Přejít na obsah

Junghans Chronoscope

Doporučené příspěvky

Návštěvník SukHoi
Možná se zaměř na hodinky značené Swiss made. Junghans je německá značka. Já osobě důvěřuji Japonsku a zatím bez problému.

... takovouhle větu bych nevymyslel ani já :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... třeba než Ti přijdou si pořídíš nějaké jiné, které Tě taky potěší a radost pak bude dvojnásobná :thumbsup_anim:

atim, ty hyeno hnusná, co asi myslíš, že se snažim vyhnat z hlavy. Fliegery se snažim vyhnat z hlavy. A ty takhle. :)

Tohle je u ETA/Valjoux 7750 celkem známá závada, resp. jediná opakující se o které vím. Třeba jich bude víc.

Hm, snažím se to nechápat tak, že jich bude víc u mých hodinek :grrr:

Ba ne, že je to typická závada daného strojku mne trochu uklidnilo. Díky.

Odkaz ke komentáři

Vím že jsem hyena ale nemysli si je to jenom kamufláž, prožívám to s tebou hodně těžce jelikož junghans chronoscop max bill jsou moje dream hodinky co mám dlouho v hledáčku, chtěl bych nějaký starší jetý ale na žádný jsem zatím nenarazil, jedny mi utekly tady na foru, asi jsou s nima všichni spokojený tak prostě nejsou :sad01_anim:

Odkaz ke komentáři

Jo, zaregistroval jsem i na zahraničních forech, dokonce v kapitalistické cizině, že se neprodávají. To je dobrý znamení. Tak až je budu prodávat, jsi první na řadě :)

Ber to tak, že mít dream watch za řádově 1k? znamená, že se dočkáš. V kontextu chronomagorství je to v pohodě. Jsou tu lidi se snem za půl mega. Pro mě jsou tohle druhé lepší hodinky k obleku, k džínám už mi bude stačit něco obyčejného s chrono a alarmem - a vidíš, už jsem v řiti :)

Odkaz ke komentáři

No to já vím, že ta cena je příznivá, spíš se bojím že na dream watch je prostě malá a v momentě kdy je pořídím tak zase skáču do dalšího levelu, jsou to prostě drogy ty hodinky... Mrskni nějaký foto na ruce, to by mě hodně zajímalo a mysli na mě s prodejem, kdyby Tě nebavila anabáze opravy tak je koupím hned, abys to neměl tak jednoduchý :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

:clap: :guitar: UŽ JSOU ZPÁTKY :toot:

H&H hodinářská :thumbsup_anim: zafungovala! Mělo to trvat šest týdnů, teď jsou to čtyři. Koncem minulého týdne jsem jim volal, pokorně se tázal, zda vše dle plánu běží. Dostalo se mi informace, že v pondělí snad jim přijde balík od Junghansu a že by v něm mé hodinky měly být. A v pondělí před polednem už byly u mne!!! :happybday: Účtovali si, jak domluveno, 150 Kč za PPL ke mně. :cheers:

Jubilejní stý příspěvek. Maturita na chronomagu! :taz::taz::taz::taz:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...