Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak sem se konečně dostal ke koupi svých prvních hodinek. Je to model SNZG 15 K1, kupoval sem je na azwatch.cz a maximální spokojenost s přístupem. Diametr 42 je celkem akorát na 18cm zápěstí bych snes nejvíc asi 45mm, cejtil sem je tak půl hoďky pak už to bylo jako bych je nosil furt. Fotka jenom z netu sem momentálně bez foťáku.

31261d1244060951-seiko-military-snzg15k1-die-neue-snzg15k1.jpg

Odesláno
jinak ještě přemejšlim k obleku k nim pořídit buď aligátora nebo mě celkem zaujal carbon

Takovej cernej vypasovanej aligator s cervenym prositim stejneho odstinu, jako ma vterinovka, by mohl byt pekne smrncovni. Ja o nem premyslel pro svoje SKX007, ale nakonec jsem od toho upustil kvuli tomu, ze ty hodinky taham prakticky pouze na sport a ven.

• po měsících...
Odesláno

Tak do nedávna šli krásně přesně, seřizoval jsem je tak jednou za 14 dní a najednou nevim proč se děsně zrychlili, budou muset k hodináři :(

O kolik? Záleží jak je položíš, jak je nosíš...Pokud to nejsou minuty...moc bych hodináře neřešil :) Jinak jsou to super hodinky, když jsem si vybíral svý první Seika, rozhodoval jsem se mezi fliegerama a potápkama, nakonec vyhrály potápky...ale tyhle mě taky asi neminou :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...