PhoeniX Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Podobné články mě naprosto iritují. Co si má potom "laická" veřejnost myslet? Nějaký imbecil v redakci si momentálně umane - protože nemá právě do čeho píchnout -, že vyzvrací NĚCO na téma hodinařina. Chyba lávky...
farářskej Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 PhoeniX napsal: Podobné články mě naprosto iritují. Co si má potom "laická" veřejnost myslet? Nějaký imbecil v redakci si momentálně umane - protože nemá právě do čeho píchnout -, že vyzvrací NĚCO na téma hodinařina. Chyba lávky... Problém je v tom, že tohle vylezlo z ČTK...
dknespl Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 farářskej napsal: Problém je v tom, že tohle vylezlo z ČTK... Já jsem projel ten článek teda jen letmo, ale nesplácal tam dohromady pátý přes devátý? Titanik, měsíční prach, meteorit. To všechno používá Artya? Hmm, budu se na to muset kouknout...
dknespl Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 dknespl napsal: Já jsem projel ten článek teda jen letmo, ale nesplácal tam dohromady pátý přes devátý? Titanik, měsíční prach, meteorit. To všechno používá Artya? Hmm, budu se na to muset kouknout... Tak se autorovi omlouvám, skutečně jak za Artya tak Romain Jerome je Yvan Arpa, takže má článek pravdu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se