Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak dnes som bol na golfovom hrisku a mal tam prezentaciu dovozca ruskych hodiniek do SR. Krasna kolekcia limitovanych serii Aviatorov, Soyuzov, Sturmanskych... niektore maju krasne 3D ciferniky, uzasna praca. Par ich vyzeralo ako Tag Heuer Monaco, hranate, vyzerali fakt super.

Co ma ale prekvapilo bol Rusky Turbillon v hodinkach za 2.000,- EUR. Maju na to poradovnik, vraj robia len 1 - 2 ks turbillonov denne. Videl som ho LIVE pracovat, vyzera skvele...

Mali tam aj hodinky vyrobene z rakiet SS 20, ktore boli roztavene.

Odesláno
Mali tam aj hodinky vyrobene z rakiet SS 20, ktore boli roztavene.

Jo, myslím, že jsou z titanu. Viděl jsem je na fotkách a docela příjemné. Hlavně ten nápis :-) Ještě se dá sehnat starší verze, tuším z SS 18.

Odesláno

To su ony... Ten Rusky dovozca (original Rus) mi tam rozpraval, ako mal nejaky rusky Al Capone dvere z materialu pozostalom z SS 20 na chate, ked ho vykradli, nezmizlo nic, len tie dvere, vraj je to strasne drahy material.

Ked som videl niektore ruske hodinky nazivo, mal som pocit, ako by boli vyrobene v nejakej manufakture vo Svajciarsku, dokonca maju aj nejaku alternativu na COSC, takze uz asi nie je pravda, ze ruske hodinky su najlepsie, lebo idu najrychlejsie :-))

Odesláno

seaman: vdaka za info, kua... ked sa mi podari tam nieco kupit, ze sa mi budu pacit a cena nebude premrstena, tak pri najblizsej ceste do Blavy mas u mna flasu Becherovky :)

Odesláno

My staromilci, co u ruskych hodinek preveruji azbuku na ciferniku a rusky kalibr, si je nechaji radeji poslat primo z Ruska. Azbuka na obalce je stejne uzasna jako japonske znamky krabici k hodinkach z Japonska :)

Odesláno
My staromilci, co u ruskych hodinek preveruji azbuku na ciferniku a rusky kalibr, si je nechaji radeji poslat primo z Ruska. Azbuka na obalce je stejne uzasna jako japonske znamky krabici k hodinkach z Japonska :)

Prosim Ta, podelil by si sa o kontakty, odkial sa daju z Ruska objednat hodinky? Dakujem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...