Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dospěl jsem k názoru, že by se mi mohl hodit tento typ hodinek. Po zvážení různých možností jsem využil akce "Chronoshopu" a zakoupil tyto zde notoricky známé Trasery. (Včera dorazily - díky kubsone :clap: ) Jen škoda, že už nejsou na ocelovém tahu. Musím tedy ještě nějaký sehnat. Hodinky jsou fajn. Čekal jsem je trochu robustnější, ale takto tolik nepřekáží na ruce a perfektně sedí. Díky tritiu perfektní čitelnost za tmy. To bylo jedno z hlavních kriterií. Safír v této cenové relaci je taky velké plus. Mám slabost pro červené vteřinovky a tyhle hodinky jí mají červenou aspoň z půlky :)

No a tady jsou

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Velice pěkné, gratuluji. S tím strapem to není špatný nápad, mám ho také na svým sportovních hodinkách a je to fajn, lepší než gumový. Přihoď nějaké noční foto, když tak pěkně svítí. Díky :)

Odesláno (upraveno)

vlevo dole, po cca padesáti minutách v naprosté tmě (tritiu je to jedno, jenom pro ukázku, co udělá superluminova na těch ostatních :-)porovnani_svitivosti_finale.jpg

EDIT: upřesnění času ve tmě

Upraveno uživatelem mmako
Odesláno

Díky :)

O fotku ve tmě jsem se pokoušel, bohužel neuspěšně. Kolega mmako je šikovnější.

Jinak na netu je nočních fotek Traserů poměrně dost.

Odesláno

Tak dnes jsem jim sehnal již zde na fóru někým doporučovaný "concord". Je masivní a hodinky teď konečně něco váží. Myslím, že jim to sním docela sekne :) A hlavně za ty peníze.

Odesláno (upraveno)

Pekne Trasery, zaujimaju ma. Aj dodatocny tah je dobry. Pridaju mu na masivnosti a myslim to ako plus.

Prosim, sekundovka skace, alebo ma plynulejsi pohyb? Vidim tam medzi sekundovymi indexami aj stupnicu kratsich usekov - desatiny (?)...alebo je to len kvoli vizualu?

Dik.

edit - oprava chyby.

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno
Pekne Trasery, zaujimaju ma. Aj dodatocny tah je dobry. Pridaju mu na masivnosti a myslim to ako plus.

Prosim, sekundovka skace, alebo ma plynulejsi pohyb? Vidim tam medzi sekundovymi indexami aj stupnicu kratsich usekov - desatiny (?)...alebo je to len kvoli vizualu?

Dik.

edit - oprava chyby.

Sekundovka skáče po vteřinách :)

Odesláno

Tyhle Superspoty mám od Kubsona také, (ale modré) a nemohu si tenhle nákup vynachválit.Výborně spracované,velikost tak ,,akorát",jediné co jsem sundal byl ten silikon,ten mi vůbec nesedl,pak chvíli Nato strap a teď definitivně tah,v téhle kombinaci to nemá chybu.A samozřejmě tritium,neskutečná paráda,na ,,svícení" u hodinek jsem ,,závislák"(i když skoro v šedesáti bych už taky mohl mít rozum),a nic lepšího zatím ve ,,stáji" nemám a asi dlouho mít nebudu. Jediné co bych na hodinkách změnil by byly ručičky,ne lesklé (kovové),ale třeba bílé,aby byl větší kontrast a tím lepší čitelnost při rychlém pohledu.V každém případě gratuluji k dobrému nákupu.

Odesláno

Mám je od Kuby taky asi půl roku a nesundám je z ruky. Jedny z posledních Black Supersportů s originál kovovým tahem. Jediný problém, který se mi stal až teď v poslední době je ten, že se mi samovolně uvolnila spodní stěžejka na pravé straně, ale hodinky kupodivu z ruky nespadly. Jakoby byla málo vyvrtaná dirka v pouzdře a stěžejka vyklouzla nebo co (omlouvám se za neodborný výrazy). Zkusil jsem ještě povolit tah a zatím dobrý. Pokud se to ještě bude opakovat, tak budu muset Kubovi napsat. Ale jinak super ..... dělaj čest svému jménu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...