SOZ Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Pokukuji po hodinkách Glashütte Original Senator Hand Date: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nemáte někdo zkušenosti s tímto typem datumovky? Myslím co se týká praktické čitelnosti.
Z. Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 To je absolutní paráda! Zajímavý je, že ten datum jde proti směru hodinových ručiček, což může být pro rychlou orientaci zpočátku trochu nezvyk. Každopádně to chce dobrý oči.
Návštěvník Tada Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Tyhle hodinky jsem měl to štěstí vyzkoušet a moc se mi to nelíbilo, datum mi takhle vadí.
SOZ Odesláno 12. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2010 No právě. Ten datumový ciferníček je dost malý a navíc protisměrný. Datumovka je pro mě důležitá (nikdy nevím, kolikátého je) a tohle je designově hrozně hezké řešení. Ty hodinky jsou prostě fakt nádherné. Akorát se bojím, že pak na to budu muset "půl hodiny" brejlit, než zjistím, co je za datum. Tyhle hodinky jsem měl to štěstí vyzkoušet a moc se mi to nelíbilo, datum mi takhle vadí. Myslíš graficky anebo prakticky?
tombed Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 designově čisté, nádherné, Glashüttky mám dlouhodobě v hledáčku... a datum? otázka zvyku, za pár dní ti ani nepřijde, udeš odečítat jako když bičem mrská...
Návštěvník Tada Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 No právě. Ten datumový ciferníček je dost malý a navíc protisměrný. Datumovka je pro mě důležitá (nikdy nevím, kolikátého je) a tohle je designově hrozně hezké řešení. Ty hodinky jsou prostě fakt nádherné. Akorát se bojím, že pak na to budu muset "půl hodiny" brejlit, než zjistím, co je za datum. Myslíš graficky anebo prakticky? Obojí... Já datum na hodinkách obecně nemám moc rád. Navíc tohle evokuje trošku vzhled chronografu. Takové Glashütte Senator Sixties chronografy jsou pro mě jasný favorit
Vlado Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Odesláno 13. března 2010 su nadherne..jednoduche a ciste linie...dizajnovy skvost...
cigi Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Odesláno 15. března 2010 Jsou opravdu nádherný. Leč, je-li pro tebe přesné datum důležitý údaj, a nejsi-li krátkozraký, nemohu je doporučit. Takovéto datum je skvělé pro intuitivní zjištění, že je zhruba první dekáda a do třetí mám ještě dost času. V tvém případě bych volil z ještě krásnější firemní nabídky hodinek s panorama datum, které navíc nelze si splést se stopkami, pro svou asymetrii se neokoukají a údaj o datu je nepřehlédnutelný.
SOZ Odesláno 16. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2010 Jsou opravdu nádherný. Leč, je-li pro tebe přesné datum důležitý údaj, a nejsi-li krátkozraký, nemohu je doporučit. Takovéto datum je skvělé pro intuitivní zjištění, že je zhruba první dekáda a do třetí mám ještě dost času. V tvém případě bych volil z ještě krásnější firemní nabídky hodinek s panorama datum, které navíc nelze si splést se stopkami, pro svou asymetrii se neokoukají a údaj o datu je nepřehlédnutelný. No jo cigi, ale to se obávám, že to už jsme cenově zase o kus jinde.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se