Přejít na obsah

Rozdílné modely Oris tt1 chrono 1000m

bohush

Doporučené příspěvky

Měl bych dotaz, rozhlížím se po těchto diverskách a narazil jsem u prodejců na dvě provedení jinak stejných hodinek.

U modelů s titanovým tahem rozdíly nenacházím, ale u modelů s gumou je rozdíl právě v té gumě. U jedněch je na gumě logo, přesněji nápis Oris a u druhých ten nápis chybí. V katalogu Oris se vyskytují pouze ty první, s logem. Moje domněnka je, že to souvisí s rokem výroby, prostě nové modely jsou ty s nápisem a ty starší bez. Je to tak, nebo nějak úplně jinak?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tvoje domněnka bude správná. V katalozích, které mám doma, se logo na gumě objevuje v kolekci 2008/09, kdežto v katalogu 2007/08 je guma ještě bez loga. Ale spíš mě udivují rozdíly v cifernících. Na druhém obrázku se zdá, že ciferník je ještě hladký, bez vlnek, což by naznačovalo model z roku 2006 a starší, ale tehdy se podle mě ještě 1000m chronograf nedělal, v katalogu mám jen ten 300m. Ale mohu se mýlit. Nejspíš to bude model z nějakého přechodového období.

Odkaz ke komentáři

Díky za vaše reakce, už jsem se lekl, že tam fakt ty vlnky nejsou. Takže bez loga jsou vlastně hodinky z roku 2007 a to už je celkem dost i kdyby se jednalo o nové hodinky. No ale s titanovým tahem, se to stejně asi nepozná o jak starý model se jedná.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...