Přejít na obsah

CASIO DW 5600

1190RC8

Doporučené příspěvky

Návštěvník Chilliluk

Ateď jsem si ještě uvědomil další rozdíl - vzpominám si, že tlačítko Adjust bylo u těch z Ebay hodně zapadlé a byl problém ho mačkat i nehtem, zatímco u těchto je to v pohodě...prostě jsem přesvědčen o tom, že jsem si koupil dnes lepší hodinky, i když je to stejný typ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Chilliluk

Tyhle mají 1545 a ty staré měly myslím taky. Jenže teď jsem zjistil, že tam na 99% nemám originál pásek, ale pásek z DW-5600C (to by vysvětlovalo, že je o něco delší). Někdo ho musel vyměnit...nějaký mezityp se starým typem pásku se zřejmě nedělal...normálně bych asi měl být naštvaný, ale vzhledem k tomu, že tento pásek jim sedne taky dobře a je o něco delší, což já potřebuju, tak jsem trochu v rozpacích (na jednu stranu je to pro mě dobře).

EDIT: zkusím něco nafotit a dát to sem, ale nevím, jestli to vyjde ještě dneska..

Upraveno uživatelem Chilliluk
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Tak zatím jen hrozné fotky mobilem, ale je na nich vidět, že pásek je z 5600C.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Z velkého jásotu opět nic, tyhle hodinky se se mnou nějak ne a ne kamarádit - už jsou zase fuč  :lol2:  ..a nebo to bude tím, že jsem fakt trochu zvláštní...mírně řečeno...hodně mírně.. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...