vrano Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února V 1. 2. 2025 v 11:26, Campino napsal: Máš nové Maťo? Ahoj Martin, áno, veľmi sa teším... 1
BudhaBudhovic Odesláno 13. února Nahlásit Odesláno 13. února V 27. 3. 2024 v 17:03, san.cho napsal: Moc pěkné - a do té doby si pro ně třeba stihneš udělat výlet do jomashop (schválně koukni na jejich jarní ceny...). Peníze ušetřené oproti evropským cenám Ti pokryjí cestovní výdaje a cestovatelský zážitek budeš pak mít zdarma Kde je ten Jomashop, Diky ..
Pavelinho Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května I mně dělají Revivaly radost. Přendal jsem je ale na kůži od Habaděje. 6
SUZUKIGSXR Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června Ta 10 SEC. rychloběžka je báječná (uklidňující). Oblekovky to zrovna nejsou, ale já asi nemám oblek. Pouzdro 42 mm s velkou lunetou, která je skoro tečnou pouzdra jsou opakem CHOPARDU se zcela odlišným tvarem pouzdra 41 mm.Za mě nádhera. 9 1
Pavelinho Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července El Primero A384 Revival zpátky na origo tahu. V létě nezbytnost. 5
Pavelinho Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července Zkouška vodotěsnosti Revivalů v dešti. 50 m WR je zcela dostačující.
Pavelinho Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července Neví náhodou někdo, jestli existuje nějaká plnohodnotná náhrada ocelového tahu k těmto Revivalum?? Ta spona na originálním má tendenci se nechtěně otevírat.
jenik77 Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července V 18. 7. 2025 v 22:21, Pavelinho napsal: Neví náhodou někdo, jestli existuje nějaká plnohodnotná náhrada ocelového tahu k těmto Revivalum?? Ta spona na originálním má tendenci se nechtěně otevírat. pokud se spona sama otevira, urcite reklamuj, to se nesmi stat jinak alternativa tady: https://forstnerbands.com/products/the-forstner-ladder-bracelet
Pavelinho Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července před 7 hodinami, jenik77 napsal: pokud se spona sama otevira, urcite reklamuj, to se nesmi stat jinak alternativa tady: https://forstnerbands.com/products/the-forstner-ladder-bracelet Tak to mi nedošlo, že je to na reklamaci. Říkal jsem si, že tak asi to měl nedokonalé i ten původní tah na těch vzorech z doby před 50 lety. Díky za radu! Forstener je super! Taky díky!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se