Přejít na obsah

Původní design

Onisan

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 71
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Chvíli jsem tohle vlákno nesledoval - tak snad se neopakuju .-)

Podle mne nezaměnitelný a původní design je u JLC všechno, co pochází z dílny Magali Metrailler - a že si v JLC už prosadila hodně odvážné kousky!

Z řady Master Compressor je typickým příkladem Master Compressor Chrono - nejde jen o design číslic, indexů, ruček, jde i o náhradu ručičky hodinového sčítače kotoučem, u pozdějších modelů částečné průhledy na strojek... Myslím, že stejně nezaměnitelné jsou i Master Compressor Divin, Master Compressor Extreme. Další úroveň obrazoborectví této paní nám ukazoval Snow na novinkách ze SIHH 2010: u Extreme Lab 2 už jenom protáčím oči, jsem zvědavý, jak na ně budeme reagovat za deset dvacet let...

(Edit: přitom v nějakém rozhovoru se přiznala, že cizí = neJLC hodinky, které se jí nejvíc líbí, jsou IWC Prtuguese Jubilee - čili nejčistší klasika .-)

Upraveno uživatelem sery.vlk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dovolím si prispieť:

Mimo hodiniek ma zaujímajú (vďaka CHmagu) aj plniace perá. Na najväčšom pisálkovskom fóre, FountainPenNetwork.com, sa to robí tak, že nikto nikoho nekritizuje za to, že si kúpil pero s nepôvodným designom - je to predsa jeho hlúposť, jeho peniaze. Poznať všetky pôvodné designy je nemožné, navyše nie som povinný poznať ich. Neviem, prečo by to tu malo byť inak.

Odkaz ke komentáři

• Po roku...

<!--quoteo(post=377795:date=24.1.2010 - 22:58:name=Onion)--><div class='quotetop'>QUOTE(Onion @ 24.1.2010 - 22:58) 377795[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->" Jaké hodinky jsou opravdu původní, neinspirovaný design?"<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Onione to je velmi správná otázka. Prosím Tě jako moderátora: Co mám dělat, když podle současné definice je fejk "téměř" vše?

Abych byl konkrétní např: Smí se diskutovat o Prim Orlík, ačkoli se jedná o prokazatelný fejk?

Myslím tu otázku opravdu vážně, ne jako další flame.

Ptám se Oniona případně dalších moderátorů, opravdu nikoho jiného. Díky.

post-2869-1264371464.jpg post-2869-1264371501.jpg

Nejsou tak podobné, jako Omegy, ale když jsem je viděl na ebay, vzpomněl jsem si na Orlíky.

post-11236-095074500 1305238086.gif

Odkaz ke komentáři

• Po letech...
V 25. 1. 2010 v 10:33, VS napsal:

Amida Digitrend

post-344-1264411995.jpg

post-344-1264411999.jpg

post-344-1264412002.jpg

post-344-1264412008.jpg

Vyhrabem tuto starinu....

Reedicia Amida

https://www.amida-watches.com/

Back to the future. 2024 marks the great comeback of AMIDA’s Digitrend: reimagined, refined, modernized  and perfected through the deep commitment of a team of enthusiasts.

Screenshot_2024-05-14-21-14-43-322-edit_com.mi.globalbrowser.jpg

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...