Dantechno Odesláno 1. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2010 (upraveno) No to koukám,co všechno se nechá sehnat za tak malej peníz. Ty Citizeny jsou přesně to,co se mi líbí.....a v titanu to nebude ani nijak těžký..... Jeste maji vetsi model, vesel by ses jen tak tak... Citizen Diver Eco Drive Promaster Titanium 300M BJ8041-09E SKA371P1 Upraveno 1. března 2010 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 1. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2010 (upraveno) A co quarzový odkaz na klasiku? Sám je mám a jsou velmi pěkné, velikost by ti mohla vyhovovat (mně se zdají prťavé) Upraveno 1. března 2010 uživatelem Onion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 1. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2010 jj...ty Doxy taky nezavrhuju . Prťavé....však taky nosíš skoro budíky na pařátě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 1. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2010 jj...ty Doxy taky nezavrhuju . Prťavé....však taky nosíš skoro budíky na pařátě. Nejsi drzej, Jihlaváku? Ty Doxa jsou fakt skvělý... a když plaveš, bude ti možná vyhovovat, že jsou na moje gusto dost placatý, ale ve vodě skvěle čitelný.... A prostě je to klon těch legend které tady napodobuje v jiném vlákně Zeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 1. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2010 Jaký drzej?? Kterej normální člověk by si dal na ruku 55 mm??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 1. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2010 Jaký drzej?? Kterej normální člověk by si dal na ruku 55 mm??? Každej normální bombometčík Běž do těch Doxa... chybu neuděláš .... na tom obrázku vypadají uprděně, ale realita je zářivá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 1. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2010 Uvidím,času mám dost.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 1. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2010 Když potápky, tak pořádný... Seiko Tuna quartz 1000m (na obrázku 300m, ale jinak jsou stejné) Zdroj:http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=308477 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 2. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 Gorgu - pokud je seženeš do 7-mi litrů,není o čem. Zkoušel jsem si ty Kubsonovi na srazu. Tuna Can jsou gut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Svoboda Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 Co třeba Ceriny DS First? Nevypadají vůbec špatně a splňují všechny Tvoje požadavky. Aspon doufam teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 Nebo neco barevnejsiho od Citizenu - take moc pekne.... BN0016-04L Foto z ebay. ...tieto CITIZEN "ORCA" odporucam aj ja.Velkost 46mm,ECO Drive,Titan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 SEIKO VELATURA CHRONO DIVER'S 200M BLK BZL WATCH SNDA63 eBay SEIKO MEN DIVER,QUARTZ,200M WR,NEW,SHC061 SHC061P1 eBay Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 Prave proto jsem se ptal, mel jsem na mysli SEIKO SBCM023. Ve stredu bych je mel videt "na zivo" a krome prumeru splnuji uplne vse, superquartz, safir, WR 200m, cena. Pokiaľ sa nemýlim - majú hardlex. Ale inak sú parádne - kamarát ich má cca.2 roky a za tú celú dobu majú odchýlku možno tak pár sekúnd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 2. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 Sklo je mi šumák...minerál,safír...plast.....to je fuk. Překvapilo mne,kolik kousků je na výběr,domníval jsem se,že v této relaci toho zase toliko nebude. A vono jo...... Certina se asi do ceny nevejde........těch 7 litrů je vážně maximum,slíbil jsem,že nebudu blbnout Jak to tak sleduju,určitě chci potápky na gumě,ne na tahu. K těm diverskám mi to přijde vhodnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HB63 Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 (upraveno) PRAETORIAN SAS průměr pěkných 42. Další kusy na www.milwatches.com. Upraveno 2. března 2010 uživatelem HB63 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 Zodiac Deep Reef ZO7902 http://www.milwatches.com/product_info.php...eef-ZO7902.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 Pokiaľ sa nemýlim - majú hardlex. Je to mozne, informace jsou z nekolika zdroju ruzne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 Je to mozne, informace jsou z nekolika zdroju ruzne. Maji Hardlex, uz jsem zjistoval u Harolda moznost objednani safiru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 Maji Hardlex, uz jsem zjistoval u Harolda moznost objednani safiru. A ? Mel jsi rict, behem tydne mi bude posilat nejake veci, mohl to tam pribalit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 A ? Mel jsi rict, behem tydne mi bude posilat nejake veci, mohl to tam pribalit. Tak jsem to i planoval, ze ho k tobe pribalim. Bohuzel Harold safir na tento typ nikdy nemel. Nejdrive musim nechat zmerit prumer a pak se s nim zkusit domluvit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se