pickahk Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Odesláno 6. února 2010 Zdravím, obracím se k Vám pro radu, jelikož se nemůžu rozhodnout jestli kůže nebo tah. Obojí se mi moc líbí a nemůžu se rozhodnout. Prosím poraďtě mi ať už klady či zápory nebo co je se Vám osobně více líbí Díky za reakce
Filipes Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Odesláno 6. února 2010 sorry - nechce se mi to googlit, ale asi jsou to stejný hodinky a rozdíl je jen v řemenu/náramku? - potom kup určitě s tahem, koženej nebo jinej řemen si na ně nasadíš kdykoli se ti zamane
pickahk Odesláno 6. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2010 sorry - nechce se mi to googlit, ale asi jsou to stejný hodinky a rozdíl je jen v řemenu/náramku? - potom kup určitě s tahem, koženej nebo jinej řemen si na ně nasadíš kdykoli se ti zamane jojo přesně jak píšeš jsou to ty samý, ale rozdíl je jenom v náramku. Ale díky za radu, že mě to netrklo dřív
pickahk Odesláno 6. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2010 A originální kožený řemínek Citizen na uvedený typ hodinek se dá koupit kde? Jsem hledal na netu, ale nic jsem nenašel. Třeba u autorizovaného prodejce?
little_w Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Odesláno 6. února 2010 A originální kožený řemínek Citizen na uvedený typ hodinek se dá koupit kde? Jsem hledal na netu, ale nic jsem nenašel. Třeba u autorizovaného prodejce? autorizovany dealer by ti to mel sehnat bez problemu. ale stejne bych se na to neupinal. krome vygravirovanyho napisu Citizen na spone tim nic navic neziskas. remen od Simona nebo jakykoliv jiny treba z www.watch-band-center.com bude urcite kvalitnejsi.
filipisek Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 ahoj. jednoznačně vem s kovovým tahem. Ten pak na dokoupení stojí nehorázný prachy. Já dokupoval na Breitling a chtěli 10 000,- kdybych koupil hodinky hned s kovovým stály by jen o 4000 víc....kůži dokoupíš kdekoliv
Andy4 Odesláno 26. února 2010 Nahlásit Odesláno 26. února 2010 (upraveno) Ahoj. Riešil som (riešim) podobné dylema. Pred rokom som si kúpil BJ7010-59E s kovovým náramkom, nádherné quartzky, k obleku sa ale nehodia, pôsobia masívne a čo mi vadilo, že sa lesknú. Teraz na Vianoce som si teda kúpil BJ7010-24W (hnedý ciferník+hnedý kožený náramok), veľmi elegantné prevedenie športových hodiniek. A veľmi zvažujem pre doplnenie sady BJ7010-16F. Naživo som ich ešte nevidel, vyskúšam ich niekde a keď sa zapáčia tak na Vianoce si doprajem malé potešenie. Cez net to už nestojí také nekresťanské prachy ako v kamenom obchode. Rozdiely medzi nimi: - 59E sú lesklé, teda náchylné na poškriabanie. Po roku užívania náramok zmatnel, mikroskopické poškriabania (pavučiny). Sklíčko je veľmi náchylné na poškriabanie! Zvažujem výmenu za saphire. - 24W mám relatívne krátko, sklíčko (klop,klop) zatiaľ nejaví známky poškriabania, aj keď zchytalo pár rán. Náramok po dvoch mesiacoch drží tvar, koža je kvalitne prešitá, lesklá, nepoškriabaná. Neviem sa na nich vynadívať...... Obe pôvodom z Ázie... U.S. prevedenie je vraj lepšie spracované. 59E meškajú oproti 24W približne 5sek/mesiac, ale to je asi pri každom kuse inak. Tento model Nighhawkov je aspoň pre mňa dizajnovo vyvážený, bez zbytočných gýčových parádičiek. Určite si 16F źadovážim. Upraveno 26. února 2010 uživatelem Andy4
klaucz Odesláno 27. února 2010 Nahlásit Odesláno 27. února 2010 US provedení je naopak hůře zpracované / např. nápisy nadýnku jsou jen gravírované / . Ty ocelové nejsou lesklé / je tam kartáčovaná matná ocel /. Leštěná ocel, která je na jiných modelech, je na poškrábání mnohem náchylnější.
Andy4 Odesláno 27. února 2010 Nahlásit Odesláno 27. února 2010 Pri porovnaní kvality prevedenie U.S. vs Non U.S. som vychádzal z tohoto vlákna: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=18200 . Na fotografiách je priame porovnanie oboch prevedení. Odkaz na oceľové 59E : (mne osobne matne nepripadajú, pri tmavom oblečení sú až mierne gýčové) Ak si autor threadu zadováži tie s čiernym koženým náramkom, nech prosím vloží fotografiu hodiniek na ruke. ďakujem
klaucz Odesláno 28. února 2010 Nahlásit Odesláno 28. února 2010 To vlákno s porovnáním je k ničemu. Odchylky jsou různé kus od kusu a ne model od modelu. Us model má horší zpracování. I na fotkách je vidět kartáčovaná ocel. Leštěná ocel je teprve ten pravý lesk.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se