Lucky Lucaso Odesláno 22. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2022 To jsou ty z aukra. Gratulace k vyhre, dobrej ulovek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 22. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2022 Díky , jojo jsou to oni, nešlo je tam nechat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 23. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2022 krasny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 Dost uvažuju o koupi taky nějakých starých LED digitálek, vždycky mě fascinoval ten krásný ostrý čitelný font samozřejmě nejlépe v červené barvě, a to nejen u hodinek, ale i u kalkulaček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 24. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2022 Jezisek fakt existuje,mam dukaz a neskutecnou radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 24. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 24. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Ježíšek se vyzná!! Nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Paráda! Gratuluji, nádherný kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 Dalsi kousek.Paradni stav,cisty,neposkrabany.Zajimavy tah kov-plast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 Podobny mam i ve zlate verzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 26. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2023 Tak jsem si objednal Bulovy Computron v klasické zlaté a těším se na ně teda jako malej kluk. Jak se tak znám, časem k nim přibude i originál z roku 1976. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 26. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2023 Nepochybne pekny hodinky,jen ten displej mi tam nesedi.Pred 50lety delali super led displeje tak skoda,ze nezabrali a nesnazili se ho imitovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzat Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 Můj děda měl LCD digi. Byly černé plastové s koženým páskem. Ale už je to 40 let, co zemřel a už si je moc nepamatuju. Byl jsem jako kluk z nich uchvácen. Podobné jsem tu nikde na fotkách neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 před 12 hodinami, bleriot11 napsal: Nepochybne pekny hodinky,jen ten displej mi tam nesedi.Pred 50lety delali super led displeje tak skoda,ze nezabrali a nesnazili se ho imitovat. No s tím diplejem máš pravdu, ale snad to na druhou stranu pomůže čitelnosti na sluníčku a nakonec zase je pozitivní, že neodflákli pouzdro a jsou kovové a tvarově věrné originálu. Co jsem tak četl, lidi si obecně stěžují, že mohli udělat automatické aktivování displeje třeba pohybovým senzorem, ale to mě nějak netrápí. Líbí se mi na tom, že je vlastně jedno, jestli je světo nebo tma, prostě zmáčknete čudl a čas na vás jasně září - to je velká výhoda oproti jakýmkoli hodinkám bez osvětlení. Baterii si vymění každý sám jak u kalkulačky - paráda. Ale viděl jsem podobné hodinky od jiné firmy, taky reedici, ale tam displej vypadal jak originál LED ze sedmdesátek. Jenže ty se zaprvé nedají sehnat a zadruhé stály ranec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 Tak jsem je našel: https://www.girard-perregaux.com/row_en/39800-32-001-32a.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 Tak ať dělají radost! Jsou krásný. GP se mi líbí taky, ale ta cena.... a stejně už byly vyprodaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 (upraveno) Mně se designově ty Bulovy stejně líbí víc, přece jen člověk na ně bude většinou koukat jako na nerozsvícený a lidi kolem taky a jde mi vysloveně o ten styl starých Computronů 70-tých let. Kbyby měly displej jako ty GP, bylo by to samozřejmě super - ale na druhou stranu můj zrak není už jako kdysi a třeba se mi budou větší číslice nakonec hodit . Tak snad už zítra je budu mít, když to klapne v Zásilkovně. Upraveno 27. února 2023 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 Tak sem ještě dám jedno video o LED digi, myslím, že pro někoho by to mohlo být dost zajímavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 Led jsou proste pecka,pro me top.To je proste nabozenstvi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se