branio85 Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 Trosku ma mrzi, ze na vintage strankach nevidim tie moje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branio85 Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 Su to Certina HZ4 Electronic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branio85 Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 Este foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 (upraveno) Dnes som na jednych svojich vintazkach menil baterku a ani sa mi ich nechcelo zavret.Tak je krasny ten stary strojcek,aj ked quartzovy Upraveno 6. května 2019 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branio85 Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 A mas ten isty typ ako ja? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Nie nie,ale tie tvoje sa mi pacia.Keby ta omrzeli,tak sa ich rad ujmem ten strojcek na foto patri tymto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branio85 Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Ten retro dizajn je proste cool. Aj tie tvoje su nadcasove. Dokazem si predstavit, zeby Certina vyrobila podobne kusky aj dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 (upraveno) Tieto tiez rad nosim... Upraveno 6. května 2019 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branio85 Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Tie su luxusne. Pozeram, ze mas zalubu v retro Certinach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Vo vintaznych hodinkach celkovo.Certiny mam zatial len dvoje.Z inych znaciek ich mam viac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 (upraveno) No a mam aj digi vintazne Certiny Upraveno 11. července 2019 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viders Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2023 Zdravím, nepomohl by někdo s přesnější datací případně určení modelu těchto hodinek. Nevím úplně přesně jak chápat tu tabulku sériových čísel z odkazu https://www.vintagecertinas.ch/en/certina-case-movement-and-serial-numbers/ Je to tak že před 1938 se SN nepoužívalo a tak by byly z let 1938-48, nebo se v 1938 začalo používat 7 místní SN i s nulou na začátku a jsou tedy starší? Zkoušel jsem googlit ale s podobným ciferníkem jsem nějak nic nenašel. Díky za pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 aky maju priemer? nie je to nahodou nejaka prerabka z vreckovych? aleb nejaky bastl. tie nozicky vyzeraju dost samo domo ...otvor ich, nech vidime strojcek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viders Odesláno 31. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2023 Průměr je 33 mm takže asi normální na tu dobu, přidávám ještě detail nožiček. Mě to na první pohled nepřijde jako bastl ale nevím jestli se v té době dělali podobná pouzdra. Tady jsem našel jedny co mají ty nožky podobné a ciferník bez "swis made" certina-vintage-military-dresswatch Na otevírání nemám morál ani nástroje, před několika lety byly u hodináře a zatím šlapou tak to zatím nechám tak. Četl jsem ještě jednou tu historii a uvědomil si že název Certina se začal používat až po tom roce 1938 tak předpokládám že to bude něco z toho období kolem 1940 (další s podobným SN) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 10. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2024 V 28. 2. 2011 v 7:58, NIGHTinGALE napsal: Tak jsem si po delší době projel ty výše uvedený stránky a musím konstatovat, že ty starý Certiny mají něco do sebe. Ta firma nebyla vůbec špatná. Třeba řada Argonaut Chrono je úplně super. http://www.vintagecertinas.ch/en/argonauteng.html Ale co mě zaujalo asi nejvíc, je tenhle model z řady Chronolympic s regatta timerem. Krásnej detail je ten olympijskej tah Rozšířit Zajímavej kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se