Baker Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 Postup: Clenove, kteri se chteji ucastnit, mi budou posilat vzdy 2 fotografie viz 3. bod nize uvedenych pravidel. Jednotlive snimky budu postovat sem. Duvodem je anonymita snimku, aby se do souteze nepletly subjektivni pocity. Autory snimku budu znat pouze ja, zdruraznuji, ze nejsem ve skupine editoru. Tema fotografii neni nijak omezeno, verim, ze pri vyberu se to profiltruje tak nejak samo. Ve vlakne je zakaz jakekoliv diskuze, pouze fotografie bez jakychkoliv popisu (pro jistotu budu vlakno zamykat). Prostor pro diskuzi je zde. Pravidla: 1) Každý člen fóra se ucastni s neomezenym poctem fotografii, ktere mi zasle formou SZ (mozno postupne ci najednou). 2) Finalni snimek se autor zavazuje dodat ve velikosti, kde bude kratsi strana snimku minimalne 2000 pixelu, RGB, *.TIF, *.PSD, *.EPS, *.JPG (bez ztratove komprese). 3) Kazdy soutezni prispevek bude obsahovat min. jednu fotografii v rozliseni 1024x768 (nebo 1024x680) pixelu, plus vyrez ze snimku 1:1 v rozliseni 800x600 pixelu pro porovnani hloubky ostrosti, sumu, apod. (viz. ukazka) 4) Vlozene nahledove fotografie nesmi obsahovat zadny ramecek, oznaceni, nick, apod. 5) Zverejnenim fotografie se clen zavazuje, ze je drzitelem autorskych prav k danemu vlozenemu snimku dava souhlas k bezplatnemu zverejneni v nastennem ci stolnim kalendari Chronomag 2011 (naklad bude upresnen) 6) Do kalendare budou vybrany max. 3 snimky od jednoho autora. 7) Vselidovym hlasovaním se vybere 13 snimku, ktere budou uverejneny v nastennem kalendari Chronomag 2011. 8) Autori vybranych snimku zaslou pisemne cestne prohlaseni o autorství a bezplatném zveřejnění svych fotografii 9) Ve finalni podobe bude kazdy snimek oznacen nickem nebo celym jmenem autora (dle vlastniho vyberu). 10) Kazdy vybrany autor ma narok na jeden vytisk nastenneho nebo stolniho kalendare zdarma (dle vlastniho vyberu). 11) Nedodrzenim techto pravidel bude autor bez upozorneni vyloucen. 12) Uzaverka: 15. 9. 2010. V pripade nastenneho kalendare vybere skupina editoru 26 finalnich fotografii pro zavarecne hlasovani (bod 7.) a rovnez zvoli vyslednou grafickou podobu kalendare. Editori lonskeho vydani: Kamil, safi, Viktor, Cyber, hciq, Jakubisko, Kubson. (toto jeste s dotycnymi proberu) V pripade stolniho kalendare asi nema smysl hlasovat o 53 fotografiich a tento vyber nechame ciste na editorech. Poznamka: Nerozhoduje znacka ani cena hodinek, ale pouze zajimavy snimek. Nahled: Vyrez:
Baker Odesláno 22. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. července 2010 Rozhodl jsem se, ze oba kalendare (nastenny i stolni) by byly prilis casove narocne, udelam na pristi rok pouze stolni kalendar (pokud bude dostatek kvalitnich snimku).Timto se meni i pozadavky na velikost fotografii, viz vyse.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.