profik Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 Pokud se to tu už řešilo, zastavte mě již nazačátku. Nenašel jsem to. Pracovní členění: Členění dle profesionality 1. Hodinář 2. Hodinkář Členění hodiknářů: 1. Technokrat (ze všeho nejvíce miluje strojky, elektronické hodinky přehlíží, pokud ovšem nejsou něčím speciální) 2. Statusák (zvažuje ponejvíce značku hodinek, kritériem je dát vědět svoji cenu) 3. Šperkař (nesouhlasí, že jediný šperk muže jsou hodinky, a pokud ano, pak je pečlivě vybírá dle vzhledu) 4. Sběratel (neustále rozšiřuje sbírku, ať už známek, odznaků či hodinek; touží skompletovat celou sbírku, ale toto není opravdový cíl) 5. Zoufalec (snaží se vyplnit svůj volný čas nějakou činností či získat pocit sounáležitosti, vybírá hodinky často podle filmu, ve kterém hrály nebo podle příběhu, ať již fiktivního nebo reálného: pilotky, kosmonautské) 6. Dáma (neznámá charakteristika, nedostatečný vzorek) Většinou Chronomagici nespadají pouze do jedné kategorie.
cody Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 Myslim ze kazdej z nas je pripad sam pro sebe. A je tu par exemplaru, ktere nezaradis.
profik Odesláno 26. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 Myslim ze kazdej z nas je pripad sam pro sebe. A je tu par exemplaru, ktere nezaradis. To je jisté, ale existují určité typy. Jako třeba flegmatici, cholerici... Možná bychom se dali pojmenovat spíš než Chronomagik Chronomaniak. Určitě také cítíš, že do některých skupin bys spadal spíše než do jiných...
farářskej Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 Zoufalec (snaží se vyplnit svůj volný čas nějakou činností či získat pocit sounáležitosti, vybírá hodinky často podle filmu, ve kterém hrály nebo podle příběhu, ať již fiktivního nebo reálného: pilotky, kosmonautské) Jo, to jsem já.
rubus32 Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 k psychologii chronomagorky (jednu mam doma) - vetsinou vlaznejsi, vetsinou by ji to ani nenapadlo, kdyby nemela magora doma... nema vydrz, vzdava to do deseti kusu hodinek... Ale to je beztak jen proto, že se hodinky nenosí na řetízku na krku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se