gas Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 georgez napsal: Takze radeji Hanak? Zkouska tesnosti bude jiste taky zpoplatnena. Vime kolik zhruba? Diky. to neřeš, jsou to stokoruny
Jarett Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 gas napsal: to neřeš, jsou to stokoruny myslím, že je to kolem 200,-
georgez Odesláno 21. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2010 Tak to jo..v tomhle jsem novacek. Moje prvni poradny hodinky. Musim se v tom naucit chodit. Je jeste neco, cim by mely projit?
georgez Odesláno 24. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 24. února 2010 Tak ti moji novi krasavci konecne dostali novou krabicku (diky Cyber). At je to trosku dustojny. Jen pro predstavu vizualni srovnani stare a nove:)
lastam Odesláno 28. února 2010 Nahlásit Odesláno 28. února 2010 georgez napsal: Tak ti moji novi krasavci konecne dostali novou krabicku (diky Cyber). At je to trosku dustojny. Jen pro predstavu vizualni srovnani stare a nove:) krasa, jako taky jsem to zvazoval, ze ji koupim a ty ses do toho i pustil, ale ty hodinky si to zaslouzi...
georgez Odesláno 28. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2010 lastam napsal: krasa, jako taky jsem to zvazoval, ze ji koupim a ty ses do toho i pustil, ale ty hodinky si to zaslouzi... Prave, taky si myslim. Ta puvodni byla fakt silena. A takovy hodinky aby strasily v tehle znicene...hroznej pohled. Tak dostaly poradnej "domek". Dokud nekde neporidim natahovac. A zrovna na timemachine.cz je skoro vsechno vyprodano!
sect Odesláno 28. února 2010 Nahlásit Odesláno 28. února 2010 Můžeš prosím Tě zveřejnit za kolik jsi je nakonec dostal? Taky je zvažuju, tak ať vím. Teda pokud to není nějak tajné........Dík.
georgez Odesláno 28. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2010 sect napsal: Můžeš prosím Tě zveřejnit za kolik jsi je nakonec dostal? Taky je zvažuju, tak ať vím. Teda pokud to není nějak tajné........Dík. Myslim, ze zverejnit muzu. Lastam jiste dovoli:) Zadny velky tajemstvi. Cena byla dohodnuta na 24k. Plus jsem za nejaky drobny od Cybera dokupoval lepsi krabicku (viz. fotky vyse). Takze tak. Jinak hodinky doporucuju. Nazivo hezci nez na fotkach. Extremne pohodlnej tah. Nikde nic netlaci, zpracovani super. Elegeantne sportovni chronometer. Jsem maximalne spokojenej. I tatovi se zalibily a tak mozna budeme lovit jeste jedny:)
nAscA Odesláno 28. února 2010 Nahlásit Odesláno 28. února 2010 Je ta nova krabicka ze stejneho materialu? Zda se mi, ze ta kuze je jina...
georgez Odesláno 28. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2010 nAscA napsal: Je ta nova krabicka ze stejneho materialu? Zda se mi, ze ta kuze je jina... Ta nova krabicka je rozhodne z jinyho materialu. Je i od novejsiho modelu hodinek. Mel by to byt odolnejsi material a rozhodne by se nemela tak vydrolit, jako ta puvodni. Aspon tak mi to popisoval prodejce Cyber:) I na omak je ten rozdil poznat.
lastam Odesláno 28. února 2010 Nahlásit Odesláno 28. února 2010 georgez napsal: I tatovi se zalibily a tak mozna budeme lovit jeste jedny:) tyjo v rodine budete za chvili omegy prehazovat vidlema
georgez Odesláno 1. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2010 lastam napsal: tyjo v rodine budete za chvili omegy prehazovat vidlema Kdybych mohl omegy prehazovat vidlema.... Tomu bych se vubec nebranil:) Uz vyhlizim dalsi prirustek. Ale bude to nejakou dobu trvat. Speedmastery a Planet Oceany jsou moc pekny...
georgez Odesláno 1. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2010 Tak jo, konecne byl cas i podminky a neco jsem zkusil nafotit. Mrknete sem (vlakno fotogalerie): Omega Seamaster Professional Chronometer 300M & friends
sect Odesláno 1. března 2010 Nahlásit Odesláno 1. března 2010 Trochu se přiživím na tvém vlákně, za což se předem omlouvám .....Kdyby se chtěl někdo ještě nějakých zbavit, tak prosím o nabídku přes SZ. Dík.
georgez Odesláno 1. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2010 BTW tah jsem si luxusne zkratil sam svym "uzasnym" hodinkarskym naradickem z Hong Kongu:) Bez problemu.
georgez Odesláno 1. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2010 S prizivenim nemam problem. Jedny jsou ted v sekci Prodam. Clen Andrej74 - 1000 Euro.
sect Odesláno 1. března 2010 Nahlásit Odesláno 1. března 2010 Jenže myslím že to jsou ty menší, aspoň pokud jsem se dobře díval podle čísla .
georgez Odesláno 1. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2010 sect napsal: Jenže myslím že to jsou ty menší, aspoň pokud jsem se dobře díval podle čísla . A jo. Pravda. Az ted jsem si toho vsiml. Sorry. Snad brzo ulovis ty spravny.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se