Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Blbe sem si postavil hrnek s cajem na hodinky... jak se mi to mohlo stat netusim, ale sklicko to odneslo prasklinou pres celou svou delku. Jaky bych mel zvolit postup? Napsat vyrobci, jestli by nemel nahradni, nebo se to da nejak vytvarovat i v servise u nas? Nikdy sem to neresil, tak se ptam asi trosku blbe :). Jedna se o Ticino pig pilot (takovy klon 47 steinhartu). Hodinky mam rad, musi zase fungovat :(.

diky

Odesláno
Blbe sem si postavil hrnek s cajem na hodinky... jak se mi to mohlo stat netusim, ale sklicko to odneslo prasklinou pres celou svou delku. Jaky bych mel zvolit postup? Napsat vyrobci, jestli by nemel nahradni, nebo se to da nejak vytvarovat i v servise u nas? Nikdy sem to neresil, tak se ptam asi trosku blbe :). Jedna se o Ticino pig pilot (takovy klon 47 steinhartu). Hodinky mam rad, musi zase fungovat :(.

diky

Nejdřív bych to řešil s výrobcem, teprve až potom nějakou "svépomocí".

Opravdu jde o model PIG PILOT? :speak_cool:

Odesláno (upraveno)

to je najkrajsi preklep aky som asi v zivote videl :) (aby som ale nebol uplne off topic tak ti poradim zabehnut do nejakeho hodinarstva a oni by ti mali vediet vyrobit ine) skuste si to predstavit:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem jankoxxx
Odesláno

ale nie :)

odkial si? v BA som daval raz opravovat vreckove hodinky a mali okrem ineho aj prasknute sklicko. pan hodinar (klenotnictvo ponize mileticky smerom na plynarensku) mi ho vyrobil a vymenil zadarmo!! fakt cista praca. ak mas mineralne alebo safirove sklo, to neviem ci by zvladol..

v prievidzi je jeden hodinar ktory spravi aj mineral aj safir. chystam sa k nemu cca o tyzden.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...