Baker Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 Pokud je ma nekdo v okruhu Ostrava - Brno a je ochoten je ukazat "na zivo", prosim o SZ. Diky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ego alter Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 ja je mam s COSC strojem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 ja je mam s COSC strojem.... Poslal jsem Ti SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 V Basileji jsme měli v ruce nový modely s ciferníky ze stříbra, měly takový žlutošedý teplý odstín, vypadalo to v reálu dobře, ten nový strojek A10 od Soprodu taky. Z hodinek od Stowy se mi líbily nejvíc, pak byl ještě hezký model Partitio, ale ten je hodně malý. U těch Marine bych ale chtěl tu původní korunku, ta oblá "cibulovitá" na nových modelech se mi nějak nezdá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 Ta korunka se mi take nelibi, ale hlavne datumovy okenko je divny, jednak umisteni (radeji bych skousnul urizlou sestku), ale hlavne tvar, ktery vypada dobre napr. u IWC, kde je umistena az dole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se