volfda Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2010 (upraveno) Dnes jsem zavítal na chrono24 a v nabídce na hlavní stránce jsem našel tyto hodinky http://www.chrono24.com/cz/rolex/1557615.htm Zaujal mě quartzový strojek a i tvar pouzdra a tah... Jen pro zajímavost, víte někdo něco bližšího o tomto kousku? Upraveno 22. února 2010 uživatelem volfda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2010 Mrkni se tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2010 A nebo se mrkni sem: http://www.oysterquartz.net/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 23. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2010 Děkuji za odkazy, jsem poučen Stydím se, ale opravdu jsem do včerejška netušil nic o produkci oysterquartz. I když poslední kolekce byla v roce 2001, to jsem se o hodinky ještě nikterak nezajímal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2010 Zajimave (a pro me to bylo i dost prekvapujici, kdyz jsem na to nedavno narazil) je, ze do "Oysterquartz" pouzdra davali i automaticky strojek. Prikladam ilustracni obrazek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 23. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2010 Zajimave (a pro me to bylo i dost prekvapujici, kdyz jsem na to nedavno narazil) je, ze do "Oysterquartz" pouzdra davali i automaticky strojek. Prikladam ilustracni obrazek. Tak je dost možné, že tvar pouzdra si našel mnoho příznivců, přeci jen místo na automatický kalibr v něm bude, někde jsem i viděl fotku onoho kalibru. Ale pro mě je klasická ústřice nepřekonatelná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2010 Ale pro mě je klasická ústřice nepřekonatelná... Jo, v tom s Tebou naprosto souhlasim! Je mozne, ze ten oysterquartz tvar pouzdra "letel" v dobe, kdy prisly na trh technicisni IWC Ingenieur, AP Royak Oak nebo PP Nautilus. Ale to jenom hadam, datovani netusim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 23. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2010 Jo, v tom s Tebou naprosto souhlasim! Je mozne, ze ten oysterquartz tvar pouzdra "letel" v dobe, kdy prisly na trh technicisni IWC Ingenieur, AP Royak Oak nebo PP Nautilus. Ale to jenom hadam, datovani netusim. Myslím, že i dost dobrý odhad. Ingenieury bych si představit dovedl, AP taky, ale PP Nautilus a tyto opravdu divné quartzové ustřice ne. Neustále koukám na tvar pouzdra u milgaussů a přijde mi dokonalý. Jak jsem viděl ty na chrono24 v první okamžik jsem se trochu vyděsil, ale doba je doba... Celkem by mi zajímala úspěšnost té polsední quartz kolekce z roku 2001, počítám, že cenou se až tolik nelišila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se