pete Odesláno 17. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. května 2010 Ty jsi stejně out, aneb: "nejvíc žeru, jak někdo, kdo má v hodinkách desítky tisíc a to samý ve fotovýbavě, může chodit v maskáčích, to se nemůže slušně oblíknout?" Přesně jsi to vystihl. Nebo to samé a jak může jezdit na kole nebo psát levou rukou atd. Prostě vše logické
panedge Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 Zase to nepřekrucujte pánové,jen se podivuju nad tím,že někdo má hodinky za mraky peněz a nemá foťák,co na tom je tak divnýho?A je to mířeno jakoby všeobecně ne apriori na tohle vlákno.Jak sem psal vejš,hodinky krásný,fotky nic moc a vy se můžete p....t. Bandicoot-můžeš si myslet,že je to maloměšťácká kravina,ale docela si ty koeficienty napsal správně.Možná sem tu sám s takovým názorem,ale je divný mít na ruce Omega PO a žít od výplaty k výplatě,nebo jezdit formanem.Ano ,pro někoho je to sen a splní si ho,já to chápu,ale připadne mi,jakože to nemá moc co společnýho se zdravým rozumem.Prostě nějaká ta etiketa přece funguje ne?Samozřejmě s těma koeficientama sem to myslel s nadhledem...
Návštěvník Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Odesláno 20. května 2010 Možná sem tu sám s takovým názorem,ale je divný mít na ruce Omega PO a žít od výplaty k výplatě,nebo jezdit formanem.Ano ,pro někoho je to sen a splní si ho,já to chápu,ale připadne mi,jakože to nemá moc co společnýho se zdravým rozumem. Prostě nějaká ta etiketa přece funguje ne?Samozřejmě s těma koeficientama sem to myslel s nadhledem... Pánbůh se rozplakal, když tohle viděl. Můžeš mi prosím vysvětlit, jak nošení hodinek a majetkové poměry majitele souvisí s etiketou? Díky Etiketa (z francouzského étiquette, lístek, štítek) může znamenat štítek s označením obsahu, nebo pravidla zdvořilého chování.
panedge Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Odesláno 20. května 2010 na jednom fotoforu se do me obcas navazi lidi... "... jsi si nakradl na zrcadlovku a ted tu machrujes s fotkama... az ja si nakradu taky, tak budu fotit lip, nez ty..." neni to vesele? a jak se rika na jeste jinem foru "bez fotek je to o nicem" - ukazes nejake svoje fotky, vazeny kolego panedge, prosim? konec OT No nechtěl sem fotit svoje laciný hodinky,protože to stejně tady nikoho moc nezajímá,ale když říkáš,že mám něco ukázat,tak zejtra něco vyfotím a dám to sem,abych jen neremcal
panedge Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Odesláno 20. května 2010 Pánbůh se rozplakal, když tohle viděl. Můžeš mi prosím vysvětlit, jak nošení hodinek a majetkové poměry majitele souvisí s etiketou? Díky Etiketa (z francouzského étiquette, lístek, štítek) může znamenat štítek s označením obsahu, nebo pravidla zdvořilého chování. V posledním příspěvku na moji češtinu si psal,že moje případné reakce sou ti u p....e,tak se toho drž
spiderer Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Odesláno 20. května 2010 panegde to je fakt co prispevek to perla, radsi sem hod nejaky ty fotky at se muze kibi necemu priucit..
pete Odesláno 20. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. května 2010 ja fotim i laciny hodinky... mne je to fuk a na fotky se tesim (zadna ironie) dneska jsem mel tu cest si s temito H. pohrat... jsou to prekrasne a fotogenicke hodinky, dekuju! Rádo se stalo. Po dlouhé době jsem tě opět rád viděl. A těším se, až sem dáš výsledek...
panedge Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Odesláno 20. května 2010 (upraveno) pete-aby bylo jasno,jen sem se pozastavil nad fotkama,byl bych nerad ,aby z toho vznikla nějaká zbytečná hádka.Na Hamiltony sem ujetej a ty tvoje se mi opravdu líbí moc,takže i když fotky nic moc,tak hodinky ti závidím, o tom žádná.Tak jen taková menší omluva... Upraveno 20. května 2010 uživatelem panedge
pete Odesláno 21. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. května 2010 pete-aby bylo jasno,jen sem se pozastavil nad fotkama,byl bych nerad ,aby z toho vznikla nějaká zbytečná hádka.Na Hamiltony sem ujetej a ty tvoje se mi opravdu líbí moc,takže i když fotky nic moc,tak hodinky ti závidím, o tom žádná.Tak jen taková menší omluva... Fakt v klidu, neřeš to. Počkej až sem hodí kibi fotky, které jsme dělali včera... To jsem teprve zjistil, jak moc hezký hodinky jsem si vlastně koupil...
pete Odesláno 22. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2010 tak hotovo... jsou to krasny hodinky... takhle nejak je to ono? http://www.photowatches.eu/thumbnails.php?album=205 klik na fotku Ideální...díky. Je tam i můj wterman... co k tom říct.
pete Odesláno 23. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2010 libi? zbytek fotek je v galerii (klik na fotku), poslu ti link na stazeni, a kdyz budes chtit neco jinak nebo velke nebo... napis jeste upravim fotky tech druhych hodinek... dneska cely den fotim, snad zitra... a dekuju Jasně že líbí! Fakt super...
pete Odesláno 23. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2010 Jak jsem říkal, dokud jsem je neviděl u tebe na fotkách, tak jsem nevěděl jak mám hezký hodinky...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 Jak jsem říkal, dokud jsem je neviděl u tebe na fotkách, tak jsem nevěděl jak mám hezký hodinky... Zas taková sláva to není. Datumka by byla lepší černá a ten mrňavej subcifeník na devítce se mi taky nelíbí. Ale jinak dobrý...
pete Odesláno 23. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2010 Zas taková sláva to není. Datumka by byla lepší černá a ten mrňavej subcifeník na devítce se mi taky nelíbí. Ale jinak dobrý... Naživo ti ale subciferníče nevadil A černou datumku jim vyčítám odzačátku... Na druhou stranu, vždyť je to fuk
Návštěvník Kamil Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 ... Na druhou stranu, vždyť je to fuk Máš pravdu. Jsou to jen hodinky. Já jen, že jsem se do budoucna rozhodl psát to, co si opravdu myslím. A ne jen oslavně chválit.
tombed Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 Máš pravdu. Jsou to jen hodinky. Já jen, že jsem se do budoucna rozhodl psát to, co si opravdu myslím. A ne jen oslavně chválit. s novým fórem nové předsevzetí, tak to má být
pete Odesláno 23. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2010 Máš pravdu. Jsou to jen hodinky. Já jen, že jsem se do budoucna rozhodl psát to, co si opravdu myslím. A ne jen oslavně chválit. To já dělám téměř vždy. Říkám co si myslím a píšu taky tak... Jsou to jen a jen hodinky.
Návštěvník Kamil Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 To já dělám téměř vždy. Říkám co si myslím a píšu taky tak...To já taky. Jen jsem občas někomu chválil hodinky, aby z nich měl radost, atd...
Quido Morava Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 Jak se mi na tahu moc nezamlouvaj, tak jsou na kůži krásný! Takovej rozdíl, to mi nejde do hlavy Gratuluju! přesně tak, narozdíl od X-windů, těmhle ten krokodýl náramně sluší ! práda, nádhera a tak podobně ...
agentzgor Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2011 Jako příznivce kůže se připojuji s gratulací
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se