MarcelG Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 Nový model od Hamilton Movement: ETA 2836-2, automatic, 25 jewels, 28,800 vph Complications: Date, day of week Power reserve: 42 hours Case material: Stainless steel Bezel material: Stainless steel Case shape: Round Transparent case back: N/A Case size: 46 mm or 42 mm Case height: N/A Dial: Black, grey or silvered Numerals: Arabic Hands: Steel Strap: Leather Crystal: Sapphire, AR-coated Water resistance: 200 meters zdroj odkaz na prezentaci na stránkách
StanoBare Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 Paci sa mi hodinova a minutova skelet rucicka, ucelne kazda inak.
Horhe Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 Docela hezký, ale nějak mi tam nesedí DayDate, aspoň kdyby byly věnce černý.
MarcelG Odesláno 18. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2010 Podle toho, co jsem zatím vyčetl, tak verze 42mm je v quartzu a 46mm v automatu, pokud se nepletu :-)
PhoeniX Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 Ručičky s potiskem číselníku jsou vtipně vyřešené. Celé to ale kazí datumové okénko a průměr pouzdra - v dnešní době se vždy najde důvod, proč nekoupit.
little_w Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 (upraveno) Zrovna jsem si vsimnul, ze jsem zalozil duplicitni tema. Takze to presouvam sem: Prave mi ve schrance pristalo info od Hamiltonu: A nejake technicke udaje: The new Hamilton Khaki Pilot combines style, reliability and a heritage of proven performance on the ground, in the air and at sea. It has a 46 mm case equipped with a Swiss-made automatic 2836-2 movement, visible through the see-through case back and is also available in a 42 mm Quartz version. High-tech touches include a black PVD case, a sapphire crystal and easy-to-read indexes integrating Super-LumiNova?. A dark brown, black or gold Venezuela oiled leather strap with double holes and easily readable digits and date display hint at an aviation design inspiration. A variation comes with a tough metal bracelet. Khaki Pilot 42 mm Size 42 mm Material Stainless steel Dial Color Black or Silver Attachments Dark brown leather/ stainless steel Movement Quartz 955.422 Crystal Sapphire Water resistance 10 bars (100 m) / 145 psi (328ft) Khaki Pilot 42 mm Size 42 mm Material Stainless steel Dial Color Black or Silver Attachments Black, brown or gold Venezuela leather/ stainless steel Movement Automatic 2836-2 Crystal Sapphire Water resistance 10 bars (100 m) / 145 psi (328ft) Upraveno 18. února 2010 uživatelem little_w
David Neckar Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 Libi se mi, ale nikde jsem neobjevil cenu... Ted nevim, jestli mam mit policeno na tyhle hamiltony, nebo Fortis Flieger...
Boudy Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 Docela hezký, ale nějak mi tam nesedí DayDate, aspoň kdyby byly věnce černý. Naprosty souhlas, to DayDate kazi vysledny dojem ...
Onisan Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 Velmi, ale opravdu velmi zajímavě a neotřele udělaná další verze na tisíckrát zpracované téma "pilotek" a když už jsem si myslel, že nejde vymyslet nic nového a pěkného tak přichází tenhle Hamilton Mně se ten day/date líbí, protože bez datumu na hodinkách se mi žije špatně.. škoda, že datové věnce nejsou černé jako napříkld na některých limitkách Laco, to pak neruší celkovou kompozici Jsem velmi zvědavý jak budou vypadat naživo
MarcelG Odesláno 19. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Velmi, ale opravdu velmi zajímavě a neotřele udělaná další verze na tisíckrát zpracované téma "pilotek" a když už jsem si myslel, že nejde vymyslet nic nového a pěkného tak přichází tenhle Hamilton Mně se ten day/date líbí, protože bez datumu na hodinkách se mi žije špatně.. škoda, že datové věnce nejsou černé jako napříkld na některých limitkách Laco, to pak neruší celkovou kompozici Jsem velmi zvědavý jak budou vypadat naživo Mě osobně day date tady nevadí. Faktem je, že být v černém provedení, bylo by to zajímavější a né tak "rušivé". Osobně mám rád datum na hodinkách a když je day date,nemám s tím problém, naopak. Celkově se mi líbí :-)
Don2008 Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Mne sa tie hodinky pacia. Riesenie hodinovej rucicky, kde su hodinove indexy vidiet cez skeletonovu cast, je proste skvele. Jedine co je na hodinkach rusive je ta datumovka a pritom riesenie je jednoduche, stacilo aby bola cierna.
jankoxxx Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Odesláno 23. února 2010 velmi pekne. day date mi nevadi ale som jediny kto ma problem s tou ochranou korunky?
Potkan Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 Your Price:$945.00 Máte někdo ověřenej tenhle zdroj? Dá se odtud v klidu nakoupit?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se