Jay Doll Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 Tak jsem si dovolil udělat pár foteček Submarinerů. Jsou to potomci prvních vodotěsných hodinek Rolex, které se proslavily tím, že jejich majitelka s nimi přeplavala kanál La Manche aniž by do nich nateklo. Enjoy Tak co, líbilo se?
volfda Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 Líbilo je slabé slovo, je to žrádlo Navíc je to umocněné tím, že po submarinerech teď pokukuju... Nádhera
X-Bob Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 super fotky a nějak na mě dýchla letní nálada
spiderer Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 Prima, jen to logo to ku*vi (predevsim ty bily vyplne)
Cyber Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 Hezký fotky, ale ta příšerná móda amatérských copyrightů , pokud možno co největších a co nejnevkusnějších fotky ničí. Móda nesmyslných rámečků pomalu končí, a začíná tohle .
Malaket Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 Cyber napsal: Hezký fotky, ale ta příšerná móda amatérských copyrightů , pokud možno co největších a co nejnevkusnějších fotky ničí. Móda nesmyslných rámečků pomalu končí, a začíná tohle . Svatá pravda! Nic ve zlém, ale opravdu se nebojím jakéhokoli zneužití těchto fotek... Hodinky jsou nestárnoucí klasika
volfda Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 Cyber napsal: Hezký fotky, ale ta příšerná móda amatérských copyrightů , pokud možno co největších a co nejnevkusnějších fotky ničí. Móda nesmyslných rámečků pomalu končí, a začíná tohle . Tak lehce mi to zaskočilo, kdybych ho tam dával, dal bych ho menší, ale plně autora fotek (nyní tedy myslím obecně) chápu. Nedávno se tu vyskytly mrakodrapovy fotky z aukra vložené od jiného člena. Mně osobně by to nevadilo, leda by se někdo chlubil mými hodinkami, ale pokud sem někdo vloží mojí fotku k podbarvení svého článku, nebo jako příklad, tak je na foru a je tu proto, i když by asi bylo slušné dopsat, že si jí vypůjčil od toho a toho... Takže pokud si s tím dá autor práci, pak je to na něm, já to beru. Jinak sorry za Fotky super, už jsem na ně koukal v noci a pak ještě několiktrát, mám rád fotky, na kterých hodinky vypadají živě...
Cyber Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 (upraveno) Malaket napsal: Svatá pravda! Nic ve zlém, ale opravdu se nebojím jakéhokoli zneužití těchto fotek... Hodinky jsou nestárnoucí klasika Ostatně bych chtěl vidět autorsko právní spor nicku třeba BIGBOSS versus nick MOLOTOV, u Městského soudu v Praze :-). Copyright chrání autora ( hlavně jeho peněženku ), ale i tak je právní vymahatelnost velmi komplikovaná. Takže tyhle srandakopírajty jsou fakt jen o zprznění fotky. Nejlepším skutečným kopírajtem v amatérské oblasti, notabene na internetu, je velikost ! Respektive malost rozlišení. Na fotografii o velikosti 1200 x 800 skuetčně nejde vydělat, a tedy porušit umělcův kopírajt, neboli ho okrást o příjem z prodeje práv Upraveno 10. března 2010 uživatelem Cyber
Jay Doll Odesláno 10. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2010 Souhlasím s výtkami ohledně copyrightu, příště ho zkusím maličko zmenšit a víc si s ním pohrát. Já jsem jenom chtěl předejít tomu, aby si někdo vydělával (například prodejem svých hodinek na Aukru) s využitím mých fotek. Zeptejte se Kibiho, kde všude po webu lítají jeho fotky. Sice je fakt, že kdyby to někdo chtěl oříznout a nebo použít klonovací razítko a zamazat ten copyright, tak mu v tom nic nebrání. Ale aspoň to dá trošku práci, i když jen zlomek toho, kolik práce mi dalo tohle vyfotit. Mohl bych ty fotky ještě více zmenšit a dát je sem bez toho copyrightu, ale to by zase byla škoda nevidět ty detaily. Už tak to změnšuju na čtvrtinovou velikost - originál má 21 Mpix. Tak se zkuste oprostit od téhle vady a koukat jenom na fotku jako takovou. Já zkusím večer přepracovat svoje logo a maličko to na fotkách upravit.
Cyber Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 Ve vší úctě případný Aukroloupežník Tvoje fotky vubec nebude retušovat, prostě je ořízne... ale pochybuji že by na tom vydělal, protože na Aukru se ještě nikdy neprodaly pořádný Rolexy, nepočítám li fejky a rozklíženou vintážní veteš, většinou neoriginálně doprasenou. Tedy o žádném prodeji nevím. Vydražil jsem tam několikery, ale nikdy prodejce obchod nerealizoval. Bud hodinky nebyly u něj, nebo je ztratil den před koncem aukce, nebo je jeho teta pošle z USA. Prostě Aukro....
cortes1990 Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 Nádherné fotky nádhernách hodiniek, paráda velmi sa mi páči ked sú hodinky fotené v "akcii". A tento rok v kalendári submarineri rozhodne nesmú chýbať !!!
teg Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 Jsou to supr hodinky, jednou si je poridim. Jen ta spona me na nich stve. Fotky jsou paradni.
volfda Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 teg napsal: Jsou to supr hodinky, jednou si je poridim. Jen ta spona me na nich stve. Fotky jsou paradni. Já si je nejspíš pořídím i s touto sponou, ale bral bych kdyby, měly sponu jako mají datejust II, nebo Milgaussy. Pokud by tedy nějak nenarušila původní účel, ale nevidím důvod proč by měla, bezpečná je...
Cyber Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 volfda napsal: Já si je nejspíš pořídím i s touto sponou, ale bral bych kdyby, měly sponu jako mají datejust II, nebo Milgaussy. Pokud by tedy nějak nenarušila původní účel, ale nevidím důvod proč by měla, bezpečná je... Nový SUBY už mají novou sponu.
volfda Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 Cyber napsal: Nový SUBY už mají novou sponu. Ale v oceli ještě nejsou ne?
teg Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 volfda napsal: Ale v oceli ještě nejsou ne? Myslim ze uz se to tady diskutovalo, ze maji byt ted nove. Jen mam strach ze kvuli tomu budou o 30 tis jinde nez dosavadni model.
Cyber Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 volfda napsal: Ale v oceli ještě nejsou ne? V Basileji budou :-)
Návštěvník Tada Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 Používat Submarinery při potápění? No to je teda věc Ono to skoro vypadá,že osudem 99.99% Rolexek je pouze šoupání se náramkem po kancelářském stole
Cyber Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 Tada napsal: Používat Submarinery při potápění? No to je teda věc Ono to skoro vypadá,že osudem 99.99% Rolexek je pouze šoupání se náramkem po kancelářském stole Ale houby, možná tak osudem prvních Rolexek majitele, pak si na sebe zvyknou, a začnou spolu normálně žít.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se