Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nový model od Hamilton

Movement: ETA 2836-2, automatic, 25 jewels, 28,800 vph

Complications: Date, day of week

Power reserve: 42 hours

Case material: Stainless steel

Bezel material: Stainless steel

Case shape: Round

Transparent case back: N/A

Case size: 46 mm or 42 mm

Case height: N/A

Dial: Black, grey or silvered

Numerals: Arabic

Hands: Steel

Strap: Leather

Crystal: Sapphire, AR-coated

Water resistance: 200 meters

zdroj

odkaz na prezentaci na stránkách

post-3527-1266503767.jpg

Odesláno (upraveno)

Zrovna jsem si vsimnul, ze jsem zalozil duplicitni tema. Takze to presouvam sem:

Prave mi ve schrance pristalo info od Hamiltonu:

post-4836-1266506274.jpg

A nejake technicke udaje:

The new Hamilton Khaki Pilot combines style, reliability and a heritage of proven performance on the ground, in the air and at sea. It has a 46 mm case equipped with a Swiss-made automatic 2836-2 movement, visible through the see-through case back and is also available in a 42 mm Quartz version. High-tech touches include a black PVD case, a sapphire crystal and easy-to-read indexes integrating Super-LumiNova?. A dark brown, black or gold Venezuela oiled leather strap with double holes and easily readable digits and date display hint at an aviation design inspiration. A variation comes with a tough metal bracelet.

Khaki Pilot 42 mm

Size 42 mm

Material Stainless steel

Dial Color Black or Silver

Attachments Dark brown leather/ stainless steel

Movement Quartz 955.422

Crystal Sapphire

Water resistance 10 bars (100 m) / 145 psi (328ft)

Khaki Pilot 42 mm

Size 42 mm

Material Stainless steel

Dial Color Black or Silver

Attachments Black, brown or gold Venezuela leather/ stainless steel

Movement Automatic 2836-2

Crystal Sapphire

Water resistance 10 bars (100 m) / 145 psi (328ft)

Upraveno uživatelem little_w
Odesláno
Docela hezký, ale nějak mi tam nesedí DayDate, aspoň kdyby byly věnce černý.

Naprosty souhlas, to DayDate kazi vysledny dojem ...

Odesláno

Velmi, ale opravdu velmi zajímavě a neotřele udělaná další verze na tisíckrát zpracované téma "pilotek" a když už jsem si myslel, že nejde vymyslet nic nového a pěkného tak přichází tenhle Hamilton :)

Mně se ten day/date líbí, protože bez datumu na hodinkách se mi žije špatně.. škoda, že datové věnce nejsou černé jako napříkld na některých limitkách Laco, to pak neruší celkovou kompozici :)

Jsem velmi zvědavý jak budou vypadat naživo :)

Odesláno
Velmi, ale opravdu velmi zajímavě a neotřele udělaná další verze na tisíckrát zpracované téma "pilotek" a když už jsem si myslel, že nejde vymyslet nic nového a pěkného tak přichází tenhle Hamilton :)

Mně se ten day/date líbí, protože bez datumu na hodinkách se mi žije špatně.. škoda, že datové věnce nejsou černé jako napříkld na některých limitkách Laco, to pak neruší celkovou kompozici :)

Jsem velmi zvědavý jak budou vypadat naživo :)

Mě osobně day date tady nevadí. Faktem je, že být v černém provedení, bylo by to zajímavější a né tak "rušivé".

Osobně mám rád datum na hodinkách a když je day date,nemám s tím problém, naopak.

Celkově se mi líbí :-)

Odesláno

Mne sa tie hodinky pacia. Riesenie hodinovej rucicky, kde su hodinove indexy vidiet cez skeletonovu cast, je proste skvele. Jedine co je na hodinkach rusive je ta datumovka a pritom riesenie je jednoduche, stacilo aby bola cierna.

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...