Gilius Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 OKI...proto píšu,že bych to nepitval. 8 Mega by bohatě stačilo...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 OKI...proto píšu,že bych to nepitval. 8 Mega by bohatě stačilo...... Máš kupu dětí, manželku a těžkou a nevděčnou práci a stačí ti výhra z Velkého bratra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 Ale jo Já myslím,že tyhle peníze by byly v poho..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 (upraveno) Onion: Týden jsem se snažel nic nepsat, vyloženě ignorovat všecko, povznést se tady nad to Onione, nejde to jinač. Nikomu nepřeju nic zlého, ale chtěl bych vidět Tvůj výraz, až zestárneš a zůstaneš sám. Nikdo vedle tebe, kdo by se o tebe staral. Ležel bys na LDNce, nemohl by jsi ani obout svoje botky, které jsou pro tebe tak důležité, natož se třeba sám vychcat. Chci vidět, jak bys byl šťastný s penězma, těma můžeš zaplatit sestřičkám, až ti budou utírat zadek... Je mi úplně šumafuk, zda jsi někdo, kdo má firmu, ovládá x bojových umění, rozumí nožům, B-uhrem hodinkám, pro mě jsi člověk, který si hraje na největšího šéfika a přitom lidsky jsi absolutně povrchní člověk - z toho, jak se tady prezentuješ... Já jen, ať ti není líto, až budeš ve stáří sám, ba ne, s tebou bude kibi, kterému hezky mažeš příspěvky, které se ti nelíbí. Vůbec nechápu, jak takový člověk mohl dostat důvěru vést toto fórum, je to do nebe volající. Upraveno 10. února 2010 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 Onion: Týden jsem se snažel nic nepsat, vyloženě ignorovat všecko, povznést se tady nad to Onione, nejde to jinač. Nikomu nepřeju nic zlého, ale chtěl bych vidět Tvůj výraz, až zestárneš a zůstaneš sám. Nikdo vedle tebe, kdo by se o tebe staral. Ležel bys na LDNce, nemohl by jsi ani obout svoje botky, které jsou pro tebe tak důležité, natož třeba sám vychcat. Chci vidět, jak bys byl šťastný s penězma, těma můžeš zaplatit sestřičkám, až ti budou utírat zadek... Je mi úplně šumafuk, zda jsi někdo, kdo má firmu, ovládá x bojových umění, rozumí nožům, B-uhrem hodinkám, pro mě jsi člověk, který si hraje na největšího šéfika a přitom lidsky jsi absolutně povrchní člověk - z toho, jak se tady prezentuješ... Já jen, ať ti není líto, až budeš ve stáří sám, ba ne, s tebou bude kibi, kterému hezky mažeš příspěvky, které se ti nelíbí. Vůbec nechápu, jak takový člověk mohl dostat důvěru vést toto fórum, je to do nebe volající. zapomněl si na batoh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 Onion: Týden jsem se snažel nic nepsat, vyloženě ignorovat všecko, povznést se tady nad to Onione, nejde to jinač. Nikomu nepřeju nic zlého, ale chtěl bych vidět Tvůj výraz, až zestárneš a zůstaneš sám. Nikdo vedle tebe, kdo by se o tebe staral. Ležel bys na LDNce, nemohl by jsi ani obout svoje botky, které jsou pro tebe tak důležité, natož se třeba sám vychcat. Chci vidět, jak bys byl šťastný s penězma, těma můžeš zaplatit sestřičkám, až ti budou utírat zadek... Je mi úplně šumafuk, zda jsi někdo, kdo má firmu, ovládá x bojových umění, rozumí nožům, B-uhrem hodinkám, pro mě jsi člověk, který si hraje na největšího šéfika a přitom lidsky jsi absolutně povrchní člověk - z toho, jak se tady prezentuješ... Já jen, ať ti není líto, až budeš ve stáří sám, ba ne, s tebou bude kibi, kterému hezky mažeš příspěvky, které se ti nelíbí. Vůbec nechápu, jak takový člověk mohl dostat důvěru vést toto fórum, je to do nebe volající. Dovolím si položit ti otázku: Ty nemáš nějaký materiální sen? nechceš, neplánuješ koupi bytu? Domečku? Auta? Nejsi ochoten personalistovi odpovědět na otázku: Kolik požadujete za svou práci plat? Nejsi schopen pochopit jak zněla otázka? Gilius jí pochopil, takže v jejím položení chyba nebude Ano, vím a chápu, že situace které jsi popsal jsou situacemi které posouvají materiálno do pozadí... ale já jizopakuji znova a třeba se ti podaří to co giliusovi, tj. pochopit na co se ptám: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 Jasně, i tenkrát jsem vám ale psal, že je to teoretická otázka... samozřejmě, že zdraví je No.1, ptal jsem se na sterilní podmínky... Jsi tak nějak zdravý, tak nějak spokojený ve svém vztahu(vztazích... jinými slovy" nepociŤuješ strádání v těchto dvou oblastech... a tu najednou přichází má otázka... Kolik? Je to čistě laboratorní otázka, na kterou můžete narazit třeba v testech při některých přijímacích řízeních.... Opět opakuji: Jedná se o situaci kdy nepociťujete zdravotní a vztahovou frustraci a je vám položená otázka: Kolik penež potřebujete aby jste získali pocit materiálního zabezpečení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 (upraveno) Dovolím si položit ti otázku: Ty nemáš nějaký materiální sen? nechceš, neplánuješ koupi bytu? Domečku? Auta? Nejsi ochoten personalistovi odpovědět na otázku: Kolik požadujete za svou práci plat? Nejsi schopen pochopit jak zněla otázka? Gilius jí pochopil, takže v jejím položení chyba nebude Ano, vím a chápu, že situace které jsi popsal jsou situacemi které posouvají materiálno do pozadí... ale já jizopakuji znova a třeba se ti podaří to co giliusovi, tj. pochopit na co se ptám: tak tohle je mňamka - válím se tu smíchy EDIT: kdybys potřeboval tak tu mám plný šanon debilních otázek z assessment pohovorů Upraveno 10. února 2010 uživatelem SukHoi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 Ročně by mi stačil 1.000.000 CZK čistého. Plánuji tu být ještě 50 let, tedy 50 milionů je ta částka, která by mě uspokojila. Spokojen, Onione? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 Ročně by mi stačil 1.000.000 CZK čistého. Plánuji tu být ještě 50 let, tedy 50 milionů je ta částka, která by mě uspokojila. Spokojen, Onione? jistě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 (upraveno) Jasně, mám sen. Chci si na stáří koupit jachtu - hehe. Splníš mi ho snad? Víš co? Mě bude bohatě stačit, když se ve stáří o sebe dokážu sám postarat. Případně, ať mám vedle sebe děti a příbuzné, kterým nebudu na obtíž a budou se o mě starat. Myslím, že nejcennější věc na světě je totiž fungující rodina. Nevím, zda ty si to uvědomuješ, ale ty nejkrásnější věci si nekoupíš, ale to ty, člověk na vrcholu dokonalosti, nevidíš Uvažuješ totiž jinak. Jsi šéf a když někoho vyhodíš, že je drahý, řekneš mu: "Vidíš, měl jsi být ty šéf a vyhodit ty mě". Tvoje názory jsou opravdu jedním slovem " luxusní " Tohle je to, co tě dělá šťastným. Upraveno 10. února 2010 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 Jasně, mám sen. Chci si na stáří koupit jachtu - hehe. Spníš mi ho snad? Víš co, mě bude bohatě stačit, když se ve stáří o sebe dokážu sám postarat. Případně, ať mám vedle sebe děti a příbuzné, kterým nebudu na obtíž a budou se o mě starat. Myslím, že nejcennější věc na světě je totiž fungující rodina. Nevím, zda ty si to uvědomuješ, ale ty nejkrásnější věci si nekoupíš, ale to ty, člověk na vrcholu dokonalosti, nevidíš Uvažuješ totiž jinak. Jsem šéf a když někoho vyhodíš, že je drahý, řekneš mu " Vidíš, měl jsi být ty šéf a vyhodit ty mě " Tvoje názory jsou opravdu jedním slovem " luxusní " Tohle je to, co tě dělá šťastným. Pokud se podíváš, tak jsem nikde neřekl, že zlao je cenější než sůl, a nebo dokonce než zdraví a rodina.. Neptal jsem se na hodnotový žebříček... Ptal jsem se na to, na co odpověděl Night a Gillius...takže nevím jaké jsou moje názory, ale vím jak umíš číst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 Máme tady dva jakés takés finanční "požadavky" toGil a Night: označili by jste pak takový život zaživot v luxusu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 Určitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 Označil bych takový život za spokojený, pokud bych snad spokojenost měřil pouze stránkou finanční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 peněz není ze zásady nikdy dost, s rostoucími penězy rostou i nároky - podle mě neexistuje konečná částka, kdy si jeden řekne konec a teď už není třeba ani koruna navíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 Takže tady máme na, sice nereprezenativním, vzorku ukázku toho jak silně je LUXUSNÍ relativním Další otázka: Myslíte si, že by se vaše chování vůči světu změnilo, kdyby jste zíta ráno nalezli zmiňované částky na vašem zápraží? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 Další otázka: Myslíte si, že by se vaše chování vůči světu změnilo, kdyby jste zíta ráno nalezli zmiňované částky na vašem zápraží? Ano, změnilo. Kdybys mi je tam položil ty, začal bych tě mít rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 http://www.blameitonthevoices.com/2010/02/...une-in.html Because money won't buy happiness. Austrian millionaire Karl Rabeder is giving away every penny of his £3 million fortune after realising his riches were making him unhappy. Mr Rabeder, 47, a businessman from Telfs is in the process of selling his luxury 3,455 sq ft villa with lake, sauna and spectacular mountain views over the Alps, valued at £1.4 million. Also for sale is his beautiful old stone farmhouse in Provence with its 17 hectares overlooking the arrière-pays, on the market for £613,000. Already gone is his collection of six gliders valued at £350,000, and a luxury Audi A8, worth around £44,000. "My idea is to have nothing left. Absolutely nothing," he told The Daily Telegraph. "Money is counterproductive ? it prevents happiness to come." Instead, he will move out of his luxury Alpine retreat into a small wooden hut in the mountains or a simple bedsit in Innsbruck. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 V případě tohoto pomateného rakouského exhibicionisty souhlasím s tímto: "Mr Rabeder says he was appalled by the artificiality of wealth and he?s abandoning his Alpine villa for a hut. I hope that?s not just another form of self-indulgence. He?ll doubtless feel purer in his hermit-like existence, but one wonders what earthly use he?ll be to anyone else like that. ?Who does my wealth enrich?? is a better question to ask. If it?s just oneself that?s the beneficiary, then there?s a problem ? and I think that?s as far as Mr Rabeder got. If you use it for the benefit of others, employing your time and skill as well as just dispensing the dosh, then you?re probably of more benefit to the world than a former rich bloke in a hovel half way up a mountain. His talent made the money and his talent should use it. The money would no longer be getting in the way of appreciating life and would be put to work. And so would its owner. The love of money is the root of all evil, the Bible tells us. But hating it can run a close second too." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se