tmoris Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 1- existuji nejake OP s ochranou korunky smerem dolu? zatim vsechny co jsem videl maji ochranu uzaviratelnou smerem nahoru (vuci ciferniku). 2- reg. tm. na ochrane korunky byva typicky smerem dolu k dynku, ale videl jsem uz i nahoru. jsou v tom nejaka pravidla?
Baker Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 1- existuji nejake OP s ochranou korunky smerem dolu? zatim vsechny co jsem videl maji ochranu uzaviratelnou smerem nahoru (vuci ciferniku). Vetsina chronogafu ma zavirani smerem dolu. 2- reg. tm. na ochrane korunky byva typicky smerem dolu k dynku, ale videl jsem uz i nahoru. jsou v tom nejaka pravidla? To si nejsem jisty, vetsinou je to smerem dolu.
tmoris Odesláno 9. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2010 (upraveno) Vetsina chronogafu ma zavirani smerem dolu. To si nejsem jisty, vetsinou je to smerem dolu. ja jsem zatim narazel jen na bezne OP, viz nize. muzes kdyztak pastnout chrono / pripadne obyc co maj dolu? nemuzu ted tady nic najit, ale urcite uz jsem tady videl nejaky OP co to maj nahoru, zajimalo by me prave kdy je to tak, kdy onak.. P.S. jinak doufam nevadi, ze jsem si obrazky vypujcil z jinych vlaken v sekci OP.. Upraveno 9. února 2010 uživatelem tmoris
Návštěvník SukHoi Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 moc tomu na co se ptáš nerozumím, ale zavírání dolů mají pouze chronografy http://www.panerai.com/s_page.xpd?id_lingu...id_categoria=39 všechno ostatní se zavírá nahoru
Baker Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 ja jsem zatim narazel jen na bezne OP, viz nize. muzes kdyztak pastnout chrono / pripadne obyc co maj dolu? PAM00213 PAM00250 PAM00251 PAM00310 PAM00326 PAM00327 PAM00361 PAM00362
tmoris Odesláno 10. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. února 2010 napr tady je reg tm opacne (puvodne pastoval safi v galerii)
tmoris Odesláno 13. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2010 tolik skalnich paneraistu a nikdo nezna pravidla ochrany korunky?
OldaA Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Odesláno 13. února 2010 (upraveno) Ktere PAM maji napis Reg. T.M. smerem k dynku? To mi prijde jako uplna blbost, myslim ze vse co ma 1950 pouzdro ma napis Reg. T.M. na ochrane korunky, na horni strane, vedle skla, ostatni modely nemaji napis na mustku vubec zadny. "Popsana" verze ochrany korunky se tedy podle me pouziva vyhradne u modelu s 1950 pouzdrem. Upraveno 13. února 2010 uživatelem OldaA
stando Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Odesláno 13. února 2010 ...tusim jedine NIE CHRONOGRAFY zo zatvaranim smerom dolu su 127 cky (my PAM dream) ...ale mozno sa mylim
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se