Kreuzdorf Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 Zdravím, můžete mi někdo poradit, jak na focení luminiscence. Mám celkem slušnou digitální zrcadlovku s možností přepnutí kompletně do manuálního režimu, ale nějak se mi to pořád nedaří nastavit, slušná fotka je spíš věcí náhody... :-S Díky
little_w Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 Kreuzdorf napsal: Zdravím, můžete mi někdo poradit, jak na focení luminiscence. Mám celkem slušnou digitální zrcadlovku s možností přepnutí kompletně do manuálního režimu, ale nějak se mi to pořád nedaří nastavit, slušná fotka je spíš věcí náhody... :-S Díky chce to cas. (tedy jako nastavit. trosku si s tim pohraj. vypnout blesk, samozrejme, a potom to nastav na, rekneme 1/50s - se stativem. kdyz to nebude ono, hybej s casem. tot moje laicka rada, takhle bych to udelal ja.)
bandicoot Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 já jsem na digiťáku ve velký tmě fotil i se závěrkou 10 až 30s, samozřejmě se stativem mělo by platit, že svítící hmota bude nejsvětlejším zabíraným bodem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se