kraxxus Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Odesláno 29. března 2010 Tak se můžu konečně pochlubit svým prvím přírustkem ! Hodinky jsem si vybíral asi půl roku, než sem našel to co sem hledal! Původně jsem pokukoval po nějákem regulátoru nebo nečem s rezervou chodu. Měl jsem v hledáčku Incursore Power Reserve DLC, ale ty byli trochu mimo můj rozpočet a narazil jsem na tenhle model. Na první pohled se mi zalíbili ! Na ebay byli za "rozumnou cenu" tak jsme do nich šel a opravdu nelituju! To, že se jedná o limitku (350ks) je jen takovej bonus . Z USA dorazili za 10, ani jsem nečekal, že to půjde tak rychle. Byl to můj první nákup na Ebay a trochu sem se toho obával, ale naštěstí vše šlo rychle a v pohodě . Trochu technická specifikace: ETA 2895-2, 27 kamenů, hacking, 10 atm, šroubovací korunka, pouzdro 46mm s PVD, obě safirová skla, předchází se o +4 vteřiny za 24h a mají parádní luminescenci, která vydrží až do rána. Zatím naprostá spokojenost, jediný co se mi moc nelíbí je řemen. Je dost krátkej(zapínám na předpsolední díru) a není mi moc příjemnej. Kdybyste měl někdo nápad co k nim dát za řemen tak budu jedině rád. PS: omlouvám se za kvalitu fotografií a tímto smekám před těma kdo to opravdu umí! Poslední fotka je z ofíko webu Glycinu
jankoxxx Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Odesláno 29. března 2010 podarene hodinky. ja rozmyslam tiez nad glycine. smiem sa spytat od ktoreho predajcu si nakupoval? urcite nafot aj luminiscenciu. dost by ma zaujimala. este raz gratulujem!!! dik. J.
Horhe Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Odesláno 29. března 2010 Nádhera. Něco takovýho hledám, ale mám strach z těch 46mm. Kolik máš obvod zápěstí?
kraxxus Odesláno 29. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2010 jankoxxx napsal: podarene hodinky. ja rozmyslam tiez nad glycine. smiem sa spytat od ktoreho predajcu si nakupoval? urcite nafot aj luminiscenciu. dost by ma zaujimala. este raz gratulujem!!! dik. J. Kupoval jsem je u tym2go. Na ebay jsou ted i dalsi kusy tyhle limitky a je tam i verze s chrono. Jeden kus je ted aktuálne za 34 dolcků, jsem zvědavej kam se to vyšplhá Horhe napsal: Nádhera. Něco takovýho hledám, ale mám strach z těch 46mm. Kolik máš obvod zápěstí? Já sem měl strach, že se mi to bude zdát ještě malý, ale řekl bych že je to akorát! Ono nezáleží jen na velikosti, ale z mých zkušenosti dost na tvaru pouzdra a designu ciferníku. Dantechno napsal: Krasa, vitej do klubu. Díky , mám z nich opravdu obrovskou radost!
Traveller Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Odesláno 29. března 2010 Gratuluji. Je vidět, že tě to fakt rozrušilo (soudím tak podle množství chyb v prvním příspěvku)...
kraxxus Odesláno 29. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2010 Zkoušel jsem nafotit Luminiscenci, ale s mým fotákem to opravdu nejde! Já měl problém s těma 3ma fotkama. Měl jsem slíbeno od kamaradá, že mi je nafotí, ale je teď na měsíc pryč. Traveller: no asi byl, protože když to teď čtu tak se stydím.
kajmid Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Odesláno 29. března 2010 Nějak jsem tuhle značku pořád přehlížel, dneska jsem jim ale docela přišel na chuť. Ty tvoje se mi hodně líbí. Gratuluji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se