Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Položil jsi je už vedle Glashutte Original Sixties? To srovnání by mohlo být zajímavé :) Samozřejmě, materiálově je to jiná liga (a doba), ale ty tvoje by asi ostudně vedle nich nevypadaly :)

Fakt se mi na srazu moc líbily :)

Chtěl bych. Respektive bych jednou rád, aby k ěmhle krásnejm dědečkům přibyl jednou vnouček v podobě Senator Sixties Panodate, ale asi to bude jen nesplněný sen.

Taky gratuluji, :thumbsup_anim: vím, co to je, sám jsem si vloni takhle nechal zrenovovat svoje Glashutte, je tady o tom vlákno.

Právě tvoje renovace mne nakopla. Takže právě tobě díky. Za motivaci i kontakt na Andreho. A všem ostatním díky za slova chvály.

Odesláno
Chtěl bych. Respektive bych jednou rád, aby k ěmhle krásnejm dědečkům přibyl jednou vnouček v podobě Senator Sixties Panodate, ale asi to bude jen nesplněný sen.

Právě tvoje renovace mne nakopla. Takže právě tobě díky. Za motivaci i kontakt na Andreho. A všem ostatním díky za slova chvály.

Myslím, že v nás André získal dobré a vděčné kamarády, teď momentálně uvažuju o tom, že ho poprosím o dvě dýnka s průzorem, na kalibr 70.1. je taky pěkná podívaná a rád bych se díval i na ten kalibr nevím jaké číslo u těch mých černých Spezimaticů :) /obě fotky jsou v tom mém extra vlákně, takže je teď nepřipojuji/. Mezi námi ale André sám tyhle průhledy pokládá za módní záležitost, on osobně dává přednost při renovacích pokud možno zachování původní podoby renovovaných hodinek, on je takový tradicionalista, na to, že je to takový mladý kluk :)

Odesláno

Jeeej, prave teraz som dokoncil generalku tohoto stroja a toto vlakno som nevidel! No nic, mrknite na to. K tej cene, kolko ti vyuctovali za cifernik? Ten moj je katastrofalny.

post-6463-1268080903.jpg

Odesláno

moc hezké.

kdysi jsem měl GUBky po mamince, která je dostala k promoci někdy v půlce šedesátých let.

když jsem maturoval, vyhrabal jsem je ze šuplíku a nosil až do doby, kdy se mi v Praze zastavily, dal jsem je do kapsy a cestou domů stopem někde u Benešova ztratil. v roce 1984, myslím. kdybyste je někdo našel... dodnes je mi jich líto. :mellow:

Odesláno

Mne tentokrat renovacia moc nevysla. Napriek snahe sa mi nepodarilo zachranit napisy na ciferniku a tak som sa rozhodol, ze si z mojich Glashutiek spravim dizajnovu jednohubku. No asi to nebol zas az taky neuspech, pretoze hodinky sa v mojom okoli kazdemu pacia a velky zaujem o ne prejavila aj kolegyna, ktora nosi vylucne Swatchky a vintage hodinky priam nenavidi.

post-6463-1268679178.jpg

post-6463-1268679186.jpg

• po měsících...
Odesláno

Velice zajímavé. Mohu požádat o info čím jsi leštil ciferník? Díky

Odesláno

Jeee, po pol roku reakcia! No vdaka. Lestil som to Sitolom.

Najskor som hodil cifernik do ultrazvuku. Krasne sa mi zacal pred ocami cistit, ale ked som ho vytiahol von, napisy z neho odpadli ako zhnite hrusky. Keby som to nevidel, neuverim. Mal som teda volnu ruku a zacal som cifernik este trosku vylepsovat lestenim (sitol) Najskor sa zacal tvarit, ze bude strieborny, ale mojou prilisnou iniciativou striebornu vrstvu coskoro nahradila zlata. Bolo tam dako podivne vrstvene to pokovenie.

Odesláno

Díky za info. Sehnal jsem na Aukru dle info prodejce nový černý. Tak s tím původním, stejný jako ty, něco zkusím časem udělat.

A po půl roce reakce no zrovna jsem něco hledal ohledně těchto hodinek.

Ale ručky nemáš původní, že?

Odesláno

Tady foto. Jen u tebe na 12 by to něco chtělo, třeba tou černou matnou co je na ručkách dvě čárky, či tak něco, nebo rovnou 12. Ale to by chtělo malíře nebo nějakou šablonu. No jsem zvědav na sebe co časem vytvořím.

Ale za mě moc pěkné. Nechytá nějakou oxidaci ten ciferníček?

post-7277-096806000 1289727667.jpg

Odesláno

Rucicky sa zdaju byt povodne. Daco by to na tu dvanastku a sestku chcelo, ale zatial som sa rozhodol pre minimalizmus. Neoxiduje to, stale sa to leskne ako psie ..., ale teraz docela uvazujem, ze by som, pre zmenu, prestriekal ten cifernik matnym lakom. Ono sa to totiz leskne az prilis. Je to ako zrkadlo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...