Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To je absolutní paráda! Zajímavý je, že ten datum jde proti směru hodinových ručiček, což může být pro rychlou orientaci zpočátku trochu nezvyk. Každopádně to chce dobrý oči.

Návštěvník Tada
Odesláno

Tyhle hodinky jsem měl to štěstí vyzkoušet a moc se mi to nelíbilo, datum mi takhle vadí.

Odesláno

No právě. Ten datumový ciferníček je dost malý a navíc protisměrný. Datumovka je pro mě důležitá (nikdy nevím, kolikátého je) a tohle je designově hrozně hezké řešení. Ty hodinky jsou prostě fakt nádherné. Akorát se bojím, že pak na to budu muset "půl hodiny" brejlit, než zjistím, co je za datum.

Tyhle hodinky jsem měl to štěstí vyzkoušet a moc se mi to nelíbilo, datum mi takhle vadí.

Myslíš graficky anebo prakticky?

Odesláno

designově čisté, nádherné, Glashüttky mám dlouhodobě v hledáčku... a datum? otázka zvyku, za pár dní ti ani nepřijde, udeš odečítat jako když bičem mrská...

Návštěvník Tada
Odesláno
No právě. Ten datumový ciferníček je dost malý a navíc protisměrný. Datumovka je pro mě důležitá (nikdy nevím, kolikátého je) a tohle je designově hrozně hezké řešení. Ty hodinky jsou prostě fakt nádherné. Akorát se bojím, že pak na to budu muset "půl hodiny" brejlit, než zjistím, co je za datum.

Myslíš graficky anebo prakticky?

Obojí... Já datum na hodinkách obecně nemám moc rád. Navíc tohle evokuje trošku vzhled chronografu. Takové Glashütte Senator Sixties chronografy jsou pro mě jasný favorit :)

Odesláno

Jsou opravdu nádherný. Leč, je-li pro tebe přesné datum důležitý údaj, a nejsi-li krátkozraký, nemohu je doporučit. Takovéto datum je skvělé pro intuitivní zjištění, že je zhruba první dekáda a do třetí mám ještě dost času. V tvém případě bych volil z ještě krásnější firemní nabídky hodinek s panorama datum, které navíc nelze si splést se stopkami, pro svou asymetrii se neokoukají a údaj o datu je nepřehlédnutelný.

Odesláno
Jsou opravdu nádherný. Leč, je-li pro tebe přesné datum důležitý údaj, a nejsi-li krátkozraký, nemohu je doporučit. Takovéto datum je skvělé pro intuitivní zjištění, že je zhruba první dekáda a do třetí mám ještě dost času. V tvém případě bych volil z ještě krásnější firemní nabídky hodinek s panorama datum, které navíc nelze si splést se stopkami, pro svou asymetrii se neokoukají a údaj o datu je nepřehlédnutelný.

No jo cigi, ale to se obávám, že to už jsme cenově zase o kus jinde. :wacko:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...