Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak ti moji novi krasavci konecne dostali novou krabicku (diky Cyber). At je to trosku dustojny. Jen pro predstavu vizualni srovnani stare a nove:)

post-2623-1267007302.jpg

post-2623-1267007318.jpg

Odesláno
  georgez napsal:
Tak ti moji novi krasavci konecne dostali novou krabicku (diky Cyber). At je to trosku dustojny. Jen pro predstavu vizualni srovnani stare a nove:)

krasa, jako taky jsem to zvazoval, ze ji koupim a ty ses do toho i pustil, ale ty hodinky si to zaslouzi... :notworthy:

Odesláno
  lastam napsal:
krasa, jako taky jsem to zvazoval, ze ji koupim a ty ses do toho i pustil, ale ty hodinky si to zaslouzi... :notworthy:

Prave, taky si myslim. Ta puvodni byla fakt silena. A takovy hodinky aby strasily v tehle znicene...hroznej pohled. Tak dostaly poradnej "domek". Dokud nekde neporidim natahovac. A zrovna na timemachine.cz je skoro vsechno vyprodano!

Odesláno

Můžeš prosím Tě zveřejnit za kolik jsi je nakonec dostal? Taky je zvažuju, tak ať vím. Teda pokud to není nějak tajné........Dík.

Odesláno
  sect napsal:
Můžeš prosím Tě zveřejnit za kolik jsi je nakonec dostal? Taky je zvažuju, tak ať vím. Teda pokud to není nějak tajné........Dík.

Myslim, ze zverejnit muzu. Lastam jiste dovoli:) Zadny velky tajemstvi. Cena byla dohodnuta na 24k. Plus jsem za nejaky drobny od Cybera dokupoval lepsi krabicku (viz. fotky vyse). Takze tak.

Jinak hodinky doporucuju. Nazivo hezci nez na fotkach. Extremne pohodlnej tah. Nikde nic netlaci, zpracovani super. Elegeantne sportovni chronometer. Jsem maximalne spokojenej. I tatovi se zalibily a tak mozna budeme lovit jeste jedny:)

Odesláno
  nAscA napsal:
Je ta nova krabicka ze stejneho materialu? Zda se mi, ze ta kuze je jina...

Ta nova krabicka je rozhodne z jinyho materialu. Je i od novejsiho modelu hodinek. Mel by to byt odolnejsi material a rozhodne by se nemela tak vydrolit, jako ta puvodni. Aspon tak mi to popisoval prodejce Cyber:) I na omak je ten rozdil poznat.

Odesláno
  lastam napsal:
tyjo v rodine budete za chvili omegy prehazovat vidlema

Kdybych mohl omegy prehazovat vidlema.... Tomu bych se vubec nebranil:) Uz vyhlizim dalsi prirustek. Ale bude to nejakou dobu trvat. Speedmastery a Planet Oceany jsou moc pekny...

Odesláno

Trochu se přiživím na tvém vlákně, za což se předem omlouvám :notworthy: .....Kdyby se chtěl někdo ještě nějakých zbavit, tak prosím o nabídku přes SZ. Dík.

Odesláno
  sect napsal:
Jenže myslím že to jsou ty menší, aspoň pokud jsem se dobře díval podle čísla :sad01_anim: .

A jo. Pravda. Az ted jsem si toho vsiml. Sorry. Snad brzo ulovis ty spravny.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...