akatsuki Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 mne ponukali v tagu zlavu 10 a 15 % ked zaplatim v hotovosti isel som po hodinkach za 2200 e
911 Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 mne ponukali v tagu zlavu 10 a 15 % ked zaplatim v hotovosti isel som po hodinkach za 2200 e to rad slysim. to bych ty svoje aquaracery mohl poridit levneji. 15% se mi libi. jeste se podivam na ebay nebo ruzne. abych na prazskym mini setkani neschytal posmesky, ze sem koupil hodinky za full cenu ))
soigia Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2010 Taky k tomu mam neco. Nedavno jsem letel pres Moskvu do Soulu. Na letisti ve free shopech vzdycky koukam na hodinky (jak jinak) no a musim rict, ze v CR byly ceny snad nejnizsi, v Moskve to jeste slo, ale Soulu snad o 550usd vic (pozorovano na Tag Heuer Carrera Automatic Chronograph kovovej tah), no a hned taky nabizeli slevu, jenze ta jejich cena mne tak rozladila, ze jsem ani nezkousel smlouvat. Pro ilustraci Omega Planet Ocean nabizeli ze 3800USD, co byste si nich mysleli. Blaznivy Korejci, kdyz to nekdo zaplati........
svijanskymaz Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2010 Nebo řekneš, že Maradona je tvůj Guru Som sa pobavil,tie dva orlojiky na trpaslicich ruckach..slusny ulet.
BlackSteel Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2010 To je ňáký divný s tou cenou na letišti v Soulu?! Třeba v Dubaji na letišti je první dojem podobnej, ale to je úmyslně, aby měli Arabové manévrovací prostor na slevu. Ale tady to nechápu.
soigia Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Odesláno 1. září 2010 To je ňáký divný s tou cenou na letišti v Soulu?! Třeba v Dubaji na letišti je první dojem podobnej, ale to je úmyslně, aby měli Arabové manévrovací prostor na slevu. Ale tady to nechápu. Ja si to vysvetluji tim, ze tam patri k dobremu jmenu mit dobre hodinky, tolik Rolex Date na rukou lidi v autobuse (a ted nespekuluji zda jsou to fake nebo ne) jsem nikde na svete nevidel (jenom v Singapuru a na Taiwanu),ale pozor vsichni maji jen jeden tip zato v ruzne barevne kombinaci, je to blizko Ciny, tak musi byt opatrni a nakupovat ve znackovych obchodech no a tudiz jsou ochotni priplatit. Na druhou stranu, dovedes si predstavit jak takove Planet Ocean 45 vypadaji na jejich rukou? Bezne tam vidis studentika s timhle na ruce, pravdepodobne to dostal od taty za zkousky a podobne.
obchodnik-o3 Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 mne ponukali v tagu zlavu 10 a 15 % ked zaplatim v hotovosti isel som po hodinkach za 2200 e Kde to bolo?Ak to nie je tajomstvo...zena chce prispiet k narodeninovemu darceku :-).
preezeetra Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Odesláno 21. října 2010 Zdravím, já také řeším dilema, kde si hodinky koupit. Mám vybrané (po dlouhém zvažování) TAG Heuer cal 16 day date a když se podívám na internetu, tak je možné je u "trusted" prodejců koupit za nějakých 2500 USD. U nás spíše okolo 70 tis. Kč, což je dost podstatný rozdíl. S nákupem v cizině zkušenost nemám, tedy nemám u takového zboží jako jsou hodinky, asi bych ze strachu koupil tak maximálně hadry na sebe, ale něco dražšího bych měl obavy kvůli případným zárukám. Někdo mi radil, že prý hodinky je dobré nakupovat v Andoře, má někdo zkušenost? Nebo co byste mi poradili?
Frantik Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Odesláno 21. října 2010 Zdravím, já také řeším dilema, kde si hodinky koupit. Mám vybrané (po dlouhém zvažování) TAG Heuer cal 16 day date a když se podívám na internetu, tak je možné je u "trusted" prodejců koupit za nějakých 2500 USD. U nás spíše okolo 70 tis. Kč, což je dost podstatný rozdíl. S nákupem v cizině zkušenost nemám, tedy nemám u takového zboží jako jsou hodinky, asi bych ze strachu koupil tak maximálně hadry na sebe, ale něco dražšího bych měl obavy kvůli případným zárukám. Někdo mi radil, že prý hodinky je dobré nakupovat v Andoře, má někdo zkušenost? Nebo co byste mi poradili? V Andoře?!?!?!? Kdo ti to proboha poradil?? Jinak rozdil nakupu napriklad z ebaye a zdejsich obchodniku je znacny, nicmene je potreba brat v potaz urcite riziko. I zde na foru ne jednou prisla clenum prazdna krabice, coz asi nevadi u Seiko, apod. za par tisic ale u takove castky by to bolelo. Je tu ale rada clenu, kteri vesele nakupuji a pokud jde o provereny obchod, neni se asi ceho bát. Take maly výlet za hranice (Nemecko, Svycarsko) muze usetrit tisíce korun. Tech variant je mnoho, zadna asi není dokonalá.
preezeetra Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Odesláno 21. října 2010 (upraveno) V Andoře?!?!?!? Kdo ti to proboha poradil?? Jinak rozdil nakupu napriklad z ebaye a zdejsich obchodniku je znacny, nicmene je potreba brat v potaz urcite riziko. I zde na foru ne jednou prisla clenum prazdna krabice, coz asi nevadi u Seiko, apod. za par tisic ale u takove castky by to bolelo. Je tu ale rada clenu, kteri vesele nakupuji a pokud jde o provereny obchod, neni se asi ceho bát. Take maly výlet za hranice (Nemecko, Svycarsko) muze usetrit tisíce korun. Tech variant je mnoho, zadna asi není dokonalá. Prý kvůli tomuto (převzato z wiki): Neplatí se tu žádné přímé daně a pouze 4% daň z přidané hodnoty a také: http://www.tyden.cz/rubriky/cestovani/evropa/andorra-nakupni-raj-v-pyrenejich_117060.html Upraveno 21. října 2010 uživatelem preezeetra
Frantik Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Odesláno 21. října 2010 Prý kvůli tomuto (převzato z wiki): Neplatí se tu žádné přímé daně a pouze 4% daň z přidané hodnoty a také: http://www.tyden.cz/...ich_117060.html No to asi bude pravda, ale presto neznam nikoho, kdo by si jel koupit hodinky do Andory
Chumpus Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Odesláno 21. října 2010 No to asi bude pravda, ale presto neznam nikoho, kdo by si jel koupit hodinky do Andory Nevím jaká je tam situace s hodinkama, ale proč to řešit, když máme za souseda Německo... Takže asi proto nikoho neznáš
preezeetra Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 Nevím jaká je tam situace s hodinkama, ale proč to řešit, když máme za souseda Německo... Takže asi proto nikoho neznáš Myslíte, že v Německu se dají pořídit hodinky levněji než u nás? myšleno nové hodinky. Co se týče hodinek z druhé ruky, viděl jsem plno obchodů v německu, kde se dají sehnat hodinky (značkové) za podstatně nižší ceny - třeba v Dusseldorfu nedaleko od Altstadtu je jeden takový obchod, kde je vždy nabídka okolo 150 ks. Otázka je, jaká jsou rizika - osobně nepoznám originál od vydařených kopií (takové ty co nabízejí v Dubaji na každém rohu) Kopie co prodávají na Jingjang Road v Shanghaji jsou poznatelné lehce.
Chumpus Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 Myslíte, že v Německu se dají pořídit hodinky levněji než u nás? myšleno nové hodinky.Nemyslíme, víme.
nxt Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 Nemyslíme, víme. Nebyl by nejaky tip na overeny obchod?
Chumpus Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 A co takhle hledat? I běžné "velké" obchody mají ve většině případů podstatně nižší ceny než u nás. Nějaké menší prodejce si vyhledáš přes chrono24, já nevim jaký konkrétní model chceš. A nejlepší ověření je dojet si pro hodinky osobně, takhle to tady dělá spousta lidí.
blackhead Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 Nebyl by nejaky tip na overeny obchod? Tak napr. Zde nebo Zde Toho bych se nebal a ceny o dost nizsi.
brett Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 Zdravím, já také řeším dilema, kde si hodinky koupit. Mám vybrané (po dlouhém zvažování) TAG Heuer cal 16 day date a když se podívám na internetu, tak je možné je u "trusted" prodejců koupit za nějakých 2500 USD. U nás spíše okolo 70 tis. Kč, což je dost podstatný rozdíl. S nákupem v cizině zkušenost nemám, tedy nemám u takového zboží jako jsou hodinky, asi bych ze strachu koupil tak maximálně hadry na sebe, ale něco dražšího bych měl obavy kvůli případným zárukám. Někdo mi radil, že prý hodinky je dobré nakupovat v Andoře, má někdo zkušenost? Nebo co byste mi poradili? Všechny ceny na amerických serverech jsou "bez DPH". Takže pro srovnání je korektní připočíst těch našich 20%. Na dálku - poštou, při hodnotě nad ca 190/200 USD to sem téměř není šance bez dodanění dostat. Osobní zkušenost.
preezeetra Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 A co takhle hledat? I běžné "velké" obchody mají ve většině případů podstatně nižší ceny než u nás. Nějaké menší prodejce si vyhledáš přes chrono24, já nevim jaký konkrétní model chceš. A nejlepší ověření je dojet si pro hodinky osobně, takhle to tady dělá spousta lidí. Tak aktuálně Dusseldorf na Koenigsallee - Carrera cal 16 day date: 3360 ecek.
George_1903 Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2010 Len tak zo zvedavosti, mate niekto predstavu, ake su asi obchodne marze obchodnikov na znacku Tag Heuer? Inymi slovami, na aky velky discount by sa dal Autorizovany predajca ukecat? Ahoj, již to tady v minulosti probíhalo. Reálné je se dostat dle šikovnosti na 10% i více.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se