Návštěvník Jan M Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2010 Dobrý den všem, včera jsem si pořídil nové Orienty. Zde na fóru již několikrát zmiňované potápky. Ale radost mi trochu kalí to že korunka při vytažení do obou poloh je jako by byla gumová. Jde s ní kývat na všechny strany... Je to normální? Máte také někdo tyto orienty? prosím poomoc:-(
PavelK Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 U potápek Oris jsem se s tím setkal taky. Takže zřejmě je to normální, bohužel.
Návštěvník Jan M Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 PavelK napsal: U potápek Oris jsem se s tím setkal taky. Takže zřejmě je to normální, bohužel. Ahoj, tak jsem psal do Orient Watch a odepsali hned dnes ráno. Prý je to u potápek normální ale kdyby to bylo moc mám jít radši k hodináři. Nevím sice co je "moc" a co "málo" ale uklidnil jsem se. Když to dělali i Oris, a když je to prý normální můžu si užívat nových hodinek:-)
nitram Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Podobný problém som mal so svojimi "Sumami" - viď. http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=25932, znalci ma uistili, že je to u "potapiek" normálne/bežné. Odvtedy hodinky nosím a "voľnosť" korunky neriešim .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se