pepus Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Odesláno 3. února 2010 Blbe sem si postavil hrnek s cajem na hodinky... jak se mi to mohlo stat netusim, ale sklicko to odneslo prasklinou pres celou svou delku. Jaky bych mel zvolit postup? Napsat vyrobci, jestli by nemel nahradni, nebo se to da nejak vytvarovat i v servise u nas? Nikdy sem to neresil, tak se ptam asi trosku blbe . Jedna se o Ticino pig pilot (takovy klon 47 steinhartu). Hodinky mam rad, musi zase fungovat . diky
Vit Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Odesláno 4. února 2010 Blbe sem si postavil hrnek s cajem na hodinky... jak se mi to mohlo stat netusim, ale sklicko to odneslo prasklinou pres celou svou delku. Jaky bych mel zvolit postup? Napsat vyrobci, jestli by nemel nahradni, nebo se to da nejak vytvarovat i v servise u nas? Nikdy sem to neresil, tak se ptam asi trosku blbe . Jedna se o Ticino pig pilot (takovy klon 47 steinhartu). Hodinky mam rad, musi zase fungovat . diky Nejdřív bych to řešil s výrobcem, teprve až potom nějakou "svépomocí". Opravdu jde o model PIG PILOT?
jankoxxx Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Odesláno 4. února 2010 (upraveno) to je najkrajsi preklep aky som asi v zivote videl (aby som ale nebol uplne off topic tak ti poradim zabehnut do nejakeho hodinarstva a oni by ti mali vediet vyrobit ine) skuste si to predstavit: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. února 2010 uživatelem jankoxxx
pepus Odesláno 4. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2010 :) tak teda dekuji... alespon je videt, ze me to hodne vzalo
jankoxxx Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Odesláno 4. února 2010 ale nie odkial si? v BA som daval raz opravovat vreckove hodinky a mali okrem ineho aj prasknute sklicko. pan hodinar (klenotnictvo ponize mileticky smerom na plynarensku) mi ho vyrobil a vymenil zadarmo!! fakt cista praca. ak mas mineralne alebo safirove sklo, to neviem ci by zvladol.. v prievidzi je jeden hodinar ktory spravi aj mineral aj safir. chystam sa k nemu cca o tyzden.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se