Přejít na obsah

Quartzový potápky

Doporučené příspěvky

No to koukám,co všechno se nechá sehnat za tak malej peníz. Ty Citizeny jsou přesně to,co se mi líbí.....a v titanu to nebude ani nijak těžký.....

Jeste maji vetsi model, vesel by ses jen tak tak...

Citizen Diver Eco Drive Promaster Titanium 300M BJ8041-09E

post-6982-1267473672.jpg

SKA371P1

post-6982-1267473814.jpg

Upraveno uživatelem Dantechno
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

jj...ty Doxy taky nezavrhuju . Prťavé....však taky nosíš skoro budíky na pařátě.

Nejsi drzej, Jihlaváku? :gun_bandana: :thumbsup_anim:

Ty Doxa jsou fakt skvělý... a když plaveš, bude ti možná vyhovovat, že jsou na moje gusto dost placatý, ale ve vodě skvěle čitelný.... A prostě je to klon těch legend které tady napodobuje v jiném vlákně Zeno :D

Odkaz ke komentáři

Prave proto jsem se ptal, mel jsem na mysli SEIKO SBCM023.

Ve stredu bych je mel videt "na zivo" a krome prumeru splnuji uplne vse, superquartz, safir, WR 200m, cena.

Pokiaľ sa nemýlim - majú hardlex. Ale inak sú parádne - kamarát ich má cca.2 roky a za tú celú dobu majú odchýlku možno tak pár sekúnd.

Odkaz ke komentáři

Sklo je mi šumák...minerál,safír...plast.....to je fuk. Překvapilo mne,kolik kousků je na výběr,domníval jsem se,že v této relaci toho zase toliko nebude. A vono jo......:)

Certina se asi do ceny nevejde........těch 7 litrů je vážně maximum,slíbil jsem,že nebudu blbnout :)

Jak to tak sleduju,určitě chci potápky na gumě,ne na tahu. K těm diverskám mi to přijde vhodnější.

Odkaz ke komentáři

A ? Mel jsi rict, behem tydne mi bude posilat nejake veci, mohl to tam pribalit.

Tak jsem to i planoval, ze ho k tobe pribalim. Bohuzel Harold safir na tento typ nikdy nemel. Nejdrive musim nechat zmerit prumer a pak se s nim zkusit domluvit....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...