Heky Odesláno 9. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 To je v pohodě, beztak za to může Heky Takhle si prasit vlákno o svých vlastních hodinkách...to se moc často nevidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 Super video, super hudba a ještě lepší hodinky! Díky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bozole66 Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 To video je skvělý,už jsem se na ně díval,ale tohle mě asi zlomilo :-) Minulý týden potápky,to mě doma budou mít zase rádi ..................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Neckar Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 Teeda, musím se přiznat, že na fotkách mě ty hodinky až tolik nechytly, ale to video je bomba. Díky za něj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 K hodinkám mám jednu negativní poznámku: ve snížených světelných podmínkách jsou tyto hodinky velmi, ale velmi nečitelné, resp. absolutně. Neposuzuji teď luminiscenci, ale např. v porovnání s Steinhart Gold L.E. ve stejných podmínkách (hodinky celý den ve tmě - čili žádná luminiscence) na Goldech odečítat čas šel letmým pohledem ještě poměrně dlouho (míněno v čase kdy čím dál víc ubývá přirozeného světla - večer) poté co Silvery se proměnily pouze ve stříbrnou placku na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 Moc povedené hodinky, gratuluji Jen menší technická - nevíte někdo, proč na řemenech od GS (možná i na jiných, nevím) jsou kulaté dírky a hranatý trn u spony? U mých PinkGoldů je to taky tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
system44 Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 Super video, super hudba a ještě lepší hodinky! Díky :-) Nechvalte všichni tolik to video... nedá se s pak s Hekym normálně komunikovat :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 10. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
system44 Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 Už to začíná... ale já to říkal... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niko Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2010 Super nápad s tím videem a ta hudba Dobrá práce, gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 V pondělí si jedu ke Kubsonovi pro Trasery supersporty na léto a po pročtení tohoto vlákna, a shlédnutí videa, mám takové neblahé tušení že neodjedu jenom s jedněma hodinkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se