Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Myslim ze to bolo v Baseli na vystave, na tuto temu tam mali take pekne motto: "Fake watches for fake people" Ale viem ze budu vzdy dve stanoviska, nuz svoje som ale vyjadril mottom o riadok vyssie.

Odesláno

Už čtvrtý příspěvek uvedl věc na pravou míru, psal jsem jej 1.4. - april, na dovolenou jedu až za 14 dní. Takže pánové, trochu s nadhledem a nebuďte tak urputní.

Odesláno

ja si ale trebas taky koupil MM tehdy jen kvuli tomu, ze se mi nechtelo chodit si do obchodu zkouset PAM a pritom sem chtel vedet, jaky to je, mit je na ruce. Je fakt, ze tehdy to jeste na tomhle foru fake nebyl, naopak, kdekdo na ne delal pochvalnou recenzi :) , ale i tak. A jejich postup neni az tak spatnej, pokud vedl k nakup velkych B...

Odesláno

No jo, rossi, prostě seš dobrej a natřel jsi nám to. Jenomže tvoje reakce po tom čtvrtém příspěvku nebyly nějak přesvědčivé a možná sis na Apríl vybral pro svůj vstup na fórum dost "těžké" téma fejků. Sice nechápu, čím byly pro tebe ty příspěvky tak uprutné, ale když to tak vidíš...............

Odesláno
  Jumbo napsal:
No jo, rossi, prostě seš dobrej a natřel jsi nám to. Jenomže tvoje reakce po tom čtvrtém příspěvku nebyly nějak přesvědčivé a možná sis na Apríl vybral pro svůj vstup na fórum dost "těžké" téma fejků. Sice nechápu, čím byly pro tebe ty příspěvky tak uprutné, ale když to tak vidíš...............

ja by som povedal ze sa tu znovu zacina uplne zbytocne rozduchavat flame. nechapem preco ho nenechas na pokoji ked je jasne ze to bol april a ze len chcel trochu posteklit humorom na citlivu temu. evidentne sa mu to podarilo a ja mu k tomu gratulujem :lol: lebo dostal aj mna

april skoncil, fake kupil na to aby vedel o com je original a ak ho potom ritualne spalil a pochoval pod kuopkou :shit: tak sa mozeme vsetci znovu kamaradit.

Odesláno
  jankoxxx napsal:
april skoncil, fake kupil na to aby vedel o com je original a ak ho potom ritualne spalil a pochoval pod kuopkou :shit: tak sa mozeme vsetci znovu kamaradit.

Tak po tvojem příspěvku jsem v pasti. Co byl teda Apríl? Že si koupil fejky nebo že si koupil originály nebo jenom to, že mu upadla ručička??? :D Nebo ve skutečnosti vůbec nemá manželku a má fejky i originály? :lol2:

Když s nadhledem, tak s nadhledem. :thumbsup_anim:

Odesláno

Jsem pro smazání vlákna, pač to nemá hlavu ani patu - kdo má fejky ? Manželka nosí fejky ? Fejk nosí fejky ? A kde se tady vzalo tolik členů s málo příspěvkama ? Komu upadla ta ručička ? Figurině co nosí fejky ?

Odesláno

Omlouvám se panu Hájkovi za malé množství mých příspěvků (uznávám, jsem pouhý utermensch), ale slibuji, že se polepším - dávám si závazek a do konce roku 2010 jejich počet navýším minimálně o pět. Tímto tempem bude počet mých příspěvků činit na konci roku 2011 "přelomových" 50, má cena stoupne a hrudníček se bude pýchou dmouti... Omluva všem ostatním, prostě nemám rád povýšenost.

P.S.: "Vzal" jsem se zde tak, že jsem se zaregistroval. Ovšem už dříve jsem na chronomag občas zabrousil, neboť mám rád hezké věci, hodinky nevyjímaje...

Odesláno
  Cova napsal:
Omlouvám se panu Hájkovi za malé množství mých příspěvků (uznávám, jsem pouhý utermensch), ale slibuji, že se polepším - dávám si závazek a do konce roku 2010 jejich počet navýším minimálně o pět. Tímto tempem bude počet mých příspěvků činit na konci roku 2011 "přelomových" 50, má cena stoupne a hrudníček se bude pýchou dmouti... Omluva všem ostatním, prostě nemám rád povýšenost.

P.S.: "Vzal" jsem se zde tak, že jsem se zaregistroval. Ovšem už dříve jsem na chronomag občas zabrousil, neboť mám rád hezké věci, hodinky nevyjímaje...

Nemusíš se omlouvat :rolleyes: vše je myšleno s nadsázkou.

Odesláno (upraveno)
  Cova napsal:
Omlouvám se panu Hájkovi za malé množství mých příspěvků

Neblbni, on to tak Hajek nemyslel. Nejde o to, kolik toho napíšeš, ale spíš o to, co napíšeš. Je daleko lepší nepsat nic, než sem vstoupit jako porschee. V prvním příspěvku napíše, že koupil fejky. Vzhledem k tomu, že to nepsal 1. 4., tak to asi myslel vážně. :thumbsdown_anim:

Edit: Než jsem to dopsal a něco při tom vyřídil, už bylo na vysvětlování pozdě. ;)

Upraveno uživatelem Jumbo
Odesláno

Nevidím dôvod kupovať si fejk ak si obratom idem kúpit origo ..... ved predsa pridem do shopu vypýtam si daný model nasadím na ruku a hned viem ci ich chcem ci sa hodia a ci ich kupim.. ;)

TA ŇĚ?

Odesláno

podla mna sa to prilis preziva. chalan fake nepropaguje ani nic podobne. myslim si ze je to tolerovatelne. napisal ze si kupil fake ale ze uz ma original. firme breitling tak nevznikla ziadna ujma a on sa moze tesit z originalov. takze na konci dna su vsetci stastni nie? ...

:war:

Odesláno
  Pixelator napsal:
podla mna sa to prilis preziva. chalan fake nepropaguje ani nic podobne. myslim si ze je to tolerovatelne. napisal ze si kupil fake ale ze uz ma original. firme breitling tak nevznikla ziadna ujma a on sa moze tesit z originalov. takze na konci dna su vsetci stastni nie? ...

:war:

Pokud už má originály, tak Breitlingu finanční škoda nevznikla. Ale fejkařům se vyplatí vyrábět fejky i pro takové, kteří chtějí jenom zkusit. A ruku na srdce, fakt si myslíš, že někdo po zakoupení originálů hodí ty fejky do popelnice???

Odesláno
  Jumbo napsal:
Tak po tvojem příspěvku jsem v pasti. Co byl teda Apríl? Že si koupil fejky nebo že si koupil originály nebo jenom to, že mu upadla ručička??? :D Nebo ve skutečnosti vůbec nemá manželku a má fejky i originály? :lol2:

Když s nadhledem, tak s nadhledem. :thumbsup_anim:

Manzelku nema, ale fejky nosi manzelka a rucicka upadla ji (nema nosit fejky), to je jasny jako facka :).

Odesláno
  Jumbo napsal:
Pokud už má originály, tak Breitlingu finanční škoda nevznikla. Ale fejkařům se vyplatí vyrábět fejky i pro takové, kteří chtějí jenom zkusit. A ruku na srdce, fakt si myslíš, že někdo po zakoupení originálů hodí ty fejky do popelnice???

nooo. nevidim dovod nosit ich ked uz mam predsa originaly nie? :) ... v konecnom dosledku je jedno ci ich vyhodi ci nie. uz su aj tak kupene. aj originaly aj fake... a hlavne sam casom uvidi aky je velky rozdiel medzi fake a pravymi. hlavne ked ich bude mat na ociach kazdy den. takze casom si ich zoberie akurat tak na umyvanie auta alebo rubanie dreva. a na tom nic zle nevidim ;)

Odesláno

Asi tady ještě nezaněl jeden argument: Koupí fejku člověk podporuje výrobu fejků! Nezáleží na tom, jestli je nosí, nebo ne. Kdyby to nikdo nekupoval, nikdo by ten hnus nevyráběl! Takže nákup na "vyzkoušení" je pro trh/výrobu prakticky téměř totéž jako nákup na rok, než ty fejky vyhodím pro nefunkčnost vyhodíš do popelnice.

• Po roku...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...