Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Edox Class-1 Chronoffshore

Limitka 250 ks, prum. 43mm, safir, WR 500m, Eta 7750, keramicka luneta a cifernik z karbonu.

edoxoffs.jpg

Edox Chronorally

Prum. 45mm, safir, WR 100m, quartz

edoxchron.jpg

Edox WRC Xtreme Pilot

Prum. 45mm, safir, WR 100m, quartz

edoxex.jpg

Odesláno

Na těch prvních mě trošku ruší ta veliká jednička, ale jinak jsou všechny parádní. Hlavně teda chronorally, ten ciferník je prostě krása! Škoda quartzu a pro mě nezbytné vteřinovky..xtreme pilot wow :)

Návštěvník Matterhorn
Odesláno (upraveno)

No paráda :speak_cool:, díky. Všechny tři modely bych velice rád viděl na vlastní oči. Edox Chronorally je vtipně zpracován a jsem mu ochoten prominout i tu změť subčíselníků. Kvůli přehlednosti by hodinky musely mít průměr snad 50mm, 45mm mi připadá málo.

Edox Class-1 Chronoffshore zapadá do koncepce chronographů, které firma posledních několik let nabízí. Smysl jedničky mi uniká, keramická luneta patří k tomu co Edox standartně nabízí, číselník z karbonu podtrhuje sportovní duch hodinek.

Edox WRC Xtreme Pilot má rozmístěním číselníků zřejmě připomenout "palubku" letadla.

Upraveno uživatelem Matterhorn
Odesláno (upraveno)
  Dantechno napsal:
...ale to cervene tlacitko - neni to poznavaci znak Hanhartu?

Je vyse 70rokov...ale dalsi sa v roznych variaciach k tomu priblizuju...napr. u Nautica Yachtimer, plne farebne odlisene tlacidla pre Countdown rezim a de/aktivaciu Alarmu. Longines GrandeVitesse ma takisto chrono cudlik, ale pravda, nie cely v cervenom, len vrch tlacidla.

edit: preklep

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno

diky za tento post...cekal jsem, ze urcite neco k WRC serii vyjde, kdyz uz je edox jejich ofiko casomira tento rok...ten quartz ovsem taky nechapu...

matterhorn: podle mne je ta 1cka dalsim odkazem na class 1 powerboats racing, kde maji svuj tym a taky jsou ofiko casomira... na mych chronoffshore je i zboku desticka s napisem Class 1, tady asi bude taky..jeji smysl (te 1 na ciferniky) po strance designu mi ovsem unika take...

Odesláno (upraveno)

cervene chrono tlacidlo - znak Hanhart - este doplnim DIOR ChiffreRouge - vedel som, ze som to niekde este videl...plne farebny, cerveny, predpokladam, ze ma takisto vztah k chrono funkcii...takze symbol, nesymbol, pouzivaju to viacere aj povodom nehodinarske znacky.

edit: doplnenie obrazka

post-6829-1269472139.jpg

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno (upraveno)

všechny zde vyobrazené modely mají něco do sebe, moderní líbivý design, jen škoda, že to všechno nejsou mechaniky, takže za mě palec nahoru :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem Oris skeleton

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...