micho Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2010 "Tajna"novinka roku 2010. Iba limitovana seria, cca 5500EUR. Proste nadhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 "Tajna"novinka roku 2010. Iba limitovana seria, cca 5500EUR. Proste nadhera! Nevypadaji veru zle, ale v posledni dobe me prijde ze na hodinkach potrebuji hlavne datumovku, takze by me asi chybela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rim Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 Souhlasím, krásné, ale datum chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 (upraveno) "Tajna"novinka roku 2010. Iba limitovana seria, cca 5500EUR. Proste nadhera! Nevis prumer prosim? Upraveno 24. ledna 2010 uživatelem speedmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 Jsou vlastně skoro stejné jako limitka v roce 1993. Jenom vteřinovka jim chybí. Ty s vteřinovkou se mi líbily podstatně víc. Jsem zvědavý co tam bude za strojek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micho Odesláno 26. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2010 "Tajna"novinka roku 2010. Iba limitovana seria, cca 5500EUR. Proste nadhera! Nevis prumer prosim? Dalsie info: Reference: 5702 Priemer: 42.3mm Vyska: 7.3mm Calibre 62060, made by Piaget Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2010 Já teda musím po dlouhém zvažování říct, že se mi nelíbí... Mám rád Portuguese, ale tohle už je moc holé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2010 Tihle portugalci jsou (ještě s mou nejmenovanou oblíbenou značkou) snad jediní snesitelní bimetalisti. Dokonce mám pocit, že je ten bimetal obohacuje. Jinak jsou opravdu příliš strohé a hlavně nevyvážené - dáleko lepší by byly bez místa původu, kdyby tam bylo jen IWC, byly by už puristické, takhle jsou opravdu jen holé, zvláště na fotkách samy o sobě. K té ubrusové košilce už podle mne padnou jak ulité, takže oblekovky nemusí vždy k obleku padnout nejlépe, to sou mi paradoxy! . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se