Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno
Tak Carollinum nedělá Hercules :( Musí to poslat to Vídně a bude to záležitost měsíce a půl..

Tak zkus primo kontaktovat Viden (nevim, kdo tam dela servis), treba to bude rychlejsi.

Odesláno (upraveno)

Už jsem jim to tam nechal. Udělají komplet GO, od seřízení strojku, přetěsnění, až po leštění pouzdra. To není na počkání nikde, měsíc by to stejně zabralo. Ty 2 týdny navíc bude zaslání do Vídně a zpět :)

Upraveno uživatelem Radek Hulán
Odesláno
Tak Carollinum nedělá Hercules :( Musí to poslat to Vídně a bude to záležitost měsíce a půl..

V Carollinu uz Tvoje Herculesy jednou byly. Ale jestli půjdou do Vídně, tak se připrav na dardu. Jinak leštění a přetěsnění 2x během jednoho a půl roku, není zrovna moc obvyklé.

Odesláno
Už jsem jim to tam nechal. Udělají komplet GO, od seřízení strojku, přetěsnění, až po leštění pouzdra. To není na počkání nikde, měsíc by to stejně zabralo. Ty 2 týdny navíc bude zaslání do Vídně a zpět :)

A hodinky budou opet jako nove :) V kolik jsi v Carollinu byl? Mozna jsme se minuli, sedel jsem tam dneska u kolekce OP asi 2 hodiny :)

Odesláno (upraveno)

Kolem 16:00, ale nikdo tam (kromě obsluhy) nebyl. Tebe bych poznal :)

V Carollinu uz Tvoje Herculesy jednou byly. Ale jestli půjdou do Vídně, tak se připrav na dardu.

Cenu mi zavolá, uvidíme.. :)

Upraveno uživatelem Radek Hulán
Odesláno
Kolem 16:00, ale nikdo tam (kromě obsluhy) nebyl. Tebe bych poznal :)

Cenu mi zavolá, uvidíme.. :)

Tipuju tak 6-8k .No asi dostaly hodně zabrat při tom putování z ruky do ruky, ale osobně bych se na to vykašlal, je to škoda peněz. Herculesy , jsou tools hodinky, ne žádný nablejskaný oblekovky.

• Po letech...
Odesláno

nabuduce sa obrat priamo na servis vo viedni, rozprava tam jedna kocka cesky, budes to mat lacnejsie a rychlejsie nakolko carollinum ti ich tam "zadarmo" neposle  :-)

breitlingservice.png

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...