Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

docent má pravdu, původní řemínky jsou sice podobné, ale jiné, ty původní najdeš je na fotkách některých jiných sportů. Před leštěním skla bych doporučil sundal lunetu. Většinou stačí, když mezi ní a pouzdro strčíš nehet a vypáčíš jí. Totéž jde pohodlně s malým nože. Nehtem je to jedno, nožem se páčí vždy do pouzdra. Jinak gratuluji, není jich moc takhle pěkně zachovalých

Odesláno
Rozumím, opravdu jsem si myslel, že je vše 100% origo, nahlodal si mě :). Velmi by mne zajímalo, jest-li někdo neví, jaké řemínky se k těmto hodinkám dodávaly?

Takhle narychlo jsem nenašel lepší fotku, ale tyhle:

post-5320-1265405829.jpg

Odesláno

mischa: Nikdy jsem nic podobného nedělal, mám trochu strach, že to rozlomím na tři díly, ale sehnat tuto lunetu není tak obrovský problém? Vracení lunety zřejmě jen nacvaknout zpět? Nerad bych je hned druhý den oddělal.

Honza.manta: Děkuji za fotku ;).

Začínám Vám věřit, ale pro 100% jistotu se ještě zeptám bývalého majitele :).

Jinak ještě jednou děkuji za kladné ohlasy, fotit neumím (jen cvakat).

Odesláno (upraveno)

nevim proc, ale myslim si, ze na techto typech sport2 se sviticima indexama byly podobne reminky....

edit: fotka je tusim ze stareho fora, takze majiteli se timto omlouvam za pujceni....

post-1383-1265407869.jpg

Upraveno uživatelem docent_tecka
Odesláno (upraveno)

Hej, kde jsi vzal tuhle fotku, respektive tyhle hodinky? Až na řemínek vypadají jako ty, co mam doma :-)

Mají tyhle na armovacím kroužku mezi 12 a 1 malý kaz?

Jinak řemínek na dollfaceho hodinkách bych příliš neřešil. Je dost možná, že byl vyměněn, ale asi tak dávno, že ho lze s trochou tolerance považovat za původní :)

Takhle narychlo jsem nenašel lepší fotku, ale tyhle:

post-5320-1265405829.jpg

Upraveno uživatelem Biges
Odesláno (upraveno)
Hej, kde jsi vzal tuhle fotku, respektive tyhle hodinky? Až na řemínek vypadají jako ty, co mam doma :-)

Jinak řemínek na dollfaceho hodinkách bych příliš neřešil. Je dost možná, že byl vyměněn, ale asi tak dávno, že ho lze s trochou tolerance považovat za původní :)

Tak ber mou omluvu - to byla jen fotka jako příklad a vůbec nevím, kde jsem ji vyšťoural, ale podle mého z aukra. Já tam psal, že jsem jinou fotku v rychlosti nesehnal. Tak ještě jednou - vůbec nevím, odkuď jsem k ní přišel a jestli je tvoje, tak to tedy pardón.

Teď jsem se kouknul do kompu a info o fotce je, že je vyfocena 23. 4. 2009 a foťákem Canon PowerShot S5 IS. Ale odkud je ztažená už mi to udat neumí. A podle zvětšeniny tý fotky to vypadá na malinký kaz zhruba na třetí minutě.

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odesláno (upraveno)

Čemuž například já nevěřím :)

EDIT: tohle je podle mě jejich druhý řemen. Uvědom si, že jsou to hodinky z hlubokého socializmu, v té době by se u nás něco takového těžko vyskytovalo. A pak - hodinky jsou trochu nošené, například na lunetě je patrné ošoupání čísel, ale na řemenu není ani stopy po nějakém nošení. Čili můj názor - nošeny chvíli na původním řemenu, který časem nevydržel. No a někdy (nebo i relativně nedávno, kdo ví) pak byl dán nový řemen a s ním se dočkaly dneška.

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno

Zdravím příteli, já se rovněž nechci hádat, ale co jsem měl ty stejné hodinky pouze s modrým ciferníkem a hladkým pouzdrem, tak na nich byl řemínek jaký

fyfotil ve svém příspěvku Honza Manta.Ten co tam máš teď tak je novější, ale je možné že to v pozdější době na ty hodinky dávali. Co se týče poškrábaného plastového skla, tak na to se mi perfektně osvědčíla zubní pasta. Chce to jemný hadřík, nejlépe kapesník a pastu nechat na sklíčku trošku zaschnout, po několikerém opakování to pak již leštit s tou pastou namokro. Po chvíli práce by to mělo být jako nové.

Odesláno

Tak už jsi koukal ta ty tvoje PS2, jestli souhlasí ten kaz na vnitřní lunetě - na těch na fotce je na třetí minutě na vnitřní straně.

Odesláno
Tak jsem dnes dostal tyto Primky, daroval mi je děda. Už jako malý jsem je chtěl, udělal mi velkou radost. :happybday: .

Jsou v originálním stavu, ale potřebují návštěvu hodináře (na celkovou opravu), kde nebyly nejspíše od zakoupení.

Fotky prosím neberte moc vážně, nikdy jsem hodinky nefotil, a vůbec, nejsem žádný fotograf :).

Gratuluji, ale tyhle hodinky nejspíš hodináře nebudou potřebovat. Vždyť jsou v perfektním stavu?!?

Odesláno

Ohledně toho pásku- stejný Prim Sport II jsem dostal jako kluk, samozřejmě s tím páskem, co je na fotce od Honzy. Sledoval jsem ty hodinky velmi, velmi intenzivně, Jak když se náhodou objevily na pár hodin v obchodech, tak na všech rukách majitelů, vždy měly ten vyobrazený pásek, nikdy ten druhý. Je ostatně o dost mladší. Tvrdím to s naprostou jistotou, nic jiného mě tehdy tolik nezajímalo, jako Prim Sport II, ani holky ne....... A ty mě zajímaly dost.

Odesláno (upraveno)

Věřím Vám, ale člověk stejně podvědomě veří více svým příbuzným raději než lidem na internetové diskuzi. Třeba už si to děda ani nepamatuje :), ale ostatně je to úplně jedno. Mockrát Všem děkuji za reakce, jsem opět o něco chytřejší ;).

Upraveno uživatelem dollface
Odesláno
Tak ber mou omluvu - to byla jen fotka jako příklad a vůbec nevím, kde jsem ji vyšťoural, ale podle mého z aukra. Já tam psal, že jsem jinou fotku v rychlosti nesehnal. Tak ještě jednou - vůbec nevím, odkuď jsem k ní přišel a jestli je tvoje, tak to tedy pardón.

Teď jsem se kouknul do kompu a info o fotce je, že je vyfocena 23. 4. 2009 a foťákem Canon PowerShot S5 IS. Ale odkud je ztažená už mi to udat neumí. A podle zvětšeniny tý fotky to vypadá na malinký kaz zhruba na třetí minutě.

Tak už jsi koukal ta ty tvoje PS2, jestli souhlasí ten kaz na vnitřní lunetě - na těch na fotce je na třetí minutě na vnitřní straně.

Jo, to jsou ony. Koupil jsem je na Aukru bez tohodle řemínku. Pořád se chystám nechat je přearmovat, dát tam jiný kroužek. Cesty hodinek jsou nevyzpitatelné :-)

Moje první ne-Prim Primky :)

Věřím Vám, ale člověk stejně podvědomě veří více svým příbuzným raději než lidem na internetové diskuzi. Třeba už si to děda ani nepamatuje :), ale ostatně je to úplně jedno. Mockrát Všem děkuji za reakce, jsem opět o něco chytřejší ;).

Co my víme, třeba si ten řemínek nechal děda vyměnit už při koupi :-)

No asi ne, ale určitě je dost letitý.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...