Alessio Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2010 Nesmíš mít nic ostrého, kapaliny do deci. Pak si na palubě koupíš oříšky v pixli, odtrhneš horní víko a máš kus plechu ostrý jak břitva. ...nemluvě o těch sekerách, co jsou povinně ve výbavě...ale pšššt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2010 Jednou jsem odlétal z Londonu a pustili mě na palubu i se zaskleným obrazem 50x70cm. Ani se nad tím nepozastavili... A podruhé jsem zapomněl v zadní kapse kalhot placatku s metaxou... Nakonec jsem se s těma bezpečákama docela dobře zasmál, když si dělali legraci z toho, že se nejdřív napije on, pak jeho kolega a pak jejich nadřízená a když něco zbude dají mi to zpátky Vrátili to plný samo sebou, takže jsem v letadle měl na cestu dobrotu Mimochodem bylo to v roce 2008, takže celkem nedávno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2010 Když jsme u těch letištních historek, můj známý pracuje jako bezpečák na letišti, dnes už má snad i nějakou vyšší funkci, takže řeší i ty lahůdky... Ale když začínal, měl problém s dámou, jež neustále při procházení rámem ,,houkala", nevěděli čím to je. Dáma dala všechny věci na pás, sundala si i opasek a boty, rám ale stále houkal, že je někde problém. Tak se jí ptali, jestli nemá umělý kloub, či něco podobného a ona že ne. Po projetí tou mrchou, jež detekuje přesně místo problému zjistili, že to místo je v jejím klíně, dáma zrudla a velmi diskrétně mu vysvětlila, že jí dal manžel na cestu do US venušiny kuličky, aby se nenudila... Tak je musela vyndat, on je musel nechat projet rentgenem a opět jí je vrátil (pro detailisty dodám, že to vyndavání již proběhlo ve služebních prostorách a on nijak nepomáhal), mohl jí je zabavit, ale prý byla milá a chtěla je, že se jí to líbí, tak proč jí nevyhovět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2010 to mi pripomnelo... pred dvema lety jsem trosku nesikovne spadnul a vysledkem byl kotnik v haji. zustali mi z toho dva 44mm titanove srouby v pravem kotniku. dva tydnu po skonceni rekonvalescence jsem lete pracovne do Indie. schvalne jsem poprosil ty chlapiky u ramu, aby mi projeli nohu, zajimalo me jestli to zapipa. a nic. a to jsou pritom ty skenery v londyne nastavene docela tvrde, mi pripada. no, proste nepipam... a ja se vazne tesil na tu psinu pokazde, kdyz jim budu pipat. p.s.: jinak to je docela trapna historka. ja, chlapec z hor, ktery nemel niikdy nic zlomeneho, nakones spadnu z pitomeho kopecku v totalne nudne a placate Vychodni Anglii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2010 p.s.: jinak to je docela trapna historka. ja, chlapec z hor, ktery nemel niikdy nic zlomeneho, nakones spadnu z pitomeho kopecku v totalne nudne a placate Vychodni Anglii. No to by me zajimalo kde to bylo Nejvetsi krpal sirokodaleko byl cestou z namesti v Diss nahoru na Cherry Tree Court A ze jsem to tam na kole prodrandil krizemkrazem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2010 No to by me zajimalo kde to bylo Nejvetsi krpal sirokodaleko byl cestou z namesti v Diss nahoru na Cherry Tree Court A ze jsem to tam na kole prodrandil krizemkrazem je to daleko horsi. Castle Hill v Thetfordu prselo a zena me hecovala, at to dolu sebehnu... kdyz to kruplo, tak se malem urehtala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2010 Já jsem asi půl roku lítal na služebky (po evropě tedy) se švýcarákem střední velikosti v příručním zavazadle a NIKDE neměli problém. Ono totiž oficiálně je nůž s čepelí do 5ti (nebo 6ti...to by chtělo zagooglit) povolen, puze když jsou zavedeny nějaké vyšší interní bezpečnostní limity tak se to zpřísňuje. Tedy alespoň tak mi to lidi z čsa vysvětlili. Tak to bylo jiste docela davno, ted te nepusti ani s nuzkami na manikuru (osobni zkusenost). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2010 Tak to bylo jiste docela davno, ted te nepusti ani s nuzkami na manikuru (osobni zkusenost). Nůžky na manikuru mi zabavili už v roce 2001, ty jsou nebezpečné odjaktěživa... Prostě a jednoduše doporučuji cestovatelům dodržovat instrukce společností a při pochybnostech dát to, co zrovna nepotřebuje dolu. Já jsem si v letadle nikdy manikuru nedělal, ani jsem nepotřebval kapesní nožík, či střelnou zbraň, nebo TNT Ještě jednou přikládám odkaz na ČSA, v rámci EU to je stejné. Nejspíš se vyskytují výjimky při cestách do USA. Apropo, jak je to s tím zamykáním kufrů při cestách do US? Lze si ho třeba nechat na letišti v PRG zabalit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2010 ...ani jsem nepotřebval kapesní nožík, či střelnou zbraň, nebo TNT... ja vzdycky rikam, ze nejlepsi je vzit si do letadla vlastni bombu, kvuli bezpeci. statisticka pravdepodobnost, ze bude v letadle terorista nebo bomba, je sice mala, ale je. statisticka pravdepodobnost aby byly v letadle ovsem dve bomby, na sobe zcela nezavisle, je pak temer nulova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2010 ja vzdycky rikam, ze nejlepsi je vzit si do letadla vlastni bombu, kvuli bezpeci. statisticka pravdepodobnost, ze bude v letadle terorista nebo bomba, je sice mala, ale je. statisticka pravdepodobnost aby byly v letadle ovsem dve bomby, na sobe zcela nezavisle, je pak temer nulova Tj, ale musím si vzít s sebou ověřenou statistiku, abych to vysvětlil u kontrol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2010 ja vzdycky rikam, ze nejlepsi je vzit si do letadla vlastni bombu, kvuli bezpeci. statisticka pravdepodobnost, ze bude v letadle terorista nebo bomba, je sice mala, ale je. statisticka pravdepodobnost aby byly v letadle ovsem dve bomby, na sobe zcela nezavisle, je pak temer nulova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedan Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2010 Nedávno jsme s manželkou letěli do Paříže a hned za kontrolou mějaký pán zahlaholil " švýcarský nožík a pivo je v pr....i". V tu chvíli manželka zčervenala a zašeptala mi "já ho mám v kabelce taky, co mám dělat?". Tak jsem ji uklidnil, že už nic, protože na příletu už nás kontrolovat nebudou. Podotýkám, že kabelka i s nožíkem projela standardně rentgenem a jedná se o takový větší typ Viktorinoxu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2010 Odborníci na statistiku doporučují vzít si s sebou bombu. Pravděpodobnost, že budou v letadle dvě je totiž mnohonásobně nižší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2010 Teoreticky, pokud u mne z jakéhokoliv důvodu najdou nevhodný předmět, mam možnost trvat na jeho uskladnění/zachování/zabalení jako "extra zavazadlo" nebo všechno letí do koše a celníci si to poté rozeberou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2010 (upraveno) Nůžky na manikuru mi zabavili už v roce 2001, ty jsou nebezpečné odjaktěživa... Prostě a jednoduše doporučuji cestovatelům dodržovat instrukce společností a při pochybnostech dát to, co zrovna nepotřebuje dolu. Já jsem si v letadle nikdy manikuru nedělal, ani jsem nepotřebval kapesní nožík, či střelnou zbraň, nebo TNT Ještě jednou přikládám odkaz na ČSA, v rámci EU to je stejné. Nejspíš se vyskytují výjimky při cestách do USA. Apropo, jak je to s tím zamykáním kufrů při cestách do US? Lze si ho třeba nechat na letišti v PRG zabalit? ano a proto jsem to psal jako reakci na to, ze nekdo zminoval, ze ho pousti se svycarskym nozikem. Zabalit si zavazadlo v Praze jde. Podotýkám, že kabelka i s nožíkem projela standardně rentgenem a jedná se o takový větší typ Viktorinoxu. Ja tak jednou nechtene provezl ziletky (takove ty klasicke, potreboval jsem je na pitvani), ve stejny okamzik, kdyz mi zabavili ty nuzky Upraveno 26. března 2010 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se