Rudina Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 Já mám K3 a musím potvrdit, že korunka je nešťastně vyřešená. Originál Vostoky-Amfibie jsou na tom mnohem líp. Korunku jsem také jednou měnil, od té doby jí používám co nejméně, hodinky zaplaťpánbů drží, co se zpomalí přes den, to v noci doženou.
babaq Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 Zrovna budu posílat hodinky do Prahy kvůli korunce Zato na přesnost si nemůžu stěžovat - jednou za čas s nimi zajdu k hodináři a musím říct, že jim to vždycky udělá moc dobře.
New Milis Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 Zravím kolegy Vostokáře, 19.6.2007 Jse zakoupil Vostok N1 č.715 2 x mi prasklo sklíčko 1 x nešla zašrobovat korunka ( hodinky mam černěné a při opravě tam dali stříbrnou) Hodinky jsou hezké ale již 3 x cestovali do Prahy oprava cca 3 týdny poštovné pokaždé 100 kč. Tak čekám co znich ještě vyleze.Ferda p.s. kolega co mě do nich uvrtal má č.714 a teď mu taky prasklo sklíčko Vyser se na ně, nekompromisně chtěj zpátky peníze, něco (jednou tolik) přidej a kup si Aviatory.
Berbatow Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 Koupil jsem nadavno tyto Vostoky Mriya.Libi se mi moc.Proste neco jineho. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Berbatow Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 Jo a taky se mi pres den predbihaji a v noci se to trochu kompenzuje.Ale na presnost mam Doxy.
Kasper Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 Koupil jsem nadavno tyto Vostoky Mriya.Libi se mi moc.Proste neco jineho. snad Ti budu dobre sluzit. Kamarat ich ma v oceli a dost je s nimi nespokojny. Ma ich tak cca. 1,5 roka a uz boli asi 3-4 krat v servise...
nitram Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2007 Mám Vostok Europe K3 Submarine (modré) od mája 2006 a doteraz bez akýchkoľvek problémov a to ich naozaj nešetrím, nosím ich prakticky denne okrem víkendov. Je pravda, že s ich presnosťou to nie je práve najlepšie - idú totiž podľa ročného obdobia (v zime spomaľujú, v lete zrýchľujú). T.č. denne asi /-/10-15sek/24hod.
Návštěvník tolja Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2007 (upraveno) Jak to tu tak čtu, tak koupit si něco od Vostok-Europe je docela vysoká sázka do lotérie Upraveno 23. listopadu 2007 uživatelem tolja
Tazatel Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2007 Jak to tu tak čtu, tak koupit si něco od Vostok-Europe je docela vysoká sázka do lotérie To jo, asi bych to neměl psát zrovna sem, ale podle mě je lepší si připlatit a jít do Poljotů. Jinak dělá Vostok na pohled krásné hodinky, často sem o nějakých přemýšlel, ale nakonec sem si to vždy rozmyslel.
Berbatow Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2007 To jo, asi bych to neměl psát zrovna sem, ale podle mě je lepší si připlatit a jít do Poljotů. Jinak dělá Vostok na pohled krásné hodinky, často sem o nějakých přemýšlel, ale nakonec sem si to vždy rozmyslel. Tazateli nessser.Jeste porad mi lezi v hlave ty Aviatory.
Berbatow Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2007 Ani jsem si nevsim a mam tam 50 prispevek.Tak hurrrraaaa.
Tazatel Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2007 Berbatow: V pohodě, nehněvám se. Měl bych? Poljoty jsou již prodané a Ty máš 50 příspěvků.. no vídiš jak se dnes daří
Návštěvník tolja Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2007 Ani jsem si nevsim a mam tam 50 prispevek.Tak hurrrraaaa. Tak hned můžeš ty possraný Vostok-Europe fláknout do prodeje, a koupit si nějaký hodinky Problém s nestálou kvalitou má pouze V-E, anebo Vostok obecně? Chtěl bych si pořídit ruské automaty do vody, a na V-E mne odrazuje jisté humpoláctví v detailech (pokud jsem měl možnost posoudit), špatná pověst, a koneckonců to, že nejsou ruské. Potápky ala KGB taky nechci, je to spíš suvenýr. Měl byste někdo tip?
tiktaktiktak Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2007 (upraveno) Tak hned můžeš ty possraný Vostok-Europe fláknout do prodeje, a koupit si nějaký hodinky Problém s nestálou kvalitou má pouze V-E, anebo Vostok obecně? Chtěl bych si pořídit ruské automaty do vody, a na V-E mne odrazuje jisté humpoláctví v detailech (pokud jsem měl možnost posoudit), špatná pověst, a koneckonců to, že nejsou ruské. Potápky ala KGB taky nechci, je to spíš suvenýr. Měl byste někdo tip? Jako hodinky na "domaci prace" jsem si diky Lukovi poridil Vostok v rade Amfibia Scuba (oranzove potapky se specifickym designem) a musim rict, ze zpracovani vuci cene je vyborne, detaily zpracovani jsou rovnez velmi dobre. Vubec je nesetrim (na to jsem si je taky kupoval) a prozatim naprosto zadny problem, zadne skrabance na pozdre ani sklu, polyuretanový pasek je prijemny a vypada, ze neco vydrzi, nerezova spona je rovnez bez skrabancu. Lehke nepresnosti jsou pri sroubovani korunek (musi se lehce zatlacit, aby se chytly) nicmene nic hrozneho vzhledem k cene. Presnost rovnez slusna, respektive pokud se dokopu je nechat seridit (pokud se budou dobre dat), bude myslim excelenetni, jelikoz takhle mi chodi kolem +6 vterin za noc polozene na pravou korunku, kolem + 10 pri noseni. Rezerva chodu udavana vyrobcem je cca. 36hodin, mne se pri "testiku" zastavily az po cca. 42 hodinach. A ze uz za dobu meho relativne kratkeho vlastnictvi (asi 2 mesice) chytly nekolikrat rano o futro ci jinou prekazku, nevyhybam se s nimi myti nadobi, plavani, koupani i obcasne praci s agresivnimi mycimi prostredky, tak muzu jen konstatovat, ze jsem maximalne spokojen. V ramci dane ceny rozhodne. Minus u mne maji jen za kratkou svitivost indexu a rucek a nepresnosti na sroubovani korunek. Ale jak rikam, v ramci dane ceny a "zatezi" na ne jsou vic nez OK. http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=8778 Upraveno 23. listopadu 2007 uživatelem tiktaktiktak
grga_pitic Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2007 (upraveno) Jako hodinky na "domaci prace" jsem si diky Lukovi poridil Vostok v rade Amfibia Scuba (oranzove potapky se specifickym designem) a musim rict, ze zpracovani vuci cene je vyborne, detaily zpracovani jsou rovnez velmi dobre. Vubec je nesetrim (na to jsem si je taky kupoval) a prozatim naprosto zadny problem, zadne skrabance na pozdre ani sklu, polyuretanový pasek je prijemny a vypada, ze neco vydrzi, nerezova spona je rovnez bez skrabancu. Lehke nepresnosti jsou pri sroubovani korunek (musi se lehce zatlacit, aby se chytly) nicmene nic hrozneho vzhledem k cene. Presnost rovnez slusna, respektive pokud se dokopu je nechat seridit (pokud se budou dobre dat), bude myslim excelenetni, jelikoz takhle mi chodi kolem +6 vterin za noc polozene na pravou korunku, kolem + 10 pri noseni. Rezerva chodu udavana vyrobcem je cca. 36hodin, mne se pri "testiku" zastavily az po cca. 42 hodinach. A ze uz za dobu meho relativne kratkeho vlastnictvi (asi 2 mesice) chytly nekolikrat rano o futro ci jinou prekazku, nevyhybam se s nimi myti nadobi, plavani, koupani i obcasne praci s agresivnimi mycimi prostredky, tak muzu jen konstatovat, ze jsem maximalne spokojen. V ramci dane ceny rozhodne. Minus u mne maji jen za kratkou svitivost indexu a rucek a nepresnosti na sroubovani korunek. Ale jak rikam, v ramci dane ceny a "zatezi" na ne jsou vic nez OK. http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=8778 Taky jsem si je koupil (pres Luka). Nechal jsem u Mikiny seridit a opravit sroubovani korunky. Mel jsem je jako darek, nakonec vsak putovaly do odpadkoveho kose s tim, ze uz NIKDY nechci mit cokoli spolecneho s hodinkama vyrobenyma v Rusku.....Rusove by se meli soustredit na vyvoz surovin, jakmile se k surovine snazi pridat hodnotu prace, vyjde to tak v 80% pripadu katastrofalne. RUSKE HODINKY - NIKDY VICE Upraveno 23. listopadu 2007 uživatelem grga_pitic
Tazatel Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2007 grga_pitic: Než si uděláš mylný názor, zkus ještě Poljoty - třeba Aviatory, po roce nošení absolutné OK a přesné 0s/den, dlouhá výdrž chodu...
Návštěvník Snow Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2007 Jako hodinky na "domaci prace" jsem si diky Lukovi poridil Vostok v rade Amfibia Scuba (oranzove potapky se specifickym designem) a musim rict, ze zpracovani vuci cene je vyborne, detaily zpracovani jsou rovnez velmi dobre. Vubec je nesetrim (na to jsem si je taky kupoval) a prozatim naprosto zadny problem, zadne skrabance na pozdre ani sklu, polyuretanový pasek je prijemny a vypada, ze neco vydrzi, nerezova spona je rovnez bez skrabancu. Lehke nepresnosti jsou pri sroubovani korunek (musi se lehce zatlacit, aby se chytly) nicmene nic hrozneho vzhledem k cene. Presnost rovnez slusna, respektive pokud se dokopu je nechat seridit (pokud se budou dobre dat), bude myslim excelenetni, jelikoz takhle mi chodi kolem +6 vterin za noc polozene na pravou korunku, kolem + 10 pri noseni. Rezerva chodu udavana vyrobcem je cca. 36hodin, mne se pri "testiku" zastavily az po cca. 42 hodinach. A ze uz za dobu meho relativne kratkeho vlastnictvi (asi 2 mesice) chytly nekolikrat rano o futro ci jinou prekazku, nevyhybam se s nimi myti nadobi, plavani, koupani i obcasne praci s agresivnimi mycimi prostredky, tak muzu jen konstatovat, ze jsem maximalne spokojen. V ramci dane ceny rozhodne. Minus u mne maji jen za kratkou svitivost indexu a rucek a nepresnosti na sroubovani korunek. Ale jak rikam, v ramci dane ceny a "zatezi" na ne jsou vic nez OK. http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=8778 Ne že bych Ti nevěřil, ale při popisu domácích prací, které jistě pod donucením vykonáváš , se mi nezdá, že by nebyly nikde alespoň tzv. vlasové škrábance, tím spíš, že už poznaly futro
Návštěvník Snow Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2007 a přesné 0s/den Ale to snad ne, takovou přesnost chodu nemají snad ani mnou obdivované Citizen Chronomaster, a to jak uznáš jistě sám je jiná třída.
Návštěvník tolja Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2007 Taky jsem si je koupil (pres Luka). Nechal jsem u Mikiny seridit a opravit sroubovani korunky. Mel jsem je jako darek, nakonec vsak putovaly do odpadkoveho kose s tim, ze uz NIKDY nechci mit cokoli spolecneho s hodinkama vyrobenyma v Rusku.....Rusove by se meli soustredit na vyvoz surovin, jakmile se k surovine snazi pridat hodnotu prace, vyjde to tak v 80% pripadu katastrofalne. RUSKE HODINKY - NIKDY VICE Až budeš Grgo zahazovat Poljoty 50. léta ze svého podpisu, tak miř na Záběhlice, a když se trefíš, bude z toho svěťák Takovým paušalizováním se ochuzuješ o spoustu zajímavých kousků. Myslím, že produkce Poljotu je na tom s kvalitou dobře, navzdory tomu, že nabízí za relativně málo peněz hodně muziky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se