Kalifx Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Připomělo mi to moje první Breitling rozbalování, dávají toho do balení tolik, že ani nevím co s tím... Říkal jsem si, jak si to vše pročtu a od okamžiku, kdy jsem dal krabici do skříně jsem jí nevyndal:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stucel Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 Když jsem začínal s natáčením videokamerou, tak jsem to měl taky bez komentáře. Později jsem však zjistil, že bez toho to NEJDE !!!!!!!!. Takže příště asistenta, obě ruce a zvuk. Jinak to nemá žádnou šťávu. Jinak hodinky jsou pěkné. Š. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 1. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 Připomělo mi to moje první Breitling rozbalování, dávají toho do balení tolik, že ani nevím co s tím... Říkal jsem si, jak si to vše pročtu a od okamžiku, kdy jsem dal krabici do skříně jsem jí nevyndal:-) To já si počet... nějaký pojednání o prospěšnosti bakelitu při vývoji a rozmnožování Hvízdala Polního, nebo tak něco... Dávaj tam nějaký pamflet o tomhle materiálu, protože ten jejich box je prej právě z pravýho bakelitu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 To já si počet... nějaký pojednání o prospěšnosti bakelitu při vývoji a rozmnožování Hvízdala Polního, nebo tak něco... Dávaj tam nějaký pamflet o tomhle materiálu, protože ten jejich box je prej právě z pravýho bakelitu... Já snad jdu pro tu krabici, vzbudil jsi u mě zájem o rozmnožování ptactva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipisek Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2010 ten pocit rozbalování znám. Já u toho navíc říkal "SUPER". moc hezkej kousek železa gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se