peterivan Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 ..tento model je proste uzasny a farebne vyvazeny. s uzasnym kalibrom. kedy budu na predaj?
jaroslavra Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 velice pekne hodinky nadherne zpracovani kdo je ma muze byt stastny:smile_anim:
Návštěvník Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 velice pekne hodinky nadherne zpracovani kdo je ma muze byt stastny já si myslím, že Mrakodrap je dostatečně šťastný a my budeme šťastný, když se nám tu úplně neuvzdycháš. Jestli v prodejní sekci visí ty, které chceš koupit, tak můžeš přes SZ, jestli chceš prodat, tak na to jdeš blbě a jestli vzdycháš jen, že ti je dobře, tak si ještě parkrát vzdychni a pak už vzdychej mimo klávesnici stejně jako vzdycháme i my ostatní. dík
mrakodrap Odesláno 30. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 já si myslím, že Mrakodrap je dostatečně šťastný a my budeme šťastný, když se nám tu úplně neuvzdycháš. Jestli v prodejní sekci visí ty, které chceš koupit, tak můžeš přes SZ, jestli chceš prodat, tak na to jdeš blbě a jestli vzdycháš jen, že ti je dobře, tak si ještě parkrát vzdychni a pak už vzdychej mimo klávesnici stejně jako vzdycháme i my ostatní. dík Roman má pravdu. Jsem šťastnej a to dostatečně . Romane taky si vzdychnu . Bych nevěril jak se zvedne návštěvnost mých fotek, když si je vypíšu do podpisu .
Návštěvník Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 Bych nevěril jak se zvedne návštěvnost mých fotek, když si je vypíšu do podpisu . Mrskni sem nějaký Tvoje fotky ve spodní prádle a uvidíš ten cvrkot. Ba ne kamaráde, fotíš nádherně, to jsou fotky do katalogů.
mondeo2 Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2011 já si myslím, že Mrakodrap je dostatečně šťastný a my budeme šťastný, když se nám tu úplně neuvzdycháš. Jestli v prodejní sekci visí ty, které chceš koupit, tak můžeš přes SZ, jestli chceš prodat, tak na to jdeš blbě a jestli vzdycháš jen, že ti je dobře, tak si ještě parkrát vzdychni a pak už vzdychej mimo klávesnici stejně jako vzdycháme i my ostatní. dík Nebuď na něj ošklivej ono ho to asi tak za půl roku přejde a zvykne si na to, že jsou prostě na světě krásný hodinky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se