Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

1- existuji nejake OP s ochranou korunky smerem dolu? zatim vsechny co jsem videl maji ochranu uzaviratelnou smerem nahoru (vuci ciferniku).

2- reg. tm. na ochrane korunky byva typicky smerem dolu k dynku, ale videl jsem uz i nahoru. jsou v tom nejaka pravidla?

Odesláno
1- existuji nejake OP s ochranou korunky smerem dolu? zatim vsechny co jsem videl maji ochranu uzaviratelnou smerem nahoru (vuci ciferniku).

Vetsina chronogafu ma zavirani smerem dolu.

2- reg. tm. na ochrane korunky byva typicky smerem dolu k dynku, ale videl jsem uz i nahoru. jsou v tom nejaka pravidla?

To si nejsem jisty, vetsinou je to smerem dolu.

Odesláno (upraveno)
Vetsina chronogafu ma zavirani smerem dolu.

To si nejsem jisty, vetsinou je to smerem dolu.

ja jsem zatim narazel jen na bezne OP, viz nize. muzes kdyztak pastnout chrono / pripadne obyc co maj dolu?

nemuzu ted tady nic najit, ale urcite uz jsem tady videl nejaky OP co to maj nahoru, zajimalo by me prave kdy je to tak, kdy onak..

P.S. jinak doufam nevadi, ze jsem si obrazky vypujcil z jinych vlaken v sekci OP..

Upraveno uživatelem tmoris
Odesláno
ja jsem zatim narazel jen na bezne OP, viz nize. muzes kdyztak pastnout chrono / pripadne obyc co maj dolu?

PAM00213

PAM00250

PAM00251

PAM00310

PAM00326

PAM00327

PAM00361

PAM00362

Odesláno (upraveno)

Ktere PAM maji napis Reg. T.M. smerem k dynku? To mi prijde jako uplna blbost, myslim ze vse co ma 1950 pouzdro ma napis Reg. T.M. na ochrane korunky, na horni strane, vedle skla, ostatni modely nemaji napis na mustku vubec zadny. "Popsana" verze ochrany korunky se tedy podle me pouziva vyhradne u modelu s 1950 pouzdrem.

Upraveno uživatelem OldaA

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...