tombed Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 (upraveno) 45.5mm wide 18k red gold caseMoon phase indicator and chronograph seconds counter subdialDay of the week indicator and subsidiary seconds dialYear indicator windowMinute repeater activation slide leverMonth indicator and chronograph hours subdialDate indicator subdialzdroj:hauteliving.com Upraveno 21. února 2010 uživatelem tombed
micho Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 45.5mm wide 18k red gold caseMoon phase indicator and chronograph seconds counter subdialDay of the week indicator and subsidiary seconds dialYear indicator windowMinute repeater activation slide leverMonth indicator and chronograph hours subdialDate indicator subdialzdroj:hauteliving.com Pre mna hodinarske nebo...
mrakodrap Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 ,,Staré,, Grande Complication mě nějak nebraly, ale tyhke jsou opravdu famózní.
PhoeniX Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 Designově jsou moc pěkný, o tom žádná. Ale k oblekovkám se velikost 45.5 MM vyloženě nehodí a úplně vidím místa na číselníku, kde by se dalo ubrat.
micho Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 Designově jsou moc pěkný, o tom žádná. Ale k oblekovkám se velikost 45.5 MM vyloženě nehodí a úplně vidím místa na číselníku, kde by se dalo ubrat. Na ciselniku mozno ano, ale co ten šelmostroj vo vnutri? :-)
volfda Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 No, chvíli jsem na ně koukal vyjeveně, ale je to nádhera. Mám rád tyhle komplikace, jen sem tam vypadají přehnaně, tohle je ale dle mého dokonale vyvážené. Jen nemám rád žluté, či růžové zlato. Co se týče velikosti, asi by bylo vhodnější 43mm, ale to je asi doba no... Konec konců, když si to tak přeje stvořitel od IWC, asi ví proč.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se