Vont Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2010 Zdravím všechny uživatele, prvně bych chtěl poděkovat všem za super recenze moc zajimavých hodinek (rád jsem si početl např recenzi hodinek ZENITH ChronoMaster Open XXT...) ..Rozhodl jsem se, že si pořídím mé první hodinky. Nejvíce mě zaujaly hranaté hodinky s ocelovým páskem. Cenově kolem 5000,- Můj obvod zápěsí 18cm -> proto bych raději volil méně rozměrnější hodinky. Je mi 25let. Vybírám z: Orient CTDAC001B +mají budík FESTINA 16393/7 ESTINA 16393/3 +vzhled, čtvercové rozměry LOTUS 15525/3 +vzhled +cena - obdélníkové rozměry Prosím o náměty, rady, postřehy. Jaké hodinky z tohoto mého výběru zvolit, zajímalo by mě i odolnost daných hodinek proti poškrábání (rád bych vyšší odolnost) a také by mě zajímala hmotnost daných hodinek, případně prosím o odkaz na web kde jsou uvedeny i hmotnosti (rád bych lehčí hodinky). Kde koupit, případně vyzkoušet (jsem z Ostravy). Nemám účet na ebay. Případně kde shlédnout "reálné" fotografie daných hodinek. Předem všem děkuji za nápomoc. Vážím si jí.
petpel Odesláno 6. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2010 Jasně Orient už pro jednoduchost ciferníku, když koutkem oka mrkneš na hodinky hned víš kolik je u ostatních budeš muset na ně chvíli zírat. Jestli je ovšem bereš jako doplněk a je ti jedno kolik je tak si musiš vybrat podle své úvahy.
Vont Odesláno 8. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2010 urcite ocenuju vice prehlednejsi cifernik.. vim, ze orient ma tradici, laka me nanich i to ze maji budik.. nevite prosim kde by se daly vyzkouset nekde vOstrave pripadne kde potom nekde levne objednat na cz eshopu?
Bison Odesláno 8. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2010 Díval jsi se na produkci Vostoku? Hranaté jsou Vostok Red Square a jsou to automaty. Cena je skoro shodná s cenou Orientů. http://www.vostokeurope.cz/cs/Red-Square
Pepíno :) Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 Já bych volil orienty. Sám jedny mám a spokojenost. Za pár kaček je to paráda. Vostoky jsou pěkný ale ten původ....
ricous Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 Trošku mi uniká zadání (+vzhled, - obdélníkové rozměry). Požaduješ teda hranaté pouzdro a nebo se ti to nelíbí? Jinak sám za sebe bych volil Vostok - Europe. Byly to před 2 lety moje první automaty pořízené tady na fóru a spokojenost. S původem bych si nedělal starosti - Koliz Vostok je dravá litevská firma expandující na západ takovým stylem, že by mohla být vzorem mnohé české firmě, nejen hodinářské...
Kuku Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 Osobně se mi z hranatého výběru nejvíc líbí Vostok
Návštěvník Kamil Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 Vostoky jsou hezčí, ale stejně bych koupil Orienty.
Vont Odesláno 10. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 Trošku mi uniká zadání (+vzhled, - obdélníkové rozměry). Požaduješ teda hranaté pouzdro a nebo se ti to nelíbí? Jinak sám za sebe bych volil Vostok - Europe. Byly to před 2 lety moje první automaty pořízené tady na fóru a spokojenost. S původem bych si nedělal starosti - Koliz Vostok je dravá litevská firma expandující na západ takovým stylem, že by mohla být vzorem mnohé české firmě, nejen hodinářské... rad bych hranate pouzdro ale spise ctvercoveho obrysu nez obdelnikoveho, jak jsem uz zminoval proto ze mam maly obvod zapesti a tak se hodi vice hranate hodinky kde neni velky rozdil delky stran..
Vont Odesláno 10. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 Vostoky maji pekny cifernik, bohuzel se mi ale nelibi ten dominujici ram po leve a prave strane..
Colisa Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 Za mě taky orienty,za malo peněz hodně muziky,,,mám s něma dlouhodobé pozitivní zkušenosti-)A ta tradice tam je
Návštěvník Snow Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 A co takhle Atlantic, ? Tradici tam máš jako brno.
Vont Odesláno 10. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 zatim vitezi ty orienty, hlavne diky tomu ze maji budik.. neznate nekdo podobne hodinky mozno i kulate pouzdro, ale s budikem...
Vont Odesláno 10. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 mozna nakonec koupim kulate pouzdro no nevim no, tyto orienty jsou taky pekne
stopa99 Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 Zdravím všechny uživatele, prvně bych chtěl poděkovat všem za super recenze moc zajimavých hodinek (rád jsem si početl např recenzi hodinek ZENITH ChronoMaster Open XXT...) ..Rozhodl jsem se, že si pořídím mé první hodinky. Nejvíce mě zaujaly hranaté hodinky s ocelovým páskem. Cenově kolem 5000,- Můj obvod zápěsí 18cm -> proto bych raději volil méně rozměrnější hodinky. Je mi 25let. Vybírám z: Orient CTDAC001B +mají budík FESTINA 16393/7 ESTINA 16393/3 +vzhled, čtvercové rozměry LOTUS 15525/3 +vzhled +cena - obdélníkové rozměry Prosím o náměty, rady, postřehy. Jaké hodinky z tohoto mého výběru zvolit, zajímalo by mě i odolnost daných hodinek proti poškrábání (rád bych vyšší odolnost) a také by mě zajímala hmotnost daných hodinek, případně prosím o odkaz na web kde jsou uvedeny i hmotnosti (rád bych lehčí hodinky). Kde koupit, případně vyzkoušet (jsem z Ostravy). Nemám účet na ebay. Případně kde shlédnout "reálné" fotografie daných hodinek. Předem všem děkuji za nápomoc. Vážím si jí. No takze nakoniec mozno aj gulate....nechcem sa robit mudry ale bol si si uz nieco vyskusat aj na ruku??...Ja mam tiez uzke zapastie a ak mozem hovorit za seba stvorce musis najprv skusit ako ti sadnu...u gulatych je to jednoduchsie....a vyber co ty na tissot??
Návštěvník Kamil Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 ...nechcem sa robit mudry ... To děláš správně. Příště až budeš někoho citovat, vymaž fotky. Zatím to udělám za tebe, příště si na to dej pozor.
Vont Odesláno 10. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 jo snad i kulate, libi se mit budik v hodinkach a u hranatych to neni moc obvykle..
Vont Odesláno 10. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 hodinky jsem nezkousel, musim najit v Ostrave nejaky obchod kde maji nejake..
stopa99 Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 hodinky jsem nezkousel, musim najit v Ostrave nejaky obchod kde maji nejake.. Podla mna je to dost dolezite dat si ich na ruku a potom uvidis....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se