Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravím,

mé předchozí chodinky již dotikaly a já bych si rád zakoupil něco pěkného na zápěstí.

Rád bych něco sportovně - společenského, s velkou pravděpodobností to vidím na quartzky s chronometrem.

Samozřejmě, že jsem procházel diskuzní fórum, abych si udělal obrázek co se dá za tyto peníze koupit a našel jsem si pár

hlavně švýcarských kandidátů:

1. Certina DS Podium 536.7029.42.16 případně 536.7029.42.65

536_7029_42_16s_Office(RGB).jpg536_7029_42_65_S_Office(RGB).jpg

2. Tissot PRC200 T17.1.516.32 případně T17.1.526.52 nebo T-RACE T011.417.17.051.00

T17_1_516_32.jpgT17_1_526_52.jpgT011_417_17_051_00.jpg

3. VICTORINOX SWISS ARMY Infantry Chrono 24835

24835-x.jpg

Ještě jsem neměl ani jedny na zápěstí, to bude ten nej faktor pro výběr, ale kdyby jste si vybírali v poměru cena/kvalita do kterých jít radši?

Doporučte mi, prosím pro nákup obchod od Prahy směrem k Mladé Boleslavi. Díky

Případné další návrhy si také nenechávejte pro sebe!

Upraveno uživatelem maraman
Odesláno

..jenom drobný rýpnutí, asi jsi myslel spíš chronograf než chronometr :rolleyes: .

A jinak, jestli quartzky vyloženě nepotřebuješ, fakt bych Ti doporučil zkusit radši mechaniku. Je to úplně jinej pocit, aspoň já to tak mám. I kdybych měl oželet ten chronograf..

Odesláno

Za mňa rovnako Tissot PRC200 s čiernym ciferníkom. Vybral si ich aj jeden môj kolega z práce, tak som zvedavý, aké budú naživo.

Odesláno (upraveno)

Mě se taky nejvíc líbí Tissot PRC 200 s černým ciferníkem (hlavně díky žluté vteřinovce). Hned po nich ty samé se světlým ciferníkem. Certiny taky nejsou špatné, ale díky kontrastním subciferníkům už jsou více vzdáleny společenským hodinkám.

Upraveno uživatelem PavelK
Odesláno (upraveno)

za me z ukazaneho vyberu taky ty prc - bily cifr, jsou pro me takovy vyvazeny. daji se vzit jak ke kosili, tak i k tricku

edit: doplneni cifru

Upraveno uživatelem nastycrew52

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...