Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

quote name='KTMilan' timestamp='1292011918' post='512350']

ještě nějaký foto

toto ja klasicka skladacka Seiko, maju na to softwarovy generator s funkciou RND, nahodne posklada puzdro, rucky, kaliber atd - potom vyberu kazdy kvartal najkrajsi model a daju to na trh. Vsetko su to osvedcene komponenty z inych modelov, technologicky s tym starosti mat nebudes. Stylovo to vsak nie je to prave a urcite ta rychlo omrzia.

Ak uz chces nieco mimózne, skús napr. Landmastre, po tych je relativne slusny dopyt na trhu s jazdenymi hodinkami /kedze nove nie su za babku a vyzeraju celkom k svetu/, zbavis sa ich rychlejsie ako tohto cierneho cuda, ak bude treba. Su sice drahsie, ale cena nie je zabijacka podla mna - cca 550eur

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

Našel sem to na více webech s tim safírem, tak to asi chyba nebude, otázka je jestli je to originál... :suicide_anim:

Je mezi tim safírem a hardlexem takovej rozdíl? Nebo lépe řečeno, při každodenním nošení se to nějak výrazně projeví na stavu toho skla?

Odesláno

predpokladam ze s ciernymi hodinkami rukami hrabat zem nebudes, to by som sa skor ako o sklicko obaval o ten zvysok hodiniek, ten v kazdom pripade padne za obet skor, a to aj pri dennom noseni. zalezi cim sa zivis a co tym hodinkam "hrozi", tak rychlo pridu k urazu.

chod do vlakna o monstrach a spytaj sa, tam ti povedia najlepsie. ja mam x hodiniek s hardlexom a problem ziadny.

• po měsících...
Odesláno

Diky vsem na tomhle foru.

Puvodne jsem se sem dostal kvuli informacim o Omega PO, ktere jiz mam dlouho vyhlidnute, jsou tu ale dve skvele male deti, zena na rodicovske, rekonstrukce baraku atd..... tedy porad nemam odvahu jit do techto financi a pred sebou i rodinou to obhajit.

K veci a Seiko - diky foru jsem se dozvedel o modelu SKX007, ktery uz mam ode dneska na ruce. Nakup pres ebay a doruceni ze Singapuru za 1 tyden ! Ctel jsem je jen zkusit (za ty penize zadny risk), ale super prekvapeni - krasne hodinky, ktere fakt neverim jak nekdo muze za tyhle penize vyrobit.

Diky tedy za tohle forum a pripadnym dalsim kdo hledaji - SKX007 muzu jen doporucit.

Je tu hodne fotek, ale az bude dobre svetlo, tak nejakou pridam

Petr

Odesláno

K Alpinistům - u Higuchiho máš cenu už rovnou komplet s dopravou. Myslím, že DPH platit nebudeš, protože jeho zaplacení v Japonsku zkontroluje v Japonsku výstupní celní úřad a tuším, že podruhé ho zde chtít nebudou.

Jsem s Alpami velmi spokojen, nosím je k džínám i k formálnímu oblečení, naprosto perfektní i k černému obleku a bílé košili.

K tem Alpinistum...a vlastne vsem hodinkam z Japonska...

pripravte se, ze DPH platit budes Ja sem za posledni rok objednal 5 kusu hodinek z Japonska od Higuichi, Seiya i Chino a ve 4 pripadech sem platil dph i clo...ted uz je to spis velke stesti pokud celnici zasilkupropusti bez povsimnuti.

Jinak zrovna tyhle Alpinisty (SARB059) mam, spokojenost velka, jedina nevyhoda je nic-moc spona na tahu (respektive je velmi podobna tomu co najdes u vetsiny Seiko potapek - proste plech).

S hardlexem jsem mel(mam) nekolik hodinek a nemam absolutne zadny problem s poskrabanim. Naopak ma i vyhodu...narozdil od safiru by se hardlex nemel pri vaznem poskozeni roztristit tzv. na strepy.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...