America´s Cup Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 Dobrý den, mám dotaz..můžete mi někdo poskytnout info k hodinkám které jsem před časem zakoupil? Jedná se o hodinky Omega seamaster Chrono je to limitovaná edice America´s Cup. Neví te kolik kusů bylo? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 To nemáš číslování na dýnku nebo v papírech? Jinak jsem myslel, že "americas cup" vypadá takto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 Ono se jich dělalo více druhů, předpokládám i ve více letech. Např. z r. 2000 byla serie 10 tisíc kusů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
America´s Cup Odesláno 15. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 Abych řekl pravdu nevím kde to hledat..v papírech to nemám ani na spodu hodinek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 Katalogové číslo znáš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 Frederic Piquet 1185 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
America´s Cup Odesláno 15. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 mělo by být 25945000. můžou mít i nějakou zběratelskou hodnotu? V případě, že ano..Jakou asi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 Myslím, že žádnou sběratelskou hodnotu nemají, ale cenu určitě mají, nové jsou např. zde i s dalšími informacemi : http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...e=WDVW&rd=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 mělo by být 25945000. můžou mít i nějakou zběratelskou hodnotu? V případě, že ano..Jakou asi? To už by jsi poznal při koupi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
America´s Cup Odesláno 23. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2010 zdravím všechny, nevíte kolik kusů bylo vyrobeno ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se