honza71 Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 Ahoj, v dubnu budu cca týden ve Španělsku z toho tři dny v Madridu. Už budu mít po ''TUDOR karanténě'' a tak se chci zeptat, zda nemáte nějakou zkušenost s nákupem hodinek v této zemi v kamenném obchodě. Velký trh, ale ne zrovna bohatá země by mohly znamenat příznivé ceny. Je to tak, nebo se pletu ?
sibirnaya Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 kontinentalni spanelsko nevim, ale protahni to na kanary a tam maj celkem velkej vyber za fakt dobry ceny
Návštěvník Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 Ahoj, v dubnu budu cca týden ve Španělsku z toho tři dny v Madridu. Už budu mít po ''TUDOR karanténě'' a tak se chci zeptat, zda nemáte nějakou zkušenost s nákupem hodinek v této zemi v kamenném obchodě. Velký trh, ale ne zrovna bohatá země by mohly znamenat příznivé ceny. Je to tak, nebo se pletu ? V Barceloně ceny nijak omračující, ale co mě zaujalo, velké množství antiků s opravdu pěknými kousky - Zenith El primero, Blancpain at.
NIGHTinGALE Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 Souhlas se Sibirnayou - i když je Španělsko členem EU, tak mají mají Kanáry specifický statut (nebyly integrovány do evropské celní unie). Ceny hodinek, co jsem měl možnost vidět, jsou o cca. 30% pod cenami v ČR. A výběr tam je hodně dobrej, to můžu potvrdit.
honza71 Odesláno 8. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2010 Souhlas se Sibirnayou - i když je Španělsko členem EU, tak mají mají Kanáry specifický statut (nebyly integrovány do evropské celní unie). Ceny hodinek, co jsem měl možnost vidět, jsou o cca. 30% pod cenami v ČR. A výběr tam je hodně dobrej, to můžu potvrdit. Tak to mám smolíka, bo na Kanáry to protáhnout nejde. Ale díky za postřehy. Z těch antiků mám trochu strach, bo jsem ještě pořád hodinkový ucho a tak bych mohl udělat nějakou blbost. Ale dík.
skalis Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 Ceny hodinek, co jsem měl možnost vidět, jsou o cca. 30% pod cenami v ČR. A výběr tam je hodně dobrej, to můžu potvrdit. Fiha. Kdyz jsem tam na podzim byl, tak jsem se bohuzel na cumendu na hodinky nedostal. Ale vsiml jsem si, ze na jiznim letisti (TFN) maji v hale hodiny Seiko . A na severnim (pri letu mezi ostrovy) jsem zas potkal chlapika se zlatymi Hubloty.
kinaj Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2010 kontinentalni spanelsko nevim, ale protahni to na kanary a tam maj celkem velkej vyber za fakt dobry ceny Ja by jsem to protáhl reději do Andorry, mají tam jen 4% DPH
rorda Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2010 Velký trh, ale ne zrovna bohatá země by mohly znamenat příznivé ceny. Je to tak, nebo se pletu ?Ono to s tou životní úrovní také není, co bývalo před 10ti, 15ti lety ... Průměrný španělský důchodce na tom je lépe oproti tomu českému a přibližně stejně jako důchodce francouzský nebo italský ... O těch zemích už ale mínění o nebohatosti není ... Průměry jsou ovšem ošidné statistické veličiny, každopádně o lecčems vypovídají ... To je ale jen odbočka do původního tématu jen pro dokreslení ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se