Přejít na obsah

www.ihodinarstvi.cz - Jaké máte zkušenosti?

Doporučené příspěvky

Návštěvník quartzik
Odesláno

Dobrý den. Jaké máte zkušenosti s internetovým obchodem www.ihodinarstvi.cz? Hlavně, co se týče hodinek Omega. Děkuji

Odesláno

A preco nie?

Postup:

1. zakaznik objedna u nich

2. oni objednaju u dodavatela

3. dodavatel doda im

4. oni dodaju zakaznikovi

Ak je to one man show, tak mu takto staci predat 5-10 hodiniek mesacne a je vysmiaty...

Odesláno

Už vidím, jak prodejce zoufalec objednává u Omegy a ta mu následně pošle zásilku někam do Suché Lhoty, mimo to když ani není oficiální prodejce.

Prostě jsme měl s nimi špatné zkušenosti.

Odesláno
Už vidím, jak prodejce zoufalec objednává u Omegy a ta mu následně pošle zásilku někam do Suché Lhoty, mimo to když ani není oficiální prodejce.

Prostě jsme měl s nimi špatné zkušenosti.

Internetove obchody funguji trochu jinak. :) Proc tedy nepises primo o tech zkusenostech?

Odesláno (upraveno)

to Donuts: už jsem to tady kdysi psal - prostě mě vždycky fascinují lidé, kteří nic nedokáží a hrajou si na"důvěryhodné prodejce".

to: quartzik - jsou to tvoje peníze, tak si jen dobře rozmysli, komu je pošleš.

víc k tomu nemám nic

Upraveno uživatelem Hajek
Návštěvník quartzik
Odesláno
to Donuts: už jsem to tady kdysi psal - prostě mě vždycky fascinují lidé, kteří nic nedokáží a hrajou si na"důvěryhodné prodejce".

to: quartzik - jsou to tvoje peníze, tak si jen dobře rozmysli, komu je pošleš.

víc k tomu nemám nic

No dobrá, ale přece by mě zajímaly ty tvé zkušenosti? Byly špatné? A včem? Díky

• Po letech...
Odesláno

jestli nekdo prodava PO za 2896 ?, tak to fakt duveryhodne nevypada.. pokud by to bylo fakt tak super, vsichni by je kupovali tam, pac zatakovouhle cenu je fakt nikde nedostanes ani s megaslevou

Odesláno (upraveno)

Pánové, nevytahujte prosím 2 roky staré kostlivce... :wheelchair:

Ten e-shop je IMHO nesolidní, zboží velkoryse označené "skladem" které jsem poptával nejspíš nikdy neměli, dávno jej v té době neměl ani žádný z případných dodavatelů - a s odpovídáním na dotazy se tam taky nikdo nepředřel, aspoň pokud se pamatuju. Pozitivní feedback na Heureka.cz a pod. si už dnes zjevně umí nacvakat každej jouda. :sad01_anim:

Upraveno uživatelem Radek124
  • po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Já mám s tímto internetovým obchodem dobré zkušenosti kupoval jsem i nich jedny seika i dotaz byl odpovězen do dvou dnů,apropos omegy či jiné drahé hodinky bych kupoval určitě někde jindesmile.gif

Upraveno uživatelem radek00

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...