Onisan Odesláno 25. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 A to jsem tyhle Glycíny viděl i s California Dial provedeným v diamantech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 (upraveno) Chvíli jsem tohle vlákno nesledoval - tak snad se neopakuju .-) Podle mne nezaměnitelný a původní design je u JLC všechno, co pochází z dílny Magali Metrailler - a že si v JLC už prosadila hodně odvážné kousky! Z řady Master Compressor je typickým příkladem Master Compressor Chrono - nejde jen o design číslic, indexů, ruček, jde i o náhradu ručičky hodinového sčítače kotoučem, u pozdějších modelů částečné průhledy na strojek... Myslím, že stejně nezaměnitelné jsou i Master Compressor Divin, Master Compressor Extreme. Další úroveň obrazoborectví této paní nám ukazoval Snow na novinkách ze SIHH 2010: u Extreme Lab 2 už jenom protáčím oči, jsem zvědavý, jak na ně budeme reagovat za deset dvacet let... (Edit: přitom v nějakém rozhovoru se přiznala, že cizí = neJLC hodinky, které se jí nejvíc líbí, jsou IWC Prtuguese Jubilee - čili nejčistší klasika .-) Upraveno 25. ledna 2010 uživatelem sery.vlk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 A. Silberstein. Osobne som este neprisiel na chut jeho stylu. Rozhodne je vsak iny. Svojsky. Tam staci maly vysek casti korunky, ruciciek a hned viete o povode designu. Pri inych znackach to tak byt nemusi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dizi Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 Dovolím si prispieť: Mimo hodiniek ma zaujímajú (vďaka CHmagu) aj plniace perá. Na najväčšom pisálkovskom fóre, FountainPenNetwork.com, sa to robí tak, že nikto nikoho nekritizuje za to, že si kúpil pero s nepôvodným designom - je to predsa jeho hlúposť, jeho peniaze. Poznať všetky pôvodné designy je nemožné, navyše nie som povinný poznať ich. Neviem, prečo by to tu malo byť inak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bask Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 nezpochybnitelně původní 1. ve slově nezpochybnitelně se píše Z 2. ve smazaném příspěvku jsem psal, že originální je např. Seamaster James Bond, Planet Ocean nebo Moonwatch, a to včetně moderních modifikací jako je moje HB-SIA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 The most legendary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 28. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 Stowa Ikarus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 28. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 Rolex Vintage? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2011 <!--quoteo(post=377795:date=24.1.2010 - 22:58:name=Onion)--><div class='quotetop'>QUOTE(Onion @ 24.1.2010 - 22:58) 377795[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->" Jaké hodinky jsou opravdu původní, neinspirovaný design?"<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Onione to je velmi správná otázka. Prosím Tě jako moderátora: Co mám dělat, když podle současné definice je fejk "téměř" vše? Abych byl konkrétní např: Smí se diskutovat o Prim Orlík, ačkoli se jedná o prokazatelný fejk? Myslím tu otázku opravdu vážně, ne jako další flame. Ptám se Oniona případně dalších moderátorů, opravdu nikoho jiného. Díky. Nejsou tak podobné, jako Omegy, ale když jsem je viděl na ebay, vzpomněl jsem si na Orlíky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května V 25. 1. 2010 v 10:33, VS napsal: Amida Digitrend Vyhrabem tuto starinu.... Reedicia Amida https://www.amida-watches.com/ Back to the future. 2024 marks the great comeback of AMIDA’s Digitrend: reimagined, refined, modernized and perfected through the deep commitment of a team of enthusiasts. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu AMIDA Digitrend pridali dva nove dizajny https://www.amida-watches.com/collections/digitrend?utm_source=Klaviyo&utm_medium=campaign&_kx=CyTtV32vcgqslEPR2O-t4bCAsy7rbNdFzCenv-LP5dM.JQ5eiH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se