Honza.manta Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 Dnes jsem narazil na aukru na tohle: http://www.aukro.cz/item943579814_prim_15_...ka_s_lupou.html Ještě jsem to neviděl. To se dělalo běžně, na zakázku nebo je to nějaká domácí úprava? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 Dnes jsem narazil na aukru na tohle: Ještě jsem to neviděl. To se dělalo běžně, na zakázku nebo je to nějaká domácí úprava? Běžně se to nedělalo, ale občas se to u kal. 50-57 vyskytuje. Mám doma asi 3 exempláře , není to old home made Některé varianty číselníku se dělaly s lupou na datumu i bez ní, pravidlo kdy nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 Primky s lupou se dělaly zcela určitě a na všech, které jsem viděl, byla naprasklá Akorát jsem ji tedy zatím vždy viděl jen na kalibru 57 a tohle je 52. A ještě mě mate to pavouk pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 Tak díky. A pak, že se nevyplatí ráno vstávat - zase vím o kousek víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 Také se nabízely samotné lupy, které se na sklo nalepovaly, myslím, že se dají sehnat i dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 Také se nabízely samotné lupy, které se na sklo nalepovaly, myslím, že se dají sehnat i dnes Nojo, teď si vlastně vzpomínám, že se daly ty lupy koupit. Takže to se valstně nedá určit, jestli je to origo nebo dodělávané. Jen mi to za ta léta vypadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 Nojo, teď si vlastně vzpomínám, že se daly ty lupy koupit. Takže to se valstně nedá určit, jestli je to origo nebo dodělávané. Jen mi to za ta léta vypadlo. To je dobře, že sis vzpomněl..... Já si většinou pamatuju jen takovýhle kraviny a to, co bych v hlavě potřeboval udržet, se ukrutně rychle vytrácí. Na jednu nově nabytou vědomost tak připadá pět zapomenutých..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 Také se nabízely samotné lupy, které se na sklo nalepovaly, myslím, že se dají sehnat i dnes U Primek se nejednalo o nalepovací lupu. Dělalo se to jednodušším způsobem. Do skla se ze spodní strany v místě datového okénka zahloubila stopkovou frézou prohlubeň, která měla na čelní ploše tvar lupy a tím se docílilo mírného zvětšení zobrazení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se