jarolsa Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 No je to tak všetky sčitače stoja,testnul som to na svojich Hamiltonoch s 7750.
Helex Odesláno 10. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 Díky pánové, máte pravdu. Už jsme to dneska zkoušeli s Kibim a měl by stát i hodinovej...Nevadí, půjdou k hodináři, alespoň se na ně mrkne, jestli třeba nepotřebujou vyčistit, přetěsnit, nebo tak. Mimochodem, carbon jim sluší strašně moc, hned jak vyleze sluníčko to nafotim. A Kibi s Olie, děkuju
Helex Odesláno 11. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. dubna 2010 Carbon Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M-72 Odesláno 11. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2010 slusi jim... Mám úplně stejný názor myslím, že pěkně sedí i k zubaté lunetce...
Hugo14 Odesláno 11. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2010 Díky pánové, máte pravdu. Už jsme to dneska zkoušeli s Kibim a měl by stát i hodinovej...Nevadí, půjdou k hodináři, alespoň se na ně mrkne, jestli třeba nepotřebujou vyčistit, přetěsnit, nebo tak. Mimochodem, carbon jim sluší strašně moc, hned jak vyleze sluníčko to nafotim. A Kibi s Olie, děkuju Cože? Tohle jsem na nich nezaznamenal. Opravdu ne. Docela mne to mrzí. A to tak že hodně.
Helex Odesláno 11. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. dubna 2010 Cože? Tohle jsem na nich nezaznamenal. Opravdu ne. Docela mne to mrzí. A to tak že hodně. Ona je to tak záludná věc, že jsem na to taky přišel až po chvilce, já totiž tohle postupný sčítání užívám... Ale myslim že to neni nic vážný, půjdou k panu Frýdlovi a uvidíme, takže si tim nenechme zkazit radost z nákupu/prodeje
Jerryl Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 Hugo, já si taky nevšimnul, ale je mi to divný, protože hodinky sleduju dost. Jenže já vždy po použití stopek vynuluju, takže jsem na to ani nemohl přijít. Helex: Hodně štěstí, snad to bude jen nějaká banalita v nastavení strojku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se