Přejít na obsah

ASTRON

Návštěvník admira

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ovsem nikoliv z Madar, nybrz z Ciny. Admiro, nemohl bys zalozit jedno vlakno a tam ty svoje webove fotografie vkladat? Protoze takhle uplne zakopes vlakna clenu, kteri vyfotili zive fotky svych hodinek, ktere by mely byt hlavni naplni galerie.

Návštěvník admira
Odesláno
Ovsem nikoliv z Madar, nybrz z Ciny. Admiro, nemohl bys zalozit jedno vlakno a tam ty svoje webove fotografie vkladat? Protoze takhle uplne zakopes vlakna clenu, kteri vyfotili zive fotky svych hodinek, ktere by mely byt hlavni naplni galerie.

Vazne z Ciny? Diky, ze jsi mi to vysvetlil....

Odesláno
Vazne z Ciny? Diky, ze jsi mi to vysvetlil....

Aby muj prvni post o cinskem puvodu nebyl pouhym placnutim do tmy, tak prikladam vysvetleni.

Muzes si vsimnout, ze hodinky jsou vybaveny mechanickymi strojky s mnoha komplikacemi jako napr. retrogradni ukazatele a uplny kalendar. Takovehle finesy jsou vysadou opravdu mistrovske hodinariny (casto narazis na pojem vysoka hodinarina - haute horologerie) a za podobne hodinke se plati opravdu velke penize. Jestli jsi patral vice a nalezl i jejich cenu, tak se bude pohybovat v mnohem nizsich relacich. Urcite casem poznas, ze u podobnych hodinek ruznych "znacek" jsou ale pouzite stale stejne strojky a ciselnik byva ozdoben takzvanym open heart cili prurezem, kterym je videt (vetsinou) setrvacka. Ma to byt podobny efekt jako pruhled na tourbillon. Tyhle hodinky byvaji vetsinou dost kycovite, (pre)zdobene a snazici se vyvolat dojem drazsiho vyrobku napr. i pouzitim honosne znejiciho nazvu znacky (tomu se zas rika podvrzeny luxus) a casto se honosi oznacenim Made in Germany (pravidla pro tohle oznaceni jsou vagnejsi nez pro Swiss made). Kvalita byva bidna a servisovatelnost strojku v pripade poruchy prakticky nemozna. Doporucuji se podobnym "skvostum" vyhnout.

Návštěvník admira
Odesláno
Je to Aaron Becsei a webovky (a znacku) ma http://www.bexei.hu (tedy ne BexeL).

EDIT: Radeji vic cti a mene nahanej prispevky...

Pokud ti moje příspěvky z jakýchkoliv důvodů vadí, tak se jim zdaleka vyhni, nereaguj na ně a tím pádem se nebudeš ztrapnˇovat. Je tady spousta lidí, kteří vítají zajímavé hodinářské počiny ve střední Evropě, které tady předkládám. Máš-li jakýkoliv dotaz ohledně hodinek, dej mi vědět a budu se snažit ti poradit. Hlavně nebudˇke smíchu...

Odesláno (upraveno)
Pokud ti moje příspěvky z jakýchkoliv důvodů vadí, tak se jim zdaleka vyhni, nereaguj na ně a tím pádem se nebudeš ztrapnˇovat. Je tady spousta lidí, kteří vítají zajímavé hodinářské počiny ve střední Evropě, které tady předkládám. Máš-li jakýkoliv dotaz ohledně hodinek, dej mi vědět a budu se snažit ti poradit. Hlavně nebudˇke smíchu...

Nic ve zlem, ale jestli jsou tohle zajimave hodinarske pociny tak to jde ve stredni evrope s hodinarinou z kopce. Jak pise Skalis, Cina pouzita x vyrobci ruznych radoby luxusnich znacek.

Clanek z Chronomagu.

Upraveno uživatelem Dantechno
Návštěvník admira
Odesláno
Nic ve zlem, ale jestli jsou tohle zajimave hodinarske pociny tak to jde ve stredni evrope s hodinarinou z kopce. Jak pise Skalis, cinske pouzdro pouzite x vyrobci ruznych radoby luxusnich znacek.

Tady tyto treba nejsou zajimave, ovsem ostatni znacky v mych prispevcich si zaslouzi trochu pozornosti. Viz kupr. BEXEI

Odesláno
Tady tyto treba nejsou zajimave, ovsem ostatni znacky v mych prispevcich si zaslouzi trochu pozornosti. Viz kupr. BEXEI

Tak nám taky někdy něco řekni, třeba čím tě zaujaly, čím jsou zvláštní a tak..tohle je takový fakt divný, sypat sem všechny katalogy co kde najdeš...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...